Delicard®
-lahjakorteilla annat
vastaanottajan valita
mieluisensa lahjan!

Tutustu valikoimaan ›

Delicard®
-lahjakorteilla annat
vastaanottajan valita
mieluisensa lahjan!

Tutustu valikoimaan ›

card_giftcarddonefavorite_border

Valinnanvapautta, helppoutta ja  luotettavuutta

Delicard® -lahjakortti sopii moniin tilanteisiin.  Se on arvostettu lahja, tapa kiittää ja palkita, helppo ostaa ja sen saa sekä perinteisenä korttina että digitaalisessa muodossa. Valittavanasi on erilaisia lahjakortteja, jotka sisältävät kymmeniä laadukkaita ja monipuolisia tuotteita. Sinä valitset lahjakortin sekä sen hintaluokan, ja vastaanottaja valitsee lahjansa lahjakortin tuotevalikoimasta. Osoita arvostuksesi lahjalla, joka sopii niin työntekijöille, asiakkaille kuin yhteistyökumppaneille. Lahjakortti toimii myös hyvänä huomionosoituksena esimerkiksi kick-off -tilaisuuksien, kesäjuhlien tai pikkujoulujen sijasta.

Kesän paras lahja

Muista sinulle tärkeitä ihmisiä Delicard® Kesä -lahjakortilla. Olemme valinneet lahjakortin valikoimaan laadukkaita, erityisesti kesäsesonkiin sopivia tuotteita, joilla osoitat arvostuksesi jokaiselle lahjansaajalle hänelle varmasti mieluisalla tavalla!

Tilaa Delicard® Kesä ›

Laatua ja valikoiman laajuutta arvostavalle

Delicard® Unlimited -lahjakortti on suosituin tuotteemme, eikä ihme! Sen valikoima sisältää yli 30 erikoistuotetta, mm. laadukkaita keittiövälineitä, herkullisia ruokatuotteita ja kauniita designesineitä. Jokainen lahjansaaja löytää laajasta valikoimasta varmasti laadukkaan ja itselleen mieluisan tuotteen.

Tilaa Delicard® Unlimited ›

Bestseller

Ruokalahjakortti herkuttelijalle

Delicard® Gourmet -lahjakortin valikoima sisältää huolellisesti valittuja herkkuja, klassisia makuja ja makunystyröiden uusia tuttavuuksia. Tämä lahjakortti on varma valinta herkuttelijalle! Laadukkaat ruokatuotteet toimitetaan lahjansaajan kotiin tyylikkäästi ja asianmukaisesti pakattuna.

Tilaa Delicard® Gourmet ›

Lahja kansainvälisille kontakteillesi

Delicard® Nordic Design -lahjakortilla muistat kansainvälisiä kontaktejasi EU-maissa, Sveitsissä sekä Norjassa! Laadukas valikoima sisältää pohjoismaisia, ajattomia sekä tyylikkäitä designtuotteita. Hinta sisältää toimituksen.

Tilaa Delicard® Nordic Design ›

Gourmet-ruokalahjakortti

Onko sinulla kysyttävää?

Autamme mielellämme! Ota yhteyttä myyntiimme: myynti@delicard.fi  tai asiakaspalveluumme.

Ota yhteyttä ›