Edenred-lounaskorteissa
mukana myös mobiilimaksu

Tilaa kortit
Katso lounasedun esittelyvideo

Edenred-lounaskorteissa
mukana myös mobiilimaksu

Tilaa kortit
Katso lounasedun esittelyvideo

Mikä on Edenred-kortti?

 

Edenred-kortti on henkilöstöetukortti, jolle sinä työnantajana voit ladata lounasetua. Kortilla voi maksaa yli 15 000 lounaspaikassa. Käyttökohteita on ympäri Suomen ja määrä kasvaa jatkuvasti!

Mikäli haluaisit käyttää korttia paikassa, jossa se ei vielä käy, lähetä meille vinkki ja otamme yhteyttä käyttöpaikkaan sen saamiseksi verkostoon.

Edenred-kortti sisältää kaksi tiliä; yhden lounasedulle ja yhden liikunta- ja kulttuuriedulle. Kortille voi siis ladata lounasedun lisäksi myös liikunta- ja kulttuurietua. Vaikka ette ottaisi liikuntaetua koskaan käyttöön, ei hätää. Ette maksa käyttämättömästä tilistä ylimääräistä!

Verottajan ohjeistuksen mukaisesti työntekijöille voi ladata lounasetua työpäivien verran/kk ja verottajan vuodelle 2021 määrittelemä minimiraja yksittäiselle lounasedun käytölle on 6,90 € ja maksimiraja 10,90 €. Työpäiviä on keskimäärin 21/kk. Voit halutessasi tarkistaa kuukausikohtaiset työpäivät työpäiväkalenteristamme. Liikuntaetua puolestaan voi ladata verovapaasti 400 €/työntekijä vuodessa. Lue lisää henkilöstöetujen verotuksesta.

Kortteja ja saldotilauksia voi hallinnoida helposti verkossa tilaustyökalussamme. Tilaustyökalusta  saat kaikki tarpeelliset raportit mm. palkkahallinnolle.

 

Näin kortti toimii

Kortilla maksetaan normaaliin tapaan kassan maksupäätteessä. Kortissa toimii myös lähimaksu.

Maksukortissa ei ole pin-koodia vaan käyttäjä kuittaa maksun allekirjoituksellaan. Korttia veloitetaan aina lounaan tai palvelun todellisen arvon mukaan – näin rahaa ei mene hukkaan. Huom! Kortilta veloitetaan kuitenkin verottajan määrittelemä lounasedun minimiarvo (6,90 € vuonna 2021), vaikka ostos olisi alle minimiarvon.

Kortti on voimassa kaksi vuotta. Kortin käyttäjän kannattaa ladata puhelimeensa MyEdenred-sovellus, josta hän näkee käyttöhistoriansa sekä jäljellä olevan saldonsa. MyEdenredissä voi myös tilata lisää saldoa, mikäli sinä työnantajana olet sallinut toiminnon.

Maksuton mobiilimaksumahdollisuus

Kaikki Edenred-korttien käyttäjät voivat maksaa lounaansa myös matkapuhelimella. Mobiilimaksu onnistuu

 

Näin helposti saat edut työntekijöidesi käyttöön

    • Tee korttisopimus kätevästi verkossa
    • Lähetämme sähköpostitse tunnukset tilaustyökaluun
    • Tilaa työntekijöillesi kortit sekä niille saldot. Postitamme kortit työntekijöillenne.
    • Työntekijät voivat käyttää etua kortilla tai mobiililla

Tee korttisopimus ›

Hinnasto

Löydä lähin lounasravintolasi

Edenred-korttia voi käyttää yli 15 000 lounaspaikassa Suomessa.

Askarruttaako henkilöstöetujen verotus?
Lataa selkokielinen oppaamme etujen tarjoamisesta!

Lataa verotusopas ›

Millaisesta lounastauosta saa eniten tehoa iltapäivään?

Infopaketti lounaan merkityksestä sekä lounastauon 10 käskyä.

Lataa lounasopas ›

Haluatko kuulla lisää?

Haluatko tietää enemmän Edenredin työsuhde-eduista? Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.