Edenredin työpäiväkalenteri 2022

Varmista, että lataat lounasetua vuoden jokaiselle työpäivälle!

 
Tilaa Edenredin lounasetu ›

Edenredin työpäiväkalenteri 2022

Varmista, että lataat lounasetua vuoden jokaiselle työpäivälle!

 
Tilaa Edenredin lounasetu ›

Tarkista Edenredin työpäiväkalenterista työpäivien määrä vuonna 2022

Edenredin työpäiväkalenterista näet kuinka monta työpäivää, eli työssäolopäivää, kussakin kuukaudessa on. Työpäiväkalenteri on suuntaa antava, sillä eri työpaikoilla voi olla erilaisia työsuhde-etujen käytäntöjä. Kalenteri näyttää vuoden 2022 arkipäiville osuvat pyhä- ja juhlapäivät, jotka vaikuttavat työpäivien ja lounasedun määrään. Lataa vuoden 2022 työpäiväkalenteri täältä ›
 

Muista ladata työntekijöillesi Edenredin lounassaldoa vuoden jokaiselle työpäivälle!

Lounasetua (lounassaldo fyysiselle ja/tai virtuaaliselle Edenred-kortille tai Lounasseteleinä) voi antaa henkilöstölle joka kuukauden työssäolopäivien verran, eli keskimäärin 21 päivänä joka kuukausi. Tarkista lounasedun ajankohtaiset maksurajat täältä ›

 

Lataa työpäiväkalenteri 2022 (PDF)
Lataa työpäiväkalenteri 2021 (PDF)

Työpäiväkalenteri 2020 ›

Edenredin työsuhde-edut sitouttavat ja motivoivat työntekijöitä

Edenred on työsuhde-etujen markkinajohtaja ja arjen hyvinvoinnin mahdollistaja. Yli 17 000 yritysasiakastamme ja heidän puoli miljoonaa työntekijäänsä kokevat päivittäin, kuinka yhteistyössä Edenredin kanssa tarjotut työsuhde-edut vaikuttavat positiivisesti työmotivaatioon ja yleiseen hyvinvointiin.
 

Lounasetu on Suomen suosituin työsuhde-etu

Edenred Lounari on suosituin työsuhde-etumme. 50 % suomalaisista ei palaudu minuuttiakaan työpäivän aikana! Lounastauko palauttaa ja lisää työtehoa merkittävästi.
 

Etuverkostomme kattaa koko Suomen

Verkostoomme kuuluu jo 25 000 työsuhde-etujen käyttöpaikkaa, joista lounasetu kattaa yli 15 000. Tutustu kaikkiin käyttöpaikkoihimme ja Suomen laajimpaan lounasverkostoon käyttöpaikkahaussamme.
 
Tutustu Edenredin työsuhde-etuihin ›

 

Haluatko kuulla lisää?

Haluatko tietää enemmän Edenredin työsuhde-eduista? Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.