Avoimet
työpaikkamme

Avoimet
työpaikkamme

Olemme Suomen johtava työsuhde-etujen tarjoaja ja suomalaisten yritysten kumppani työhyvinvoinnin edistämisessä. Tarjoamme modernit ratkaisut tärkeimpiin henkilöstöetuihin; lounas-, liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaetuun. Haluamme mahdollistaa suomalaisten hyvinvoinnin niin töissä kuin vapaa-ajallakin, ja koska ”you gotta know what you sell” – panostamme aidosti siihen, että meillä viihdytään ja voidaan hyvin.

Tällä hetkellä avoinna olevat tehtävämme:

Keväällä 2021 elämme muutoksen aikaa ja tavoitteemme on siirtyä huhtikuun aikana käyttämään uutta Edenredin globaalia urasivustoa. Alla näet menossa olevat rekrytoinnit ja kunkin ilmoitustekstin perässä hakemuksen lähettämiselle painikkeen. Käytäthän sitä. Mikäli joudumme siirtämään tietojasi mukaanlukien hakemuksesi järjestelmästä toiseen, ilmoitamme sinulle. Mikäli siis olet huhtikuun 2021 aikana lähettänyt meille hakemuksen Solaforcen kautta, tämä saattaa koskea sinua.

Jatkossa voit selata avoimia tehtäviä ja lähettää hakemuksen urasivumme kautta. Edenredin globaali urasivusto kerää kaikki avoimet tehtävät ympäri globaalia organisaatiotamme, jolle pääset alla olevasta painikkeesta. Suosittelemme käyttämään järjestelmää Suomen positioita hakiessa suomeksi tai englanniksi.

Luethan ennen hakemista alta kuvauksen rekrytointiprosessistamme ja hakemuksen lähettämisestä.

Siirry globaalille urasivustolle

Inside Sales Agent

Mikä on Edenred?

 

Edenred on maailman johtava prepaid-maksuvälineratkaisujen tarjoaja, joka kehittää palveluja työntekijöiden hyvinvoinnin ja organisaatioiden toiminnan tehostamiseksi. Edenredin ratkaisut takaavat, että organisaatiot voivat tehostaa toimintaansa ja säästää kustannuksia työsuhde-eduissa, kulujen hallinnoinnissa ja motivointi- ja palkitsemisohjelmissa. Edenred on listattu Pariisin Euronext pörssiin ja yritys toimii 46 maassa noin 10,000 työntekijän voimin. Konserni tukee myös julkisia organisaatioita sosiaalisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Suomessa Edenred Finland on maamme johtava työsuhde-etujen tarjoaja. Valikoimaan kuuluu lounas-, liikunta- ja kulttuuri- sekä työmatkaeturatkaisut. Edenredin kortti käy yli 24,000 käyttöpaikassa ympäri Suomea. Palvelemme yli 15 000 yritysasiakasta ja tuotteitamme käyttää noin 360 000 työntekijää. Yrittäjähenkisyys ja innovointikyky ovat Edenredin tärkeimpiä arvoja, jotka näkyvät yrityksen jokapäiväisessä toiminnassa ja tuotekehityksessä. Olemme Suomen ainoa henkilöstöetujen tarjoaja, jolla on käytössään oman mobiiliratkaisun lisäksi myös Apple Pay ja Google Pay.

Voit tutustua meihin lisää kotisivuillamme ja sosiaalisen median kanavissamme esimerkiksi Instagramissa @edenredfinland.

 

You will vibe with us – Olemmeko se oikea sinulle


Haluatko työskennellä yrityksessä, jonka tuotteet tukevat työhyvinvointia suomalaisissa yrityksissä ja jonka business yhdistää B-B-C-liiketoiminnan ja hyvinvoinnin? Oletko urallasi vaiheessa, jossa haluat vapauden yhdistää työ- ja perhe-elämän joustavasti?

Etsimme tuloshakuista ja määrätietoista yritysmyyjää Inside sales Agentin tehtäviin Vallilaan, Helsinkiin osana eloisaan ja kansainväliseen työyhteisöämme. Tarjoamme sinulle ketterän ja vahvan vaikuttajan paikan, alan markkinajohtajan myyntitiimissä. Tuemme sinua koko yrityksen asiantuntemuksella ja toivomme, että itse tuot mukanasi vahvaa myyntiosaamista. Pääset työskentelemään itsenäisessä ja haasteellisessa työtehtävässä osana kehittyvää kansainvälistä yritystä.

 

We will vibe with you – Oletko se oikea meille

 

Etsimme loistavalla asenteella varustettua ja arvomme jakavaa uutta edenrediläistä. Jos suhtaudut tavoitteiden saavuttamiseen suorastaan ahneella antaumuksella, olet etsimämme henkilö. Sinulla on jo vahvaa näyttöä tuloksekkaasta puhelimitse tapahtuvasta B2B-myynnistä, ja erinomainen asiakaskokemus on sinulle kunnia-asia. Työssä vaaditaan kuuntelun jaloa taitoa: on tärkeää ymmärtää asiakasta ja sinulta löytyykin kuuntelevien korvien lisäksi silmää parhaiden ratkaisuiden tarjoamiseen.

