Avoimet
työpaikkamme

Olemme Suomen johtava työsuhde-etujen tarjoaja ja suomalaisten yritysten kumppani työhyvinvoinnin edistämisessä. Tarjoamme modernit ratkaisut tärkeimpiin henkilöstöetuihin; lounas-, liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaetuun. Haluamme mahdollistaa suomalaisten hyvinvoinnin niin töissä kuin vapaa-ajallakin, ja koska ”you gotta know what you sell” – panostamme aidosti siihen, että meillä viihdytään ja voidaan hyvin.

Tällä hetkellä avoinna olevat tehtävämme:

Sales Executive

Haluatko työskennellä yrityksessä, jonka tuotteet tukevat työhyvinvointia suomalaisissa yrityksissä ja jonka business yhdistää B-B-C-liiketoiminnan ja hyvinvoinnin?

Oletko urallasi vaiheessa, jossa haluat vapauden yhdistää työ- ja perhe-elämän joustavasti?

Etsimme kunnianhimoista ja tavoitteellista tiimikaveria tehtävään

Sales Executive

osana eloisaan ja kansainväliseen työyhteisöömme Helsingin Vallilaan. Tarjoamme sinulle ketterän ja vahvan vaikuttajan paikan, alan markkinajohtajan myyntitiimissä. Tuemme sinua koko yrityksen asiantuntemuksella ja toivomme, että itse tuot mukanasi vahvaa myyntiosaamista.

Mitä kuuluu päivittäisiin työtehtäviisi ja vastuualueisiisi?

Alkuvaiheessa työtehtävässä painottu erityisesti uusasiakashankinta kohderyhmänä isoimmat organisaatiot Suomessa. Myöhemmin työssäsi vastaat itsenäisesti omasta asiakasportfoliosta, joka koostuu Edenredin yksityisen sektorin isoimpien asiakkuuksien johtamisesta sekä uusasiakashankinnasta.

Olet taitava keskustelija, ymmärrät asiakkaiden toiveet ja tarpeet sekä kykenet ratkaisemaan ongelmia itsenäisesti. Osana tiimiä työskentelet suunnitelmallisesti omien sekä kollegoiden kanssa yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Tehtävässä raportoit myyntijohtajalle.

Kukoistat tässä tehtävässä, jos sinulla on:

  • vahvaa kokemusta ja näyttöjä palveluiden tai ratkaisujen myynnistä
  • halua ja kykyä tehdä tulosta
  • vakuuttavia vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja kaikilla orgnisaatiotasoilla
  • hyviä verkostoitumistaitoja, ymmärrystä ratkaisumyynnistä sekä mahdollisesti valmis suhdeverkosto
  • sujuvaa suomen (ja englannin) kielen suullista ja kirjallista taitoa
  • valmiutta aloitteelliseen, joustavaan ja vastuulliseen työskentelyyn itsenäisesti sekä osana tiimiä
  • omaa autoa sekä matkustusvalmiutta asiakastyön sitä vaatiessa

Olet energinen ja tuloshakuinen myynnin ammattilainen. Ymmärrät, mistä onnistunut asiakkuuksien johtaminen muodostuu ja kuinka asiakkuuksia kehitetään. Palat halusta ylittää sinulle asetetut tavoitteet ja tunnistat uudet mahdollisuudet myynnin kasvattamiseen.

Tarjoamme Sinulle

vakituisen ja kokopäiväisen työn kehittyvässä FinTech-alan kansainvälisessä yrityksessä. Tehtäväsi on itsenäinen ja vastuullinen, mutta tuemme sinua mahdollisuuksilla kouluttautua ja kehittää osaamistasi. Kulttuuriimme kuuluu olennaisesti toistemme kannustaminen ja auttaminen, ja jokainen onnistuminen on yhteinen ilo. Meille on tärkeää, että jaat tämän arvopohjan.

Meillä on kunnianhimoiset tavoitteet, mutta tämä ei kuitenkaan tarkoita, että työskentelemme vakavina. Huumori ja nauru näkyvät ja kuuluvat toimistolla ja arjessamme on hyvä ilmapiiri. Lämminhenkisyyttämme kuvaa hyvin sana perhe, ja arvostamme myös elämääsi työn ulkopuolella ollen perheystävällinen työpaikka. Sinulla on mahdollisuus järjestää omaa työntekoasi ja tehdä myös etätöitä.

Hyvinvointi on toimintaamme ohjaavia teemoja, joka näkyy niin yrityskulttuurissamme kuin toimistomme kalustuksessa. Siksi on meille tärkeää, että myös työsuhde-etuihisi kuuluvat Lounas-, Virike- ja Työmatkaedut sekä mm. kattava terveysvakuutus.

