Kiitä, muista ja palkitse yrityksesi tärkeitä ihmisiä

Delicard®-lahjakortti sopii jokaiselle ja jokaiseen tilanteeseen. Voit antaa henkilöstöllesi lahjoja jopa verovapaasti!

Tilaa Delicard®-lahjakortteja ›
Pyydä tarjous ›

Kiitä, muista ja palkitse yrityksesi tärkeitä ihmisiä

Delicard®-lahjakortti sopii jokaiselle ja jokaiseen tilanteeseen. Voit antaa henkilöstöllesi lahjoja jopa verovapaasti!

Tilaa Delicard®-lahjakortteja ›
Pyydä tarjous ›

card_giftcarddonefavorite_border

Valinnanvapautta, helppoutta ja luotettavuutta

Osoita arvostuksesi työntekijöille, asiakkaille ja yhteistyökumppaneille laadukkaalla Delicard®-lahjakortilla. Se on arvostettu lahja sekä varma valinta moneen juhlaan ja tilanteeseen.

Tutustu ensin lahjakortteihimme, jotka sisältävät kymmeniä laadukkaita ja monipuolisia tuotteita. Valitse sitten mieleinen lahjakortti joko sähköisesti toimitettavana eDelicardina tai perinteisenä lahjakorttina. Lopuksi voit personoida lahjakortin esimerkiksi yrityksesi logolla ja tervehdystekstillä.

Delicardin avulla lahjan antaminen onnistuu vaivattomasti. Vastaanottaja valitsee tuotevalikoimasta haluamansa lahjan, joka toimitetaan suoraan hänen kotiovelleen. Itse valittu lahja on paras lahja!

Tutustu ja tilaa ›

Lahja joulutunnelmaan virittäytymiseen

Delicard® Holiday on vuoden 2021 tunnelmallinen uutuus, joka luo joulumieltä jokaiselle vastaanottajalleen! Mikä olisikaan parempi tapa kiittää, muistaa, onnitella tai osoittaa arvostusta kuin tyylikäs lahjakortti, jonka valikoimaan kuuluu sekä ikisuosikkeja että upeita uutuustuotteita, sillä se sisältää saman valikoiman kuin Delicard ® Unlimited . Tämä lahjakortti kruunaa koko loppuvuoden ja varmistaa, että vastaanottaja saa mieluisensa lahjan.

Tilaa Delicard® Holiday ›

Lahja laatua ja valinnanvapautta arvostavalle

Suosituin lahjakorttimme, Delicard® Unlimited, tarjoaa nimensä mukaisesti rajattoman upean ja laajan tuotevalikoiman. Se sisältää yli 30 tyylikästä tuotetta, muun muassa kauniita designesineitä, laadukkaita keittiövälineitä, herkullisia ruokalahjoja sekä ensiluokkaisia työkaluja. Tästä valikoimasta jokainen lahjansaaja löytää varmasti itselleen mieluisan tuotteen.

Tilaa Delicard® Unlimited ›

Ruokalahjakortti herkuttelijalle

Varma valinta herkuttelijolle ja niille, joilla tie sydämeen käy vatsan kautta! Delicard® Gourmet on aito ja alkuperäinen Delicard®-lahjakortti, joka sisältää ainoastaan huolellisesti valittuja herkkuja ja ruokatuotteita. Delicard® Gourmet on tunnettu aiemmin Original-korttina ja sen valikoima on edelleen taattua laatua, sisältäen niin klassisia makuelämyksiä kuin uusia tuttavuuksia. Tuotteet toimitetaan suoraan lahjansaajalle tyylikkäästi ja korkeiden laatuvaatimusten mukaisesti pakattuina.

Tilaa Delicard® Gourmet ›

Lahjakortti myös ylelliseen makuun

Delicard® Premium -lahjakortti on ylellinen ja ensiluokkainen valinta, joka sisältää vain tyylikkäimmät tuotteet ja houkuttelevimmat herkut. Lahjakortin tarkoin rajattu valikoima takaa ajattoman laadun, ylellisyyden ja tyylikkyyden. Erinomainen valinta, kun haluat muistaa lahjansaajaa parhaalla mahdollisella tavalla.

Tilaa Delicard® Premium ›

Lahja kansainvälisille kontakteille

Delicard® Nordic Design -lahjakortilla osoitat arvostuksesi myös kansainvälisille yhteistyökumppaneillesi EU-maissa, Iso-Britanniassa, Sveitsissä ja Norjassa! Valikoima sisältää pohjoismaisia ja ajattoman tyylikkäitä designtuotteita, jotka hurmaavat myös maailmalla. Hinta sisältää toimituksen.

Tilaa Delicard® Nordic Design ›

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä Delicard®-myyntiin sähköpostitse myynti@delicard.fi tai täyttämällä yhteydenottolomake.

Ota yhteyttä ›