Avoimet
työpaikkamme

Olemme Suomen johtava työsuhde-etujen tarjoaja ja suomalaisten yritysten kumppani työhyvinvoinnin edistämisessä. Tarjoamme modernit ratkaisut tärkeimpiin henkilöstöetuihin; lounas-, liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaetuun. Haluamme mahdollistaa suomalaisten hyvinvoinnin niin töissä kuin vapaa-ajallakin, ja koska ”you gotta know what you sell” – panostamme aidosti siihen, että meillä viihdytään ja voidaan hyvin.

Tällä hetkellä avoinna olevat tehtävämme:

Meillä ei ole tällä hetkellä avoimia paikkoja. Voit lähettää meille milloin tahansa avoimen hakemuksen, katso sivulla seuraava kohta Hakeminen Edenredille ja rekrytointiprosessimme.

Hakeminen Edenredille ja rekrytointi­prosessimme

Kun olet löytänyt kiinnostavan paikan ja päätät hakea meille, lähetäthän Solaforce-järjestelmän kautta liitteeksi sekä hakemuskirjeen että CV:n. Saat valittua useamman tiedoston kerralla pitäen dokumentteja valitessa CTRL-näppäimen pohjassa. Huomaathan, että hakemustiedostot on hyvä olla PDF-muodossa ja olennaiset asiat on hyvä kertoa mahdollisimman napakasti hakemaasi tehtävää silmällä pitäen.

Arvostamme hakemuksessa erityisesti sitä, että kerrot, miksi kiinnostuit juuri meistä ja miksi haluat juuri Edenredille töihin – mitä toisit mukanasi yhteisöömme. Kannattaa myös aina soittaa rekrytoivalle esimiehelle; sillä jätät muistijäljen ja parannat mahdollisuuksiasi haussa. Mieti valmiiksi kysymys tai pari, jotka ovat järkeviä ja relevantteja.

Saat hakemuksen lähetettyäsi heti sähkäpostiisi vahvistuksen, että järjestelmämme on vastaanottanut sen. Palaamme sinulle muutaman viikon kuluessa hakuajan päättymisestä, kävi miten kävi. Pyrkimyksemme on saada prosessi päätökseen mahdollisimman nopeasti.

Meille on tärkeää jokaisessa rekrytoinnissa, että sinä sovit meille ja me sovimme sinulle. Sitä on mielestämme paras, kulttuurin ehdoilla tehtävä rekrytointi.

Jos yllä ei löytynyt sopivaa avointa paikkaa, annathan meidän kuulla itsestäsi lähettämällä avoimen hakemuksen.

 

Avoin hakemus

Rekrytoinnin yhteystiedot

Rekrytoinnista vastaa meillä HR ja esimiehet yhdessä. Menossa oleviin rekrytointeihin on nimetty yhteyshenkilö ilmoituksessa, kehen suosittelemme  ottamaan yhteyttä kyseiseen rekrytointiin liittyen. Yleisiin kysymyksiin rekrytoinnista tai avoimiin hakemuksiin liittyen voit ottaa yhteyttä joko EFI-careers@edenred.com tai alla näkyviin rekrytoinnin yhteyshenkilöiden sähköposteihin.

Riikka Jokinen

Riikka Jokinen
Head of People and Culture
riikka.jokinen@edenred.com

Leila Kola
HR Coordinator
leila.kola@edenred.com

Lue blogimme

10.11.2017

Meet Edenred People – Nykyisen työnsä luonut Lapin likkamme

Olen Janniina, Lapin likka ja päädyin Helsinkiin vuonna 2012 monien mutkien kautta.

Lue lisää
21.2.2018

Meet Edenred People – Maailmalta tullut Software Architectimme

Olen Amin ja olen alun perin kotoisin Iranista, kaupungista nimeltään Zanjan. Tulin Suomeen opintojen perässä vajaa 10 vuotta sitten, ja kouluttauduin Tietojenkäsittelytieteen Filosofian maisteriksi Helsingin yliopistossa.

Lue lisää