Liity Edenredin kumppaniksi

Yhteistyömme lisää myyntiä ja kasvattaa asiakasvirtaa – käyttäähän etujamme jo yli puoli miljoonaa työntekijää. Liity kumppaniverkostoomme!

Lounas- ja Virikekumppanit › Hierontakumppanit ›

Liity Edenredin kumppaniksi

Yhteistyömme lisää myyntiä ja kasvattaa asiakasvirtaa – käyttäähän etujamme jo yli puoli miljoonaa työntekijää. Liity kumppaniverkostoomme!

Lounas- ja Virikekumppanit › Hierontakumppanit ›

account_box

Rekisteröidy

Täyttämällä tietosi Kumppani-portaaliin

email

Saat vahvistuksen

verkostoon liittymisestä

euro

Olet valmis

vastaanottamaan Edenredin maksutapoja

Tarjoaako yrityksesi hieronta-, ravintola-, liikunta- tai kulttuuripalveluita?

Jos vastasit kyllä, haluamme sinut mukaan Edenredin kumppaniverkostoon! Liittyminen vie vain muutaman minuutin.
 

Liity kumppaniverkostoon ›

Hierontayritys, lue lisää täältä ›

Liittymisen monet hyvät syyt:

 

1. Kumppanuus markkinajohtajan kanssa on kilpailuetu

Edenred on työsuhde-etujen markkinajohtaja ja maksuvälineemme ovat käytössä maanlaajuisesti yli 25 000 kumppanimme käyttöpaikoissa. Jo 17 000 yritysasiakastamme tarjoaa työsuhde-etujamme henkilöstölleen, eli yli puoli miljoonaa työntekijää käyttää Edenredin maksuvälineitä Suomessa. Tämä tarkoittaa sinulle mahdollisuutta uusiin asiakkaisiin!

 

2. Liittyminen on ilmaista

Verkostoon liittyminen ei maksa mitään. Perimme ainoastaan palvelupalkkion tilittäessämme Edenredin maksuvälineillä maksettuja palveluita (lounaskumppaneilta perimme lisäksi maltillisen kuukausimaksun 1.1.2022 alkaen, ent. vuosimaksu). Kumppanuuteen ei liity muita maksuja. Tutustu hinnastoon ›

 

3. Helpot maksut ja nopeat tilitykset

Edenred on mobiilimaksujen edelläkävijä ja tarjoaa monipuolisia maksuvaihtoehtoja. Olemme osa luotettavaa Mastercard-verkostoa, eli Edenred-korttimaksuja on yhtä helppo ottaa vastaan kuin muitakin Mastercard-korttimaksuja.

Edenred-kortin voi liittää myös Apple Payhin tai Google Payhin – maksu tapahtuu lähimaksulla. Lisäksi Edenred Pay -maksutavalla voit ottaa vastaan mobiilimaksuja, vaikka yritykselläsi ei olisi maksupäätettä!

Kortti- ja mobiilitilityksemme on automatisoitu – tilitys ei vaadi sinulta mitään. Setelitilityksiin voit käyttää 100 % vakuutettua noutopalvelua.

 

4. Ilmainen ja laaja näkyvyys

Lähetämme sinulle verkostoon liityttyäsi maksuttoman Tervetuloa-paketin, joka sisältää ohjeita ja markkinointimateriaalia.

Halutessasi voit lähettää meille tarjouksia, joista tiedotamme Edenredin etujen käyttäjille kanavissamme. Näin mainostamme yritystäsi ja tarjoustasi ilmaiseksi kanavissamme. Lisäksi asiakkaat löytävät yrityksesi näppärästi sekä kotisivujemme käyttöpaikkahausta että MyEdenred-sovelluksesta.

 

Liity verkostoon › Hinnasto ›
Rekisteröitymisohje ›
Ehdot ›

 

Tutustu kumppaneiden usein kysyttyihin kysymyksiin

 
Usein kysytyt kysymykset ›

Onko sinulla kysyttävää verkostoon liittymisestä?

Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.