Liity Edenred-kumppaniksi

Yhteistyömme lisää myyntiä ja kasvattaa asiakasvirtaa – käyttäähän etujamme jo yli 400 000 työntekijää. Liity kumppaniverkostoomme!

Lounas- ja Virikekumppanit › Hierontakumppanit › 

Liity Edenred-kumppaniksi

Yhteistyömme lisää myyntiä ja kasvattaa asiakasvirtaa – käyttäähän etujamme jo yli 400 000 työntekijää. Liity kumppaniverkostoomme!

Lounas- ja Virikekumppanit › Hierontakumppanit › 

account_box

Rekisteröidy

Kumppani-portaaliin

email

Saat vahvistuksen

verkostoon liittymisestä

euro

Vastaanota

Edenredin maksuja ja lisää asiakaskuntaasi

Monta hyvää syytä liittyä verkostoomme

Jos olet ravintolayrittäjä tai tarjoat liikunta- tai kulttuuripalveluja, liity Edenredin käyttöpaikkaverkostoon. Liittyminen verkostoon vie vain muutaman minuutin!

Hierontayritys, lue lisää täältä >

 

1. Lisää kassavirtaa ja asiakaskuntaasi

Edenredin maksuvälineet ovat suosittuja ja laajasti käytettyjä. Yli 360 000 työntekijää Suomessa käyttää Edenredin maksuvälineitä.

 

2. Liittyminen on ilmaista

Perimme ainoastaan palvelupalkkion tilittäessämme Edenredin maksuvälineillä maksettuja palveluita (lounaskumppaneilta perimme lisäksi maltillisen vuosimaksun). Muita maksuja ei ole. Sopimuksen voi irtisanoa verkossa, jos et jostain syystä ole tyytyväinen. Hinnastoon ›

 

3. Helpot maksut ja nopeat tilitykset

Jos yritykselläsi ei ole maksupäätettä, ei haittaa! Voit ottaa vastaan mobiilimaksuja.

Olemme osa mastercardin luotettavaa verkostoa: Edenred-korttimaksuja on yhtä helppo ottaa vastaan kuin muitakin mastercard-korttimaksuja. Käyttäjät voivat liittää Edenred-korttinsa Apple Payhin tai Google Payhin – niillä maksu tapahtuu lähimaksulla, mutta kortti on puhelimessa.

Kortti- ja mobiilitilitykset ovat automatisoitu – tilitys ei vaadi sinulta mitään. Setelitilityksiin voit käyttää turvallista noutopalvelua (100 % vakuutettu)

 

4. Markkinointituki

Lähetämme sinulle verkostoon liityttyäsi maksuttoman tervetuloapaketin, jossa on ohjeita sekä markkinointimateriaalia.

Halutessasi voit antaa Edenredin etujen käyttäjille tarjouksen palveluistasi, me mainostamme yritystäsi ja tarjoustasi ilmaiseksi kanavissamme.

 

 

Liity verkostoon ›
Hinnasto  Ehdot  Rekisteröitymisohje

 

MyEdenred mobiilimaksu karttahaku

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin

Minulla ei ole maksupäätettä, voinko ottaa vastaan Edenredin maksuja?

Jos yritykselläsi ei ole maksupäätettä, ei haittaa.  Edenredin kortit toimivat myös iZettlessä ja SumUpissa.

Vaikka yritykselläsi ei ole mitään edellä mainituista, voit silti ottaa vastaan Edenred Pay -mobiilimaksuja. Lue lisää mobiilimaksujen vastaanottamisesta.

Miten mainostan Edenredin kanavissa?

Edenredin kumppanina voit hyödyntää Edenredin ilmaisia markkinointikanavia kuten Edenredin verkkosivuja, FB-sivua ja uutiskirjettä. Otamme mielellämme vastaan tarjouksia ja etuja etujen käyttäjille.

Lähetä tarjouksesi

Olen hieroja, voinko liittyä Edenredin kumppaniksi?

Verottajan määrittelyn mukaisesti liikuntaetu koskee työntekijän omaehtoista liikuntatoimintaa ja se on tarkoitettu työntekijän oman aktiiviliikunnan tukemiseen. Hieronta, fysioterapia tai esimerkiksi erilaiset meditointiharjoitukset tai mindfulness eivät ole aktiiviliikuntaa, joten ne eivät kuulu liikuntaedun piiriin.

Kumppaniverkostoomme kuuluu kuitenkin fysioterapia- ja hierontapaikkoja, sillä näiden paikkojen muut palvelut – kuten Personal Training tai ohjatut liikuntatunnit – ovat hyödynnettävissä liikuntaedulla.

Miten Edenredin maksuvälineet toimivat kassalla?
Mikä on liiketunnus, joka kysytään sopimusta tehdessäni?

Liiketunnus on numerosarja, joka löytyy korttimaksujen vastaanottoa koskevasta Kauppiassopimuksestasi (esimerkiksi Netsin, Tellerin, Bamboran, Osuuspankin kanssa). Jos et tiedä liiketunnustasi, olethan yhteydessä tahoon, joka tilittää sinulle korttimaksut.

Onko sinulla kysyttävää verkostoon liittymisestä?

Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun pikaisesti yhteydessä.