Avoimet
työpaikkamme

Avoimet
työpaikkamme

Olemme Suomen johtava työsuhde-etujen tarjoaja ja suomalaisten yritysten kumppani työhyvinvoinnin edistämisessä. Tarjoamme modernit ratkaisut tärkeimpiin henkilöstöetuihin; lounas-, liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaetuun. Haluamme mahdollistaa suomalaisten hyvinvoinnin niin töissä kuin vapaa-ajallakin, ja koska ”you gotta know what you sell” – panostamme aidosti siihen, että meillä viihdytään ja voidaan hyvin.

Tällä hetkellä avoinna olevat tehtävämme:

Meillä ei ole tällä hetkellä avoimia paikkoja. Laitathan meille avoimen hakemuksen, mikäli olet kiinnostunut tulemaan meille töihin. Avoimen hakemuksen lähettämisestä löydät lisätietoja alempaa ja painikkeen kautta pääset hakemuksen lähettämisen sivulle.

Hakeminen Edenredille ja rekrytointi­prosessimme

Kun olet löytänyt kiinnostavan paikan ja päätät hakea meille, lähetäthän Solaforce-järjestelmän kautta hakemuksen ja lisäät sen liitteeksi sekä hakemuskirjeen että CV:n. Saat valittua hakemukselle liitteeksi useamman tiedoston, kun pidät dokumentteja valitessa CTRL-näppäimen pohjassa. Kun olet valinnut hakemukselle liitteeksi tiedostoja, näet liitteiden määrän niiden valintapainikkeen vieressä, mistä voit tarkistaa haluamiesi liitteiden olevan mukana. Huomaathan, että hakemustiedostot on hyvä olla PDF-muodossa ja olennaiset asiat on hyvä kertoa mahdollisimman napakasti hakemaasi tehtävää silmällä pitäen. Lähetettyäsi hakemuksen näet vielä tiivistelmän järjestelmään tallentuneista tiedoista mukaan lukien mukaan tallentuneiden liitteiden nimet. Huomioimme rekrytoinneissa järjestelmään saapuneet hakemukset.

Arvostamme hakemuksessa erityisesti sitä, että kerrot, miksi kiinnostuit juuri meistä ja miksi haluat juuri Edenredille töihin – mitä toisit mukanasi yhteisöömme. Kannattaa myös aina soittaa tai ottaa muulla pyydetyllä tavalla yhteyttä rekrytoivaan esimieheen; sillä jätät muistijäljen ja parannat mahdollisuuksiasi haussa. Julkaistu työpaikkailmoitus sisältää tiivistetysti tiedot haussa olevasta tehtävästä, joten ottamalla yhteyttä on mahdollisuutesi kysyä lisää tehtävästä ja meistä. Mieti siis valmiiksi kysymys tai pari, jotka ovat järkeviä ja relevantteja hakemaasi tehtävää ajatellen.

Saat hakemuksen lähetettyäsi heti sähköpostiisi vahvistuksen, että järjestelmämme on vastaanottanut sen. Palaamme sinulle muutaman viikon kuluessa hakuajan päättymisestä, kävi miten kävi. Pyrkimyksemme on saada prosessi päätökseen mahdollisimman nopeasti.

Meille on tärkeää jokaisessa rekrytoinnissa, että sinä sovit meille ja me sovimme sinulle. Sitä on mielestämme paras, kulttuurin ehdoilla tehtävä rekrytointi.

Jos yllä ei löytynyt sopivaa avointa paikkaa, annathan meidän kuulla itsestäsi lähettämällä avoimen hakemuksen.

 

Avoin hakemus

Rekrytoinnin yhteystiedot

Rekrytoinnista vastaa meillä HR ja esimiehet yhdessä. Avoinna oleviin rekrytointeihin on nimetty yhteyshenkilö ilmoituksessa, kehen suosittelemme  ottamaan yhteyttä kyseiseen rekrytointiin liittyen. Yleisiin kysymyksiin rekrytoinnista tai avoimiin hakemuksiin liittyen voit ottaa yhteyttä joko EFI-careers@edenred.com tai alla näkyviin rekrytoinnin yhteyshenkilöiden sähköposteihin.

Riikka Jokinen

Riikka Jokinen
Head of People and Culture
riikka.jokinen@edenred.com

Leila Kola
HR Coordinator
leila.kola@edenred.com

Lue blogimme

Meet Edenred People – Nykyisen työnsä luonut Lapin likkamme

Olen Janniina, Lapin likka ja päädyin Helsinkiin vuonna 2012 monien mutkien kautta.

Lue lisää

Meet Edenred People – Maailmalta tullut Software Architectimme

Olen Amin ja olen alun perin kotoisin Iranista, kaupungista nimeltään Zanjan. Tulin Suomeen opintojen perässä vajaa 10 vuotta sitten, ja kouluttauduin Tietojenkäsittelytieteen Filosofian maisteriksi Helsingin yliopistossa.

Lue lisää