Delicard®
-lahjakorteilla annat
vastaanottajan valita
mieluisensa lahjan!

Tutustu valikoimaan ›

Delicard®
-lahjakorteilla annat
vastaanottajan valita
mieluisensa lahjan!

Tutustu valikoimaan ›

card_giftcarddonefavorite_border

Valinnanvapautta, helppoutta ja luotettavuutta

Delicard® -lahjakortti sopii moniin tilanteisiin. Se on arvostettu lahja, tapa kiittää ja palkita, helppo ostaa ja sen saa sekä perinteisenä korttina että sähköisessä muodossa. Valittavanasi on erilaisia lahjakortteja, jotka sisältävät kymmeniä laadukkaita ja monipuolisia tuotteita. Sinä valitset lahjakortin sekä sen hintaluokan, ja vastaanottaja valitsee lahjansa lahjakortin tuotevalikoimasta. Osoita arvostuksesi lahjalla, joka sopii niin työntekijöille, asiakkaille kuin yhteistyökumppaneille. Lahjakortti toimii myös hyvänä huomionosoituksena esimerkiksi kick-off -tilaisuuksien, kesäjuhlien tai pikkujoulujen sijasta.

Lahja joulutunnelmaan virittäytymiseen

Delicard® Holiday on vuoden 2021 tunnelmallinen uutuus, joka luo joulumieltä jokaiselle vastaanottajalleen! Mikä olisikaan parempi tapa kiittää, muistaa, onnitella tai osoittaa arvostusta kuin tyylikäs lahjakortti, jonka valikoimaan kuuluu sekä ikisuosikkeja että upeita uutuustuotteita, sillä se sisältää saman valikoiman kuin Delicard ® Unlimited . Tämä lahjakortti kruunaa koko loppuvuoden ja varmistaa, että vastaanottaja saa mieluisensa lahjan.

Tilaa Delicard® Holiday ›

Lahja laatua ja valinnanvapautta arvostavalle

Suosituin lahjakorttimme, Delicard® Unlimited, tarjoaa nimensä mukaisesti rajattoman upean ja laajan tuotevalikoiman. Se sisältää yli 30 tyylikästä tuotetta, muun muassa kauniita designesineitä, laadukkaita keittiövälineitä, herkullisia ruokalahjoja sekä ensiluokkaisia työkaluja. Tästä valikoimasta jokainen lahjansaaja löytää varmasti itselleen mieluisan tuotteen.

Tilaa Delicard® Unlimited ›

Ruokalahjakortti herkuttelijalle

Varma valinta herkuttelijolle ja niille, joilla tie sydämeen käy vatsan kautta! Delicard® Gourmet on aito ja alkuperäinen Delicard®-lahjakortti, joka sisältää ainoastaan huolellisesti valittuja herkkuja ja ruokatuotteita. Delicard® Gourmet on tunnettu aiemmin Original-korttina ja sen valikoima on edelleen taattua laatua, sisältäen niin klassisia makuelämyksiä kuin uusia tuttavuuksia. Tuotteet toimitetaan suoraan lahjansaajalle tyylikkäästi ja korkeiden laatuvaatimusten mukaisesti pakattuina.

Tilaa Delicard® Gourmet ›

Lahjakortti myös ylelliseen makuun

Delicard® Premium -lahjakortti on ylellinen ja ensiluokkainen valinta, joka sisältää vain tyylikkäimmät tuotteet ja houkuttelevimmat herkut. Lahjakortin tarkoin rajattu valikoima takaa ajattoman laadun, ylellisyyden ja tyylikkyyden. Erinomainen valinta, kun haluat muistaa lahjansaajaa parhaalla mahdollisella tavalla.

Tilaa Delicard® Premium ›

Lahja kansainvälisille kontakteille

Delicard® Nordic Design -lahjakortilla osoitat arvostuksesi myös kansainvälisille yhteistyökumppaneillesi EU-maissa, Iso-Britanniassa, Sveitsissä ja Norjassa! Valikoima sisältää pohjoismaisia ja ajattoman tyylikkäitä designtuotteita, jotka hurmaavat myös maailmalla. Hinta sisältää toimituksen.

Tilaa Delicard® Nordic Design ›

Onko sinulla kysyttävää?

Autamme mielellämme! Ota yhteyttä myyntiimme myynti@delicard.fi.

Ota yhteyttä ›