Oletko se Sinä?

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 7.1.2020 mennessä hakujärjestelmämme kautta. Olemme jatkaneet hakuaikaa joulun pyhistä johtuen. Haastattelut aloitetaan välittömästi ja paikka täytetään sopivan henkilön löytyessä.

Lisätietoja saat soittamalla myyntijohtaja Minna Keloselle 050-5643663.

 

Lähetä hakemus

Hakeminen Edenredille ja rekrytointi­prosessimme

Kun olet löytänyt kiinnostavan paikan ja päätät hakea meille, lähetäthän Solaforce-järjestelmän kautta hakemuksen ja lisäät sen liitteeksi sekä hakemuskirjeen että CV:n. Saat valittua hakemukselle liitteeksi useamman tiedoston, kun pidät dokumentteja valitessa CTRL-näppäimen pohjassa. Kun olet valinnut hakemukselle liitteeksi tiedostoja, näet liitteiden määrän niiden valintapainikkeen vieressä, mistä voit tarkistaa haluamiesi liitteiden olevan mukana. Huomaathan, että hakemustiedostot on hyvä olla PDF-muodossa ja olennaiset asiat on hyvä kertoa mahdollisimman napakasti hakemaasi tehtävää silmällä pitäen. Lähetettyäsi hakemuksen näet vielä tiivistelmän järjestelmään tallentuneista tiedoista mukaan lukien mukaan tallentuneiden liitteiden nimet. Huomioimme rekrytoinneissa järjestelmään saapuneet hakemukset.

Arvostamme hakemuksessa erityisesti sitä, että kerrot, miksi kiinnostuit juuri meistä ja miksi haluat juuri Edenredille töihin – mitä toisit mukanasi yhteisöömme. Kannattaa myös aina soittaa tai ottaa muulla pyydetyllä tavalla yhteyttä rekrytoivaan esimieheen; sillä jätät muistijäljen ja parannat mahdollisuuksiasi haussa. Julkaistu työpaikkailmoitus sisältää tiivistetysti tiedot haussa olevasta tehtävästä, joten ottamalla yhteyttä on mahdollisuutesi kysyä lisää tehtävästä ja meistä. Mieti siis valmiiksi kysymys tai pari, jotka ovat järkeviä ja relevantteja hakemaasi tehtävää ajatellen.

Saat hakemuksen lähetettyäsi heti sähköpostiisi vahvistuksen, että järjestelmämme on vastaanottanut sen. Palaamme sinulle muutaman viikon kuluessa hakuajan päättymisestä, kävi miten kävi. Pyrkimyksemme on saada prosessi päätökseen mahdollisimman nopeasti.

Meille on tärkeää jokaisessa rekrytoinnissa, että sinä sovit meille ja me sovimme sinulle. Sitä on mielestämme paras, kulttuurin ehdoilla tehtävä rekrytointi.

Jos yllä ei löytynyt sopivaa avointa paikkaa, annathan meidän kuulla itsestäsi lähettämällä avoimen hakemuksen.

 

Avoin hakemus

Rekrytoinnin yhteystiedot

Rekrytoinnista vastaa meillä HR ja esimiehet yhdessä. Avoinna oleviin rekrytointeihin on nimetty yhteyshenkilö ilmoituksessa, kehen suosittelemme  ottamaan yhteyttä kyseiseen rekrytointiin liittyen. Yleisiin kysymyksiin rekrytoinnista tai avoimiin hakemuksiin liittyen voit ottaa yhteyttä joko EFI-careers@edenred.com tai alla näkyviin rekrytoinnin yhteyshenkilöiden sähköposteihin.

Riikka Jokinen

Riikka Jokinen
Head of People and Culture
riikka.jokinen@edenred.com

Leila Kola
HR Coordinator
leila.kola@edenred.com

Lue blogimme

10.11.2017

Meet Edenred People – Nykyisen työnsä luonut Lapin likkamme

Olen Janniina, Lapin likka ja päädyin Helsinkiin vuonna 2012 monien mutkien kautta.

Lue lisää
21.2.2018

Meet Edenred People – Maailmalta tullut Software Architectimme

Olen Amin ja olen alun perin kotoisin Iranista, kaupungista nimeltään Zanjan. Tulin Suomeen opintojen perässä vajaa 10 vuotta sitten, ja kouluttauduin Tietojenkäsittelytieteen Filosofian maisteriksi Helsingin yliopistossa.

Lue lisää