 
Päivittäisiin tehtäviisi kuuluu:
 • Uusasiakashankintaan keskittyminen annettujen tavoitteiden mukaisesti
 • Aktiivinen lisä- ja ristiinmyynti olemassa oleviin asiakkaisiin
 • Erinomaisesta asiakaskokemuksesta huolehtiminen
 • Asiakastietojen hallinnointi, omien työtehtävien raportointi sekä omien ammatillisten taitojen ylläpito ja jatkuva kehittäminen
 • Edenredin strategian ja toimintamallien edistäminen yhteistyössä sidosryhmien kanssa
 
Kukoistat roolissa, jos seuraavat kuvaavat sinua:
 • Dynaaminen ote uusasiakashankintaan, pääsääntöisesti soitetaan jo valmiiksi lämpimiin kontakteihin
 • Aito halua kehittää asiakkuuksia ja tuottaa lisäarvoa niin asiakkaalle kuin yrityksellekkin
 • Halu kasvaa ja kehittyä
 • Innokas, tunnollinen ja rohkea
 • Pitkäjänteinen ja avoin suhtautuminen muutoksille
 • Tiimipeluri
 • Mielellään kokemusta myynnistä ja varsinkin yritysmyynnistä mutta ei pakollista

Tarjoamme itsenäisen ja mielekkään työtehtävän vakaassa ja kasvavassa monikulttuurisessa FinTech-alan kansainvälisessä yrityksessä. Raportoit Client Experience Leadille, mutta pienenä yrityksenä olet osa monista eri alojen osaajista koostuvaa yhteisoä ja teet töitä eri tiimeihin kuuluvien kollegoiden kanssa.

Meillä on matala hierarkia ja korkeat tavoitteet, mikä toteutuu niin läpi organisaatiomme kuin suhteessasi omaan tiimin esihenkilöön. Yksi arvoistamme on Passion for Customers, mikä tarkoittaa ettemme lopeta oman toimintamme kehittämistä ennen kuin 100 % asiakkaistamme on valmiita suosittelemaan meitä ystävilleen. Tavoittelemme yksinkertaisuutta kaikessa, mitä teemme, ja siten myös palveluissa, joita tarjoamme asiakkaillemme. Se on vaativa laji, mutta huoli pois, sillä saat tukea asiantuntevalta ja rennolta työyhteisöltä.

 

Suunniteltu aloitus

 

Toivomme valitun henkilön voivan aloittaa mahdollisimman pian. Tärkeämpää kuin nimetty aloituspäivä on löytää tehtävään oikea henkilö.

 

Muut yksityiskohdat

 

Tehtävä on vakituinen. Etuihin kuuluu lounas-, liikunta- ja kulttuuri- ja työmatkaetu, laaja terveysvakuutus ja muita pienempiä etuja.

Olemme n. 60 hengen eloisa ja kansainvälinen työyhteisö Helsingin Vallilassa. Työskentelemme tällä hetkellä suositusten mukaisesti osittain etänä huomioiden koronan osalta muuttuvan tilanteen, jota seuraamme jatkuvasti.

Kulttuuriimme Edenredillä kuuluu olennaisesti toistemme kannustaminen ja auttaminen, ja jokainen onnistuminen on yhteinen ilo. Meille on tärkeää, että jaat tämän arvopohjan. Meillä on kunnianhimoiset tavoitteet ja teemme töitä tosissamme, mutta tämä ei kuitenkaan tarkoita, että työskentelemme vakavina. Tyypillisempää onkin, että hetkittäin huumori ja nauru näkyvät ja kuuluvat toimistolla. Arjessamme on hyvä ilmapiiri arvostamme myös elämääsi työn ulkopuolella. Sinulla on mahdollisuus järjestää omaa työntekoasi ja tehdä etätöitä.

Hyvinvointi on toimintaamme ohjaavia teemoja, joka näkyy niin yrityskulttuurissamme kuin toimistomme kalustuksessa. Siitä, miten pidämme huolta omasta hyvinvoinnistamme ja 4 muusta meidän olennaisesta piirteestämme voit lukea lisää blogistamme täällä.

Lisäksi meistä ja päivittäisestä arjestamme on kerrottu Instagram-tilillämme @edenredfinland, urasivuillamme edenred.fi ja blogimme kategorian Edenredillä tapahtuu sisäillöissä.

 

Kiinnostuitko?


Jos tämä kuulostaa sinulle oikealta tehtävältä, haluamme kuulla sinusta! Lähetäthän CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 30.7.2021 mennessä. Katsomme hakemuksia jo hakuajan aikana, joten nopeus on valttia !

Lisätietoja tehtävästä antaa Client Experience Lead Heini Hölttä, p. 0503069185 tiistaisin 22.6., 29.6., 6.7. ja 27.7. klo 12-13.

