Lifted verkkovalmennus

Positiivisuuden kautta kesäkuntoon – Lifted verkkovalmennus tarjoushintaan

 

Liftedin näkemyksen mukaan ihmisellä on vain yksi hyvinvointi – sitä ei voi erotella työajalla ja vapaa-ajalla tapahtuvaan hyvinvointiin. Liftedin kokonaisvaltaista hyvinvointia edistäviin valmennuksiin on osallistunut jo yli 20 000 suomalaista ja nyt Lifted tarjoaa Edenredin asiakkaille huipputarjouksen kohti kesäkuntoa ja hyvinvoivempaa elämää!


 

Liftedin valmennusfilosofia

 

Ihmisen hyvinvoinnin keskiössä ovat ennen kaikkea positiiviset tapamuutokset. Tästä syystä Liftedin tehokkaissa verkkovalmennuksissa keskitytään uusien terveyttä edistävien tapojen rakentamiseen. Valtaosa valmennuksiin osallistujista kertoo muuttaneensa tapojaan terveellisemmiksi ja säilyttäneen ne vielä puoli vuotta valmennuksen päättymisen jälkeenkin.

 

Liftedin tehokkaissa verkkovalmennuksissa keskitytään uusien terveyttä edistävien tapojen rakentamiseen.

 

Kahdeksan viikon mittainen Lifted FIT alkaa huhtikuussa 2018 ja se järjestetään jo 12. kertaa. Valmennuksessa keskitytään säännöllisen treenaamisen (palautumista ja kehonhuoltoa unohtamatta), terveellisen ruokavalion sekä Lifted-asenteen rakentamiseen.

 

Tämän kahdeksan viikon verkkovalmennuksen myötä olet elämäsi kunnossa ennen juhannusta 2018. Valmentajat tsemppaavat ja pitävät sinusta huolta valmennusalustan välityksellä lähes kellon ympäri.

 

Miten Lifted FIT -verkkovalmennus käytännössä toimii?

 

Koska onnistumisen keskiössä on positiiviset tapamuutokset, valmennussisältö on paloiteltu helposti omaksuttaviin osiin. Saat joka päivä kello 6.00 aamulla ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen viestin, josta pääset helposti siirtymään itse sisältöön valmennusalustalle. Lifted FIT -valmennuksessa tämä viesti on noin neljänä päivänä viikossa päivän treeni.

 

Saat suoritettua kaikki päivän valmennussisällöt 45 minuutissa siihen aikaan päivästä kuin se sinulle parhaiten sopii. Luentosisältöjä voit halutessasi katsoa tai kuunnella vaikkapa puhelimesta työmatkoilla. Treenien suorittamista varten tarvitset vain verkkoyhteyden ja hieman tilaa esimerkiksi olohuoneestasi. Ilmojen lämmetessä moni siirtyy tekemään treenejä myös ulkoilmaan.

 

 

 

 

Koska suuri osa tuloksista tehdään keittössä, on ravinto-ohjelmasta tehty sinulle helposti toteutettava ja mieluinen. Kaikki ravinto-ohjeet ja reseptit perustuvat selkeisiin nyrkkisääntöihin, eikä tarvetta kalorien laskemiselle ole. Myös ravinnon osalta valmennus perustuu positiivisiin tapamuutoksiin – opit korvaamaan huonompia valintoja hyvillä. Huomioimme ravintoon liittyvissä ohjeistuksissamme myös mahdollisen kasvis- tai vegaaniruokavaliosi.

 

Viimeisin onnistumisen tärkeä elementti on sosiaalinen tuki. Pääset halutessasi vaihtamaan ajatuksia muiden valmennettavien ja valmentajien kanssa valmennusalustalla sekä saat pääsyyn Lifted FIT Facebook-ryhmään.

 

Tarjous Edenredin asiakkaille

 

Oletko valmis voimaan paremmin ja rakentamaan itsellesi pysyvän kesäkunnon Liftedin avulla? Edenredin asiakkaana saat 8 viikon valmennuksen 102 € kuukausihintaan (Yht. 206 €, norm. 234 €). Valmennuksen voi maksaa kokonaan tai osittain liikuntaedulla ja voit jakaa maksun useampaan erään. Valmennus alkaa 16.4.2018 joten toimithan pian! Tarjous on voimassa 16.4.2018 asti.

 

Näin maksat verkkokurssin mobiililla:

 

  1. Avaa MyEdenred-sovellus ja valitse ”Luo mobiilimaksu” virike-edun kohdalta.
  2. Etsi sovelluksesta palveluntarjoajan nimi.
  3. Syötä palvelun summa ja paina vahvista maksu.
  4. Laita Liftedille sähköpostia ostosi jälkeenlifted@lifted.fi, jotta saat kurssin heti käyttöösi. Muistathan mainita myös maksamasi summan sekä toiveesi loppumaksun suorittamisen suhteen.

 

Näin maksat Virikeseteleillä

Lähetä sähköpostia lifted@lifted.fi ja sovi seteleiden lähetyksestä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

 

Lue lisää 16.4. maanantaina alkavasta Lifted FIT -verkkovalmennuksesta.

 

 

Hyvinvoivia kevään treenihetkiä Edenrediltä!

12.02.18

CrossFit liikuttaa lokakuussa

CrossFit on monipuolinen kuntoilumuoto, jossa harjoitetaan nopeutta, notkeutta, lihasvoimaa ja kestävyyttä.

Lue lisää
CrossFit voimaharjoittelu
12.02.18

Training for Warriors – Taisteluhenkeä treenistä arkeen

Otamme vastaan Edenredin kortteja, seteleitä sekä nykyään myös mobiilimaksuja. Asiakkaamme kyselivätkin paljon Edenredin mobiilimaksumahdollisuuden perään, joten hienoa että mobiilimaksaminen on nyt mahdollista.

Lue lisää
Training for Warriors – Taisteluhenkeä treenistä arkeen

VINKKAA TYÖNANTAJASI

Haluaisitko, että työnantajasi tarjoaisi henkilöstöetuja? Lähetä meille vinkki ja myyntitiimimme ottaa yhteyttä työnantajaasi.