Setelimaksujen vastaanotto ja tilitys

 Setelimaksujen vastaanotto ja tilitys

 

Näin vastaanotat Edenredin Lounas- ja Virikeseteleitä

  • Lounas- ja Virikeseteleiden kääntöpuolella on tila setelinhaltijan allekirjoitukselle, sillä osa työnantajista saattaa seurata työntekijöiden seteleiden käyttöä.
  • Käyttäjän nimi tai allekirjoitus eivät ole pakollisia, mutta sinulla on oikeus varmistaa käyttäjän henkilöllisyys, jos epäilet setelin väärinkäyttöä.
  • Huomaathan, että setelistä ei anneta vaihtorahaa takaisin.

Voit ottaa vastaan Lounas- ja Virikeseteleitä liittymällä Edenredin palveluverkostoon. Sinun tulee vain tehdä sopimus liittymisestäsi rekisteröitymällä Kumppani-portaaliimme ja voit sen jälkeen ottaa vastaan kaikkia Edenredin tuotteita – kortteja, mobiilimaksuja ja seteleitä. Rekisteröityminen vie vain muutaman minuutin!

Liity Edenredin käyttöpaikaksi ›

 

Seteleiden tilitys Edenredille

  • Seteleiden vaivatonta ja turvallista tilitystä varten meillä on Arvoseteleiden noutopalvelu, joka hakee setelisi suoraan toimipisteestäsi!
  • Palvelu säästää aikaa ja rahaa ja on turvallinen tapa toimittaa tilityksesi. Noutopalvelun kautta lähetetyt tilitykset ovat 100 % vakuutettuja.
  • Vaihtoehtoisesti voit toimittaa vastaanottamasi tilitykset lähettämällä setelit ja tilityslomakkeen osoitteeseen:

Edenred Finland Oy
PL 49
00511 Helsinki

Edenred maksaa tilitykset viiden pankkipäivän sisällä tilityksen saapumisesta Edenredille. Maksettavasta summasta on vähennetty provisio. Arkipäivinä kello 14.00 mennessä toimitetut setelit lasketaan ko. päivänä saapuneiksi. Toimitamme uusia tilityslomakkeita säännöllisesti ilman erillistä tilausta, mutta voit tilata niitä myös lisää Tuki-sivulta.

Seteleiden käsittely- ja tilitysohje

Näin tunnistat setelin aidoksi