Liity Edenredin hierontaverkostoon!

Lanseeraamme toivotun hierontaedun joulukuussa 2021 ja haluamme tukea asiakkaidemme hyvinvointia kanssasi. Liity mukaan nyt, niin saat ilmaiset palvelumaksut maaliskuun 2022 loppuun asti!

Liity hierontakumppaniksi ›

Miksi liittyä Edenredin hierontakumppaniksi

Kasvata kassavirtaasi

Yhteistyömme mahdollistaa yrityksellesi lisää myyntiä ja asiakkaita – käyttäähän etujamme jo puoli miljoonaa työntekijää.

Riskitön kumppanisopimus

Sopimus on täysin riskitön. Maksat palvelumaksua vain toteutuneista Edenred Hieronta -veloituksista.

Nopeat maksut ja tilitykset

Maksujen tilitys on sinulle helppoa ja nopeaa. Et tarvitse edes maksupäätettä virtuaalisten Edenred Pay -maksujen vastaanottamiseen!

Ilmainen liittyminen

Hierontaverkostoon liittyminen ei maksa mitään! Liittymällä nyt saat ilmaiset palvelumaksut maaliskuun 2022 loppuun asti.

Lisää näkyvyyttä

Tarjoamme kumppaneillemme merkittävää näkyvyyttä niin kotisivujemme ja MyEdenred-sovelluksen käyttöpaikkahaussa kuin sosiaalisessa mediassa.

Vastuullinen kumppani

Edenred on vastuullinen yhteistyökumppani ja markkinajohtaja, johon luottaa 17 000 yritysasiakasta ympäri Suomen.

Edenred Hieronta -kumppanuuden ensiaskeleet

Hienoa, että haluat liittyä mukaan! Rekisteröidy Edenred Hieronta -kumppaniksi alla olevan linkin kautta.

Edenred Hieronta -kumppanuus ei sisällä liittymis- tai vuosimaksua.

Mikäli olet jo Edenredin kumppani toisen edun piirissä, tarvitsemme verotuksellisista syistä tietosi rinnakkaisen kumppanisopimuksen luomiseen. Luo siis Kumppani-portaaliin Edenred Hieronta -sopimusta varten erilliset tunnukset.

Tästä alkaa yhteinen hyvinvoinnin matkamme!

 

Rekisteröidy ›

Tärkeää tietoa kumppanuudesta

Hinnasto

Edenred Hieronta -kumppanuus ei sisällä liittymis- tai vuosimaksua. Maksat Edenredin maksuvälineillä tehdyistä veloituksista ainoastaan palvelumaksun 3,96 % + ALV. Tarjoamme nyt liittyville kumppaneille palvelumaksut veloituksetta maaliskuun 2022 loppuun asti!

Aikataulu

Rekisteröitymisen jälkeen voit ottaa rennosti – olet liittynyt verkostoomme! Lähetämme sinulle sähköpostitse lisätietoa kumppanuuteen liittyen.

Hierotaanko kaupat?

Liity nyt ja saat ilmaiset palvelumaksut maaliskuun 2022 loppuun asti.

Liity hierontaverkostoon ›

Usein kysytyt kysymykset

Kaikki kysymykset ja vastaukset ›

Sopiiko yritykseni Edenredin hierontakumppaniksi?

Jos yrityksesi tarjoaa klassista hierontaa tai urheiluhierontaa lihashuoltoon, rentoutumiseen ja palautumiseen, sovit hierontakumppaniksemme loistavasti! Voit myös liittää yrityksesi hierontaverkostoomme, vaikka olisitkin jo Edenredin kumppani toisen edun piirissä.

Olen jo Edenredin kumppani. Miksi minun pitää rekisteröityä uudestaan?

Työsuhde-etujen verotuksessa hierontaedulle on määritelty erilaiset käyttörajoitukset kuin esimerkiksi liikunta- ja kulttuuriedulle. Hierontaetu on siis muista eduistamme ja niiden käyttötavoista täysin erillinen, minkä vuoksi se sille tulee olla oma sopimus.

Koska hierontaetua ei voida sisällyttää olemassa olevaan sopimukseesi, meidän tulee rekisteröidä sinut hierontakumppaniksemme uudella sopimuksella. Näin noudatamme Verottajan ohjeistuksia myös hierontapalveluita tarjotessamme.

Pystyykö yritykseni tarjoamaan kahta etua (esim. Edenred Virike ja Edenred Hieronta) samanaikaisesti?

Kyllä, se onnistuu helposti! Useamman edun tarjoaminen hyödyttää sinua, asiakkaitasi sekä meitä Edenredillä. Hierontaetu on verotuksellisesti erillinen muista työsuhde-eduista, joten Edenred Hieronnalla tulee olla oma kumppanisopimus. Kun otat vastaan useita Edenredin työsuhde-etuja, sinulla on kummallekin edulle erilliset tunnukset Kumppani-portaaliin.

Olen jo Edenredin hierontakumppani. Miksi minun tulee tehdä erillinen sopimus hierontaetua tarjoavan yrityksen kanssa?

Hierontaedun verovapaus edellyttää Verohallinnon ohjeistuksen tarkkaa noudattamista. Yritysten tulee tästä johtuen määrittää etukäteen ne kumppanit, joiden palveluihin työntekijät voivat hierontaetuaan käyttää.