 

Lähetä hakemuksesi

Hakeminen Edenredille ja rekrytointi­prosessimme

Kun olet löytänyt kiinnostavan paikan ja päätät hakea meille, lähetäthän urasivujemme kautta hakemuksen ja lisäät sen liitteeksi sekä hakemuskirjeen että CV:n. Sivusto opastaa sinua hakulomakkeen täyttämisessä, mutta kysymysten tai ongelmien kohdalla ethän epäröi ottaa rekrytointitiimiimme yhteyttä. Näet rekrytoinnin yhteystiedot alempana tällä sivulla.

Huomaathan, että hakemustiedostot on hyvä olla PDF-muodossa ja olennaiset asiat on hyvä kertoa mahdollisimman napakasti hakemaasi tehtävää silmällä pitäen. Huomioimme rekrytoinneissa järjestelmään saapuneet hakemukset.

Arvostamme hakemuksessa erityisesti sitä, että kerrot, miksi kiinnostuit juuri meistä ja miksi haluat juuri Edenredille töihin – mitä toisit mukanasi yhteisöömme. Kannattaa myös aina soittaa tai ottaa muulla pyydetyllä tavalla yhteyttä rekrytoivaan esimieheen; sillä jätät muistijäljen ja parannat mahdollisuuksiasi haussa. Julkaistu työpaikkailmoitus sisältää tiivistetysti tiedot haussa olevasta tehtävästä, joten ottamalla yhteyttä on mahdollisuutesi kysyä lisää tehtävästä ja meistä. Mieti siis valmiiksi kysymys tai pari, jotka ovat järkeviä ja relevantteja hakemaasi tehtävää ajatellen.

Suosittelemme sinua luomaan hakemuksen lähettämisen yhteydessä hakijaprofiilin urasivustollemme, tai mahdollisimman pian hakemuksen lähettämisen jälkeen sähköpostitse saamasi linkin kautta. Käytäthän tätä henkilökohtaista linkkiä, sillä se yhdistää hakijaprofiilisi lähettämääsi hakemukseen ja voit seurata hakuprosessin etenemistä, palata katsomaan lähettämiäsi tietoja, mahdollisesti hakuprosessin aikana täydentää tai korjata meille antamiasi tietoja sekä hakuprosessin jälkeen tehdä pyynnön tietojesi poistamisesta järjestelmästä. Voit lukea lisää tietojesi käsittelystä urasivuston rekisteriselosteesta, jonka löydät täältä, kun valitset listalta Finland – Edenred Finland. Rekisteriseloste on saatavilla suomeksi ja englanniksi.

Saat hakemuksen lähetettyäsi heti sähköpostiisi vahvistuksen, että järjestelmämme on vastaanottanut sen. Palaamme sinulle muutaman viikon kuluessa hakuajan päättymisestä, kävi miten kävi. Pyrkimyksemme on saada prosessi päätökseen mahdollisimman nopeasti.

Meille on tärkeää jokaisessa rekrytoinnissa, että sinä sovit meille ja me sovimme sinulle. Sitä on mielestämme paras, kulttuurin ehdoilla tehtävä rekrytointi.

Jos yllä ei löytynyt sopivaa avointa paikkaa, annathan meidän kuulla itsestäsi lähettämällä avoimen hakemuksen.

Lähetä avoin hakemus

Rekrytoinnin yhteystiedot

Rekrytoinnista vastaa meillä HR ja esimiehet yhdessä. Avoinna oleviin rekrytointeihin on nimetty yhteyshenkilö ilmoituksessa, kehen suosittelemme  ottamaan yhteyttä kyseiseen rekrytointiin liittyen. Yleisiin kysymyksiin rekrytoinnista tai avoimiin hakemuksiin liittyen voit ottaa yhteyttä joko EFI-careers@edenred.com tai alla näkyviin rekrytoinnin yhteyshenkilöiden sähköposteihin.

Riikka Jokinen

Riikka Jokinen
Head of People and Culture
riikka.jokinen@edenred.com

 

Anni Laukkanen
HR Specialist
anni.laukkanen@edenred.com

Lue blogimme

Have you met Edenred Finland? – 5 faktaa fintechin ja hyvinvoinnin yhdistävästä yrityksestä

Uuden työntekijän kertomana 5 asiaa, jotka kuvaavat Edenred Finlandin erityispiirteet työpaikkana. “Aloitin Edenredillä maaliskuun lopussa, joten olen saanut kuluneen kesän aikana kertoa uudesta työnantajastani. Havahdun toistuvasti tilanteeseen, jossa kerrottuani työpaikkani olevan Edenred Finland Oy, näen kysymysmerkkien nousevan sarjakuvamaisesti keskustelukumppanini pään päälle. Tilanne jatkuu usein niin, että puolisoni täsmentää kyseessä olevan ”se lounarifirma” …”

Lue lisää

Meet Edenred people – traineesta markkinoinnin spesialistiksi

Moikka, olen Jenna. Hyvinvointi ja liikunta ovat olleet minulle aina tärkeitä, ja terveelliset elämäntavat sekä yleinen aktiivisuus ovat suuri osa arkeani. Nämä ovat syitä, joiden takia päädyinkin alun perin hakemaan Edenred Finlandille.

Lue lisää