Setelimaksujen vastaanotto ja tilitys

Setelimaksujen vastaanotto ja tilitys

Tarjoa asiakkaillesi mahdollisuus maksaa Edenredin Lounas- tai Virikeseteleillä

 

  • Lounas- ja Virikeseteleiden kääntöpuolella on tila setelinhaltijan allekirjoitukselle, sillä osa työnantajista saattaa seurata työntekijöiden seteleiden käyttöä.
  • Käyttäjän nimi tai allekirjoitus eivät ole pakollisia, mutta sinulla on oikeus varmistaa käyttäjän henkilöllisyys, jos epäilet setelin väärinkäyttöä.
  • Huomaathan, että Lounas- ja Virikeseteleistä ei anneta vaihtorahaa takaisin!

Voit ottaa vastaan Lounas- ja Virikeseteleitä liittymällä Edenredin Lounas- tai liikunta- ja kulttuuriverkostoon. Tee sopimus liittymisestäsi rekisteröitymällä Kumppani-portaaliimme, voit sen jälkeen ottaa vastaan Edenredin seteli-, kortti-, ja mobiilimaksuja. Rekisteröityminen vie vain muutaman minuutin!
 
Liity Edenredin verkostoon › Edenredin yrityksenä ›

Seteleiden tilitys Edenredille on helppoa ja nopeaa

 

  • Seteleiden vaivatonta ja turvallista tilitystä varten tarjoamme seteleiden noutopalvelua, joka hakee setelit suoraan toimipisteestäsi!
  • Palvelu on turvallinen tapa toimittaa setelitilityksesi. Noutopalvelun kautta lähetetyt tilitykset ovat 100 % vakuutettuja. Lisäksi palvelu säästää aikaa ja rahaa.
  • Vaihtoehtoisesti voit toimittaa vastaanottamasi tilitykset lähettämällä setelit ja tilityslomakkeen (dokumenttikuoressa tai kuplamuovissa) postitse.

Postitusosoite:
Edenred Finland Oy
PL 5
13101 Hämeenlinna
 
Maksamme tilitykset viiden pankkipäivän sisällä tilityksen saapumisesta Edenredille. Maksettavasta summasta vähennetään Edenredin provisio. Arkipäivinä kello 14.00 mennessä toimitetut setelit lasketaan ko. päivänä saapuneiksi. Toimitamme uusia tilityslomakkeita säännöllisesti ilman erillistä tilausta, mutta voit tilata niitä myös lisää Tuki-sivultamme.
 
Seteleiden käsittely- ja tilitysohje ›

Näin tunnistat setelin aidoksi ›