”– virkistystoiminnaksi katsottavaa hierontaetua ei voi järjestää ilman, että työnantajan ja palveluntarjoajan (hierontapaikan) välille syntyy sopimussuhde. Sopimuksen tekeminen pelkästään kohdennetun maksuvälineen tarjoajan kanssa siten, että maksuväline on käytettävissä kaikissa sen käyttöpaikoissa ilman sopimussuhdetta työnantajan ja palveluntarjoajan (hierontapaikan) välillä, ei siten ole riittävä.–” Lue lisää Verohallinnon sivuilta (kts. 3.1.1.13).

Hierontayritykselläni on useita toimipisteitä. Tuleeko minun tehdä jokaisen hierontaetua tarjoavan yrityksen kanssa erillinen sopimus?

Kyllä, hierontayrityksesi jokaisella toimipisteellä tulee olla erillinen sopimus hierontaetua tarjoavan Edenredin asiakasyrityksen kanssa. Teemme erillisen sopimusportaalin avulla prosessista mahdollisimman mutkattoman niin Edenredin hierontakumppaneille kuin asiakasyrityksille.

Kuinka paljon Edenred Hieronta -kumppanuus maksaa yritykselleni?

Edenred Hieronta ei sisällä liittymis-, vuosi- tai kuukausimaksuja. Maksat Edenredille ainoastaan prosentuaalista palvelumaksua (3,96% % + ALV) toteutuneista Edenred Hieronta –veloituksistasi.

Edenredille maksettava summa ei näin ollen ole kiinteä, vaan vaihtelee yrityksesi palveluhinnaston mukaisesti. Kumppanuuteen ei siis sisälly riskejä, sillä maksat meille vain silloin kun saat itse rahaa kassaan.

Mitä palveluita Edenred Hieronta -edulla voi maksaa?

Edenred Hieronta on nimensä mukaisesti hierontaetu, jolla voi maksaa lihashuoltoon, palautumiseen ja rentoutumiseen tarkoitettuja hierontapalveluita.

Etu on siis tarkoitettu käytettäväksi virkistys- ja harrastustoimintaan laskettaviin klassiseen ja urheiluhierontapalveluihin. Jos yritys on maininnut työterveyssopimuksessaan hieronnan kuuluvan työterveyspakettiin, Edenred Hieronta -etua voi käyttää myös fysioterapiapalveluiden maksamiseen.

Milloin voin alkaa vastaanottamaan Edenredin maksutapoja?

Lanseeraamme Edenred Hieronta –edun virallisesti joulukuussa 2021. Ilmoitamme sinulle tarkan päivämäärän heti sen varmistuttua. Edun lanseerauspäivästä lähtien yrityksesi löytyy käyttöpaikkahaustamme eli asiakkaamme voivat käyttää etuaan hierontapalveluihisi.

Yritysten tulee valita hierontapaikat, joissa työntekijät voivat etuaan käyttää. Mitä tämä vaatii hierontakumppaneilta?

Edenredin verkostoon kuuluvien hierontakumppaneiden ei tarvitse miettiä yritysten sopimuksia. Hierontakumppanit voivat keskittyä vastaanottamaan Edenred Hieronta -maksuja hieronta-asiakkailtaan – yritykset hoitavat tarvittavat, yritysten sisäiset sopimusasiat yhdessä Edenredin kanssa.

Hierontayritykselläni on useita toimipisteitä. Tuleeko jokaisella toimipisteelläni olla erillinen Edenred Hieronta –sopimus?

Kyllä, Edenred Hieronta -kumppaneiden jokaisella toimipisteellä tulee olla erillinen sopimus Edenredin kanssa.

Työskentelen fysioterapeuttina. Voinko liittyä Edenredin kumppaniverkostoon?

Kyllä voit, mutta Verottaja on tehnyt erillisen linjauksen hierontaedun käytöstä fysioterapiapalveluiden maksamiseen. Edenred Hieronta -etua voi käyttää myös fysioterapiapalveluihin vain, jos yritys on maininnut työterveyssopimuksessaan hieronnan kuuluvan työterveyspakettiin.

Mistä asiakkaat tietävät, että yritykseni hyväksyy Edenredin maksutapoja?

Verohallinnon ohjeistuksen mukaisesti sinulla tulee olla palvelusopimus Edenredin lisäksi myös hierontaetua henkilöstölleen tarjoavan yrityksen kanssa. Valittuaan sinut palveluntarjoajakseen asiakasyritykset tiedottavat työntekijöilleen, missä he voivat etuaan käyttää. Yritykset hoitavat tarvittavat, yritysten sisäiset sopimusasiat yhdessä Edenredin kanssa eli tämä ei vaadi hierontakumppaneilta toimenpiteitä.

Miten Edenred-maksujen vastaanotto, hallinnointi ja tilitys hoidetaan?

Olemme tehneet yhteistyöstä ja maksujen hallinnoinnista sinulle mahdollisimman mutkatonta. Asiakkaidesi käytössä on MyEdenred-sovelluksen kautta toimiva Edenred Pay -mobiilimaksu. Näin maksujen vastaanotto onnistuu myös ilman maksupäätettä!

Maksujen hallinnointi ja tilitys onnistuu helposti Kumppani-portaalissa, jossa voit seurata Edenred Hieronta -maksutapahtumia reaaliajassa ja tarkastella mobiilitilityksiä.

Pääsenkö muokkaamaan yritykseni tietoja jälkikäteen?

Pääset hoitamaan kaikki kumppanuuteen liittyvät asiat Edenredin Kumppani-portaalissa. Siellä voit myös kätevästi päivittää asiakastietosi.

Milloin Edenred Hieronta -etu julkaistaan?

Uusi hierontaetumme julkaistaan joulukuussa 2021. Kumppaniksi rekisteröityneet saavat lisätietoja kumppanuudesta sähköpostitse ennen edun virallista julkaisua.