Arjen hyvinvoinnin mahdollistaja – jo vuodesta 1962

Edenred Finlandilta saat kattavan valikoiman työsuhde-etuja, niiden maksuratkaisuja sekä tuotteita työntekijöiden palkitsemiseen. Yli 17 000 yritysasiakastamme ja heidän puoli miljoonaa työntekijäänsä kokevat etujemme hyödyt päivittäin!

Tutustu etuihin ›

Arjen hyvinvoinnin mahdollistaja – jo vuodesta 1962

Edenred Finlandilta saat kattavan valikoiman työsuhde-etuja, niiden maksuratkaisuja sekä tuotteita työntekijöiden palkitsemiseen. Yli 17 000 yritysasiakastamme ja heidän puoli miljoonaa työntekijäänsä kokevat etujemme hyödyt päivittäin!

Tutustu etuihin ›

Olemme Suomen johtava työsuhde-etujen tarjoaja

Valikoimaamme kuuluvat lounasetu, liikunta- ja kulttuurietu sekä työmatkaetuDelicard on ratkaisumme henkilöstön, asiakkaiden sekä yhteistyökumppaneiden muistamiseen.

Edenredin työsuhde-etujen maksuvälineet käyvät yli 25 000 käyttöpaikassa ympäri Suomen. Palvelemme yli 17 000 yritysasiakasta ja tuotteitamme käyttää jo puoli miljoonaa työntekijää.

Seuraa meitä somessa: FacebookYoutubeLinkedInTwitter ja Instagram.

Lue lisää arvoistamme

Asiakaskokemus edellä paremman arjen puolesta

Edenred Finland osa ranskalaista Edenred-konsernia. 50 miljoonaa edunsaajaa, 2 miljoonaa yhteistyökumppania ja 850 000 yritysasiakasta ovat toimintamme keskiössä. Haluamme luoda heille sujuvaa maksuliikennettä, asiakaslähtöistä ja kestävän kehityksen mukaista palvelutarjontaa sekä mielekästä arkea.

Vuonna 1962 perustettu Edenred on listattu Pariisin Euronext-pörssiin ja sisältyy seuraaviin indekseihin: CAC Next 20, CAC Large 60, Euronext 100, FTSE4Good sekä MSCI Europe. Nykyisin palveluitamme käytetään pääasiassa mobiilisovellusten, onlinealustojen ja maksukorttien kautta. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli noin 30 miljardia euroa.

Tarjoamamme työsuhde-edut lisäävät hyvinvointia ja ostovoimaa, parantavat työnantajamielikuvaa ja tehokkuutta, sitouttavat työntekijöitä sekä piristävät paikallista taloutta. Suomessa tuotevalikoimaamme kuuluvat Edenred Lounari, Edenred Virike, Edenred Työmatka sekä pian lanseerattava Edenred Hieronta, joiden avulla työnantajat virkistävät ja sitouttavat työntekijöitään.

Suositut Delicard®-lahjakorttimme sopivat puolestaan esimerkiksi henkilöstön kiittämiseen ja palkitsemiseen. Yli 10 000 työntekijäämme ympäri maailman tekevät yhdessä työelämästä turvallisempaa, tehokkaampaa ja käyttäjäystävällisempää – joka päivä.
 

Vastuullisuus näkyy kaikessa toiminnassamme

Edenredin missiona on konsernin perustamisesta lähtien ollut paremman työelämän luominen. Tähän missioon sitoutuminen on antanut Edenred-konsernille mahdollisuuden tunnistaa yrityksen sosiaalisen vastuun politiikan keskeiset osa-alueet: parantaa jokaisen ihmisen elämää, säilyttää planeettamme ja luoda arvoa vastuullisesti. Edenredillä on oma yksikkönsä, joka keskittyy ainoastaan edistämään vastuullista liiketoimintaa koko konsernin laajuisesti.

Edenred-konsernin hallituksen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja Bertrand Dumazy kuvailee Edenredin toimintaa seuraavanlaisesti:

”Edenred on kansainvälinen yritys ja läsnä kaikissa maanosissa, mutta olemme kuitenkin myös hyvin lähellä paikallisia yhteisöjä henkilöstöeturatkaisuidemme kautta. Toimintamme tavoitteena on rakentaa kehittyvää työelämää ja tukea elinvoimaisempaa paikallistaloutta, myös kestävään kehitykseen perustuvan lähestymistapamme kautta.”

Konsernin konkreettisista CSR-toimista näkyvin Suomessa on vuonna 2017 lanseerattu, koko konsernin laajuinen hyväntekeväisyyspäivä, Idealday. Idealdayn myötä jokainen Edenredin työntekijä maailmanlaajuisesti saa mahdollisuuden käyttää vuosittain yhden työpäivän solidaarisuuden tukemiseen. Kukin maa saa valita konsernin kestävän kehityksen strategiaan pohjautuvan tavan tehdä hyvää paikallisesti. Strategia koostuu kolmesta pilarista: Idealpeoplen tavoitteena on parantaa elämänlaatua, Idealplanet on omistettu ympäristön säilyttämiselle ja Idealprogress on suunniteltu vastuullisen arvon luomiseen mm. tuotteidemme kautta.

Yritysten vastuullisuutta kansainvälisesti arvioiva EcoVadis on myöntänyt meille kultatason tunnustuksen (CSR Rating Gold), joka korostaa vastuullisuuttamme ympäristöasioiden, työ- ja ihmisoikeuksien, eettisten toimintatapojen sekä kestävän hankinnan näkökulmista. Lisäksi kuulumme Pohjoismaiden suurimpaan yritysvastuuverkostoon, FIBSiin, jonka jäsenyritykset yhdessä vauhdittavat kestävää liiketoimintaa.

Lue lisää Edenredin sosiaalisen vastuun politiikasta täältä.