Liikuntaetu
edistää terveyttä

 

Tilaa Edenred-kortit -50 % ›    Esite

 

Monipuoliset käyttötavat

Edenredillä on kortti-, mobiili- sekä setelivaihtoehdot liikunta- ja kulttuuriedun tarjoamiseen henkilöstölle. Henkilökohtaisella edulla jokainen työntekijä saa päättää, millaista liikuntaa harrastaa.

Laaja käyttöverkosto

Maksuvälineet käyvät verkostossamme, joka kattaa yli 6 500 liikunta- ja kulttuuripaikkaa Suomessa. Edulla voi ostaa myös erilaisia tapahtumalippuja.

credit_card Edenred-kortti ja mobiilietu

Lue lisää     Tilaa     Hinnasto

note Liikunta- ja kulttuuriseteli eli Virikeseteli

Lue lisääTilaa    Hinnasto

Miksi liikunta- ja kulttuurietu?

 

  • Etu auttaa henkilöstön yleisen terveydentilan edistämisessä, joka tarkoittaa vähemmän sairauspoissaoloja. Esimerkiksi 2-3 kertaa viikossa liikkuvilla työntekijöillä on 4,5 päivää vähemmän sairauspäiviä vuodessa kuin niillä, jotka liikkuvat viikossa enintään kerran.
  • Henkilöstöliikunnan investoinnit hyödyttävät työntekijöiden hyvinvointia, joka taas osaltaan parantaa yrityksen suoritustasoa.
  • Henkilöstöetujen tarjoaminen viestittää työntekijöille, että heistä välitetään ja että heidän hyvinvoinnillaan on merkitystä.
  • Työntekijät arvostavat yhä enemmän rahapalkan lisäksi hyvää työilmapiiriä ja sitä että, työpaikalla viihdytään. Henkilöstöetujen tarjoaminen onkin yksi konkreettinen keino parantaa työnantajamielikuvaa ja sitouttaa työntekijöitä.
  • Yritys voi tarjota liikuntaetua seteleillä tai muilla maksuvälineillä jokaiselle työntekijälle verovapaasti jopa 400 € vuodessa. Tästä edusta henkilön ei tarvitse maksaa veroa ja työnantaja voi vähentää summan verotuksessa. Liikunta- ja kulttuuriedulle ei ole ostorajoja. Lue lisää liikunta- ja kulttuuriedun verotuksesta.

 

Tilaa Edenred-kortteja › Tilaa Virikeseteleitä ›

Tutustu työhyvinvointimateriaaliin

Askarruttaako henkilöstöetujen verotus?
Lataa selkokielinen oppaamme etujen tarjoamisesta!

Lataa verotusopas ›

Käyttökohdehaku

Hae lähimmät liikunta- ja kulttuuripaikkasi käyttökohdehaustamme.

Edenred Työnantajasivusto

Oletko tilaamassa liikunta- ja kulttuuriseteleitä ensimmäistä kertaa?
Tilaa setelit Työnantajasivustoltamme.

Käy sisään

Tutustu blogiimme

7.10.2018

Henkilöstöeduilla aitoa hyvinvointia ja kilpailuetua – näin valitset edut työntekijöillesi

Tulevaisuudessa palkan merkitys motivaattorina vähenee entisestään. Työntekijän hyvinvointia ylläpitävät edut sen sijaan houkuttavat edelleen – kunhan ne on valittu henkilöstölle sopiviksi.

Lue lisää
27.11.2017

Näin liikunta vaikuttaa aivoihimme

6 tapaa, joilla liikunta vaikuttaa aivoihimme.

Lue lisää

HALUAN KUULLA LISÄÄ PALVELUISTA TYÖNANTAJILLE

Haluatko tietää enemmän Edenredin henkilöstöeturatkaisuista? Autamme sinua mielellämme. Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä.