Näin lisäät yrityksesi verkostoomme

 

Liity verkostoon ›  Rekisteröitymisohje

Näin lisäät yrityksesi verkostoomme

 

Liity verkostoon ›  Rekisteröitymisohje

Monta hyvää syytä liittyä verkostoomme

 

 • Edenredin maksuvälineet ovat suosittuja ja laajasti käytettyjä. Yli 300 000 työntekijää Suomessa käyttää Edenredin korttia, seteliä tai mobiilia henkilöstöedun maksuvälineenä.
 • Liittyminen ei maksa yrityksellesi mitään! Meillä ei ole liikunta- ja kulttuurikumppaneillemme vuosi- eikä kuukausimaksua (lounaskumppaneilta perimme maltillisen vuosimaksun). Perimme ainoastaan palvelupalkkion tilittäessämme Edenredin maksuvälineillä maksettuja palveluita. Muita maksuja ei ole.
 • Liittyminen on riskitöntä – jos et saa avullamme uusia asiakkaita, et myöskään maksa mitään. Sopimuksen voi irtisanoa verkossa, jos et jostain syystä ole tyytyväinen.
 • Tilitämme rahat yrityksellesi nopeasti!
 • Kortti- ja mobiilitilitykset ovat automatisoitu – tilitys ei vaadi sinulta mitään. Setelitilityksiin voit käyttää turvallista noutopalvelua
 • Jos yritykselläsi ei ole maksupäätettä, ei haittaa! Voit ottaa vastaan mobiilimaksuja.
 • Edenred-korttimaksuja on yhtä helppo ottaa vastaan kuin muitakin korttimaksuja. Edenred-kortti on Mastercard-pohjainen kortti, joka toimii kaikissa maksupäätteissä, joissa Mastercard toimii. Käyttäjät voivat liittää Edenred-korttinsa Apple Payhin tai Google Payhin – niillä maksu tapahtuu samalla tavalla kuin korttimaksut, mutta kortti on puhelimessa.
 • Lähetämme sinulle verkostoon liityttyäsi maksuttoman materiaalipaketin, jossa on ohjeita sekä markkinointimateriaalia
 • Halutessasi voit antaa Edenredin etujen käyttäjille tarjouksen palveluistasi, me mainostamme yritystäsi ja tarjoustasi ilmaiseksi kanavissamme
 • Liittyminen verkostoon vie vain muutaman minuutin!

Jos yrityksesi on ravintola tai tarjoat liikunta- tai kulttuuripalveluja, liitä yrityksesi Edenredin käyttöpaikaksi!

 

Verkostoon liittyminen on helppoa

 1. Rekisteröi yrityksesi verkostoomme Kumppani-portaalissa. Ohje rekisteröitymiseen
 2. Saat parin päivän sisällä sähköpostitse vahvistusviestin verkostoon liittymisestä
 3. Nyt voit ottaa Edenredin maksuvälineitä vastaan!
 4. Lähetämme sinulle postitse tervetuloapaketin, joka sisältää ohjeita sekä markkinointimateriaalia

 

Liity verkostoon ›

Hinnasto  Ehdot

 

 

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin

Minulla ei ole maksupäätettä, voinko ottaa vastaan Edenredin maksuja?

Jos yritykselläsi ei ole maksupäätettä, ei haittaa.  Edenredin kortit toimivat myös iZettlessä ja SumUpissa.

Vaikka yritykselläsi ei ole mitään edellä mainituista, voit silti ottaa vastaan Edenredin MyEdenred-mobiilimaksuja sekä verkkomaksuja. Lue lisää mobiilimaksujen vastaanottamisesta.

Miten mainostan Edenredin kanavissa?

Edenredin kumppanina voit hyödyntää Edenredin ilmaisia markkinointikanavia kuten Edenredin verkkosivuja, FB-sivua ja uutiskirjettä. Otamme mielellämme vastaan etenkin tarjouksia ja etuja etujen käyttäjille.

Lähetä tarjouksesi

Olen hieroja, voinko liittyä Edenredin kumppaniksi?

Verottajan määrittelyn mukaisesti liikuntaetu koskee työntekijän omaehtoista liikuntatoimintaa ja se on tarkoitettu työntekijän oman aktiiviliikunnan tukemiseen. Hieronta, fysioterapia tai esimerkiksi erilaiset meditointiharjoitukset tai mindfulness eivät ole aktiiviliikuntaa, joten ne eivät kuulu liikuntaedun piiriin.

Kumppaniverkostoomme kuuluu kuitenkin fysioterapia- ja hierontapaikkoja, sillä näiden paikkojen muut palvelut – kuten Personal Training tai ohjatut liikuntatunnit – ovat hyödynnettävissä liikuntaedulla.

Miten Edenredin maksuvälineet toimivat kassalla?
Mikä on liiketunnus, joka kysytään sopimusta tehdessäni?

Liiketunnus on numerosarja, joka löytyy korttimaksujen vastaanottoa koskevasta Kauppiassopimuksestasi (esimerkiksi Netsin, Tellerin, Bamboran, Osuuspankin kanssa). Jos et tiedä liiketunnustasi, olethan yhteydessä tahoon, joka tilittää sinulle korttimaksut.

Onko sinulla kysyttävää verkostoon liittymisestä?

Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun pikaisesti yhteydessä.