Delicard®
-lahjakorteilla annat
vastaanottajan valita
mieluisensa lahjan!

Tutustu valikoimaan ›

Delicard®
-lahjakorteilla annat
vastaanottajan valita
mieluisensa lahjan!

Tutustu valikoimaan ›

card_giftcarddonefavorite_border

Valinnanvapautta, helppoutta ja  luotettavuutta

Delicard® -lahjakortti sopii lähes kaikkiin tilanteisiin.  Se on arvostettu lahja, helppo ostaa ja sen saa sekä perinteisessä että digitaalisessa muodossa. Valittavanasi on kuusi eri lahjakorttia, jotka sisältävät kymmeniä eri tuotteita. Sinä päätät lahjakortin sekä kortin hintaluokan ja vastaanottaja päättää lahjansa valitusta tuotevalikoimasta. Osoita arvostuksesi mieleenpainuvalla lahjakortilla; anna joululahjaksi, kesälahjaksi, kumppanilahjaksi tai vaikka rekrytointibonuksena. Kortti toimii myös hyvänä huomionosoituksena esimerkiksi kick-off -tilaisuuksien, kesäjuhlien tai vaikkapa pikkujoulujen sijasta. Digitaaliset lahjakortit toimitetaan nopeasti sähköpostilla ja perinteiset postitetaan kahden arkipäivän kuluessa.

UUTUUS – Ilahduta mieleenpainuvalla lahjalla

Delicard® Enjoy -lahjakortti on täydellinen jokaiseen onnitteluhetkeen, muistamiseen, kiittämiseen tai palkitsemiseen! Sen laaja tuotevalikoima sisältää mm. herkkuja, designtuotteita, tunnettuja brändejä, joista lahjansaaja nauttii varmasti.

 

Tilaa Delicard® Enjoy ›

Bestseller

Laatua ja valikoiman laajuutta arvostavalle

Delicard® Unlimited -lahjakortin valikoima sisältää yli 30 erikoistuotetta, muun muassa laadukkaita keittiövälineitä, herkullisia ruokatuotteita, kauniita designesineitä sekä työkaluja. Jokainen löytää valikoimasta varmasti laadukkaan ja mieluisan tuotteen.

 

Tilaa Delicard® Unlimited ›

Ruokalahjakortti herkuttelijalle

Delicard® Gourmet -lahjakortin laajasta valikoimasta löytyy taattua laatua, niin klassisia makuja kuin uusia tuttavuuksiakin. Tämä kortti on varma valinta herkuttelijalle! Laadukkaat ruokatuotteet toimitetaan suoraan lahjansaajan kotiin tyylikkäästi pakattuna.

 

Tilaa Delicard® Gourmet ›

Gourmet-ruokalahjakortti

Lahja kansainvälisille kontakteillesi

Delicard® Nordic Design –lahjakortilla muistat kansainvälisiä kontaktejasi helposti EU-maissa, Sveitsissä sekä Norjassa! Valikoima sisältää pohjoismaisia ajattomia ja tyylikkäitä designtuotteita. Hinta sisältää toimituksen. Huom. Tuotetta ei voi lunastaa Suomessa.

 

Tilaa Delicard® Nordic Design ›

Onko sinulla kysyttävää?

 

Autamme mielellämme! Ota yhteyttä myyntiimme: myynti@delicard.fi  tai asiakaspalveluumme.

 

Ota yhteyttä ›