Avoimet
työpaikkamme

Avoimet
työpaikkamme

Olemme Suomen johtava työsuhde-etujen tarjoaja ja suomalaisten yritysten kumppani työhyvinvoinnin edistämisessä. Tarjoamme modernit ratkaisut tärkeimpiin henkilöstöetuihin; lounas-, liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaetuun. Haluamme mahdollistaa suomalaisten hyvinvoinnin niin töissä kuin vapaa-ajallakin, ja koska ”you gotta know what you sell” – panostamme aidosti siihen, että meillä viihdytään ja voidaan hyvin.

Tällä hetkellä avoinna olevat tehtävämme:

Keväällä 2021 elämme muutoksen aikaa ja tavoitteemme on siirtyä huhtikuun aikana käyttämään uutta Edenredin globaalia urasivustoa. Alla näet menossa olevat rekrytoinnit ja kunkin ilmoitustekstin perässä hakemuksen lähettämiselle painikkeen. Käytäthän sitä. Mikäli joudumme siirtämään tietojasi mukaanlukien hakemuksesi järjestelmästä toiseen, ilmoitamme sinulle. Mikäli siis olet huhtikuun 2021 aikana lähettänyt meille hakemuksen Solaforcen kautta, tämä saattaa koskea sinua.

Jatkossa voit selata avoimia tehtäviä ja lähettää hakemuksen urasivumme kautta. Edenredin globaali urasivusto kerää kaikki avoimet tehtävät ympäri globaalia organisaatiotamme, jolle pääset alla olevasta painikkeesta. Suosittelemme käyttämään järjestelmää Suomen positioita hakiessa suomeksi tai englanniksi.

Luethan ennen hakemista alta kuvauksen rekrytointiprosessistamme ja hakemuksen lähettämisestä.

Siirry globaalille urasivustolle

Hakeminen Edenredille ja rekrytointi­prosessimme

Kun olet löytänyt kiinnostavan paikan ja päätät hakea meille, lähetäthän urasivujemme kautta hakemuksen ja lisäät sen liitteeksi sekä hakemuskirjeen että CV:n. Sivusto opastaa sinua hakulomakkeen täyttämisessä, mutta kysymysten tai ongelmien kohdalla ethän epäröi ottaa rekrytointitiimiimme yhteyttä. Näet rekrytoinnin yhteystiedot alempana tällä sivulla.

Huomaathan, että hakemustiedostot on hyvä olla PDF-muodossa ja olennaiset asiat on hyvä kertoa mahdollisimman napakasti hakemaasi tehtävää silmällä pitäen. Huomioimme rekrytoinneissa järjestelmään saapuneet hakemukset.

Arvostamme hakemuksessa erityisesti sitä, että kerrot, miksi kiinnostuit juuri meistä ja miksi haluat juuri Edenredille töihin – mitä toisit mukanasi yhteisöömme. Kannattaa myös aina soittaa tai ottaa muulla pyydetyllä tavalla yhteyttä rekrytoivaan esimieheen; sillä jätät muistijäljen ja parannat mahdollisuuksiasi haussa. Julkaistu työpaikkailmoitus sisältää tiivistetysti tiedot haussa olevasta tehtävästä, joten ottamalla yhteyttä on mahdollisuutesi kysyä lisää tehtävästä ja meistä. Mieti siis valmiiksi kysymys tai pari, jotka ovat järkeviä ja relevantteja hakemaasi tehtävää ajatellen.

Suosittelemme sinua luomaan hakemuksen lähettämisen yhteydessä hakijaprofiilin urasivustollemme, tai mahdollisimman pian hakemuksen lähettämisen jälkeen sähköpostitse saamasi linkin kautta. Käytäthän tätä henkilökohtaista linkkiä, sillä se yhdistää hakijaprofiilisi lähettämääsi hakemukseen ja voit seurata hakuprosessin etenemistä, palata katsomaan lähettämiäsi tietoja, mahdollisesti hakuprosessin aikana täydentää tai korjata meille antamiasi tietoja sekä hakuprosessin jälkeen tehdä pyynnön tietojesi poistamisesta järjestelmästä. Voit lukea lisää tietojesi käsittelystä urasivuston rekisteriselosteesta, jonka löydät täältä, kun valitset listalta Finland – Edenred Finland. Rekisteriseloste on saatavilla suomeksi ja englanniksi.

Saat hakemuksen lähetettyäsi heti sähköpostiisi vahvistuksen, että järjestelmämme on vastaanottanut sen. Palaamme sinulle muutaman viikon kuluessa hakuajan päättymisestä, kävi miten kävi. Pyrkimyksemme on saada prosessi päätökseen mahdollisimman nopeasti.

Meille on tärkeää jokaisessa rekrytoinnissa, että sinä sovit meille ja me sovimme sinulle. Sitä on mielestämme paras, kulttuurin ehdoilla tehtävä rekrytointi.

Jos yllä ei löytynyt sopivaa avointa paikkaa, annathan meidän kuulla itsestäsi lähettämällä avoimen hakemuksen.

Lähetä avoin hakemus

Rekrytoinnin yhteystiedot

Rekrytoinnista vastaa meillä HR ja esimiehet yhdessä. Avoinna oleviin rekrytointeihin on nimetty yhteyshenkilö ilmoituksessa, kehen suosittelemme  ottamaan yhteyttä kyseiseen rekrytointiin liittyen. Yleisiin kysymyksiin rekrytoinnista tai avoimiin hakemuksiin liittyen voit ottaa yhteyttä joko EFI-careers@edenred.com tai alla näkyviin rekrytoinnin yhteyshenkilöiden sähköposteihin.

Riikka Jokinen

Riikka Jokinen
Head of People and Culture
riikka.jokinen@edenred.com

Anni Laukkanen
HR Specialist
anni.laukkanen@edenred.com

Lue blogimme

Have you met Edenred Finland? – 5 faktaa fintechin ja hyvinvoinnin yhdistävästä yrityksestä

Uuden työntekijän kertomana 5 asiaa, jotka kuvaavat Edenred Finlandin erityispiirteet työpaikkana. ”Aloitin Edenredillä maaliskuun lopussa, joten olen saanut kuluneen kesän aikana kertoa uudesta työnantajastani. Havahdun toistuvasti tilanteeseen, jossa kerrottuani työpaikkani olevan Edenred Finland Oy, näen kysymysmerkkien nousevan sarjakuvamaisesti keskustelukumppanini pään päälle. Tilanne jatkuu usein niin, että puolisoni täsmentää kyseessä olevan ”se lounarifirma” …”

Lue lisää

Meet Edenred people – traineesta markkinoinnin spesialistiksi

Moikka, olen Jenna. Hyvinvointi ja liikunta ovat olleet minulle aina tärkeitä, ja terveelliset elämäntavat sekä yleinen aktiivisuus ovat suuri osa arkeani. Nämä ovat syitä, joiden takia päädyinkin alun perin hakemaan Edenred Finlandille.

Lue lisää