Näin käytät Virike-etuasi​ poikkeusaikana!

Tiesithän, että Virike-edullesi löytyy tuhansia erilaisia käyttömahdollisuuksia? Keräsimme sinulle parhaat vinkit ja ideat Virike-etusi käyttöön, jotta sitä ei mene hukkaan, poikkeustilanteesta huolimatta.​

Käytä Edenred-etuasi ja osallistu arvontaan!
Arvomme kaikkien etua aktiivisesti käyttäneiden kesken upeita palkintoja. Lue lisää >

Eri tapoja käyttää Virikettä

Online-training​

Kesäksi kuntoon turvallisesti kotoa käsin! Tee treeni etänä PT:n kanssa tai osallistu esim. joogaan, tanssitunnille tai HIIT-treeniin. Voit myös käyttää Virike-etuasi esim. online juoksukouluun tai golf-kurssille.​​

Ulkolajit

Aurinkoiset kevätilmat mahdollistavat monen lajin aloituksen ulkotiloissa. Hanki Virike-edulla Golf-jäsenyys, tennistunnit tai nauti ajastasi eläinten kanssa esim. agilityssä tai ratsastuksessa.​

Ennakkoliput​

Voit hankkia ennakkolippuja tapahtumiin, konsertteihin tai festareille. ​

Välinevuokra​​

Sarja- ja kausilippujen lisäksi voit maksaa Virike-edullasi myös välinevuokran esim. laskettelu- ja murtomaahiihtovälineet, lumikengät tai fatbiken. ​

Omalla porukalla

Voit myös harrastaa turvallisesti vain oman perheen kesken esim. vuokraamalla padel-kentän.

Lahjakortit​

Vaikka et nyt keksi edullesi käyttötapoja, älä silti heitä etuasi hukkaan! Voit hankkia sillä esim. Tiketistä itsellesi lahjakortin ja käyttää sen myöhemmin.​

Virike-vinkki: Käyttöpaikkahaussa voit suodattaa tuloksia esimerkiksi verkkovalmennuksen mukaan!

Edenred käy yli 9000:ssa liikunta- ja kulttuuripaikassa​

Keho ja mieli ansaitsee virkistyä – etenkin poikkeusaikana

Vaikka tutut urheilupaikat ovat toistaiseksi kiinni, onneksi on vielä eri tapoja virkistyä arjen tiimellyksessä. Katso alla olevat vinkit ja nauti uusista tavoista virkistyä!​

6 vinkkiä Virike-edun käyttöön:​

  1. Välinevuokrat​
  2. Etä PT-palvelut​
  3. Eri lajien kausi- ja kuukausimaksut​
  4. Henkilökohtaiset lahjakortit
  5. Tapahtumaliput tuleviin tapahtumiin
  6. Online-jumpat, -lihashuollot ja joogat​

Virike-tarjoukset

Fitfarm -verkkovalmennukset

Kaikki Fitfarmin verkkovalmennukset alennettuun hintaan! Valmennuksista löydät sopivat niin juoksuun, treenaamiseen kuin ruokavalioonkin. Nyt -10€.

Someniska kuntoon -videokurssi

Tietokoneella työskenteleville tehty videokurssi, joka sisältää videoita ja ohjeita mm. venyttelyyn ja taukojumppaan. Nyt 57€ (norm. 67€).

Tie Tuloksiin -verkkokurssi

Kattava verkkokurssi liikunnan, levon ja ravitsemuksen vaikutuksista hyvinvointiin ja harjoitteluun. Nyt hintaan 59€ (norm. 95€).

Osaan onnistua -verkkovalmennus

Hyvinvointi- ja liikuntavalmennus, joka sisältää mm. henkilökohtaisen etävalmennuksen, Firstbeat-sykevälimittauksen sekä mindfulness-verkkokurssin. Nyt 150€ (norm. 169,90€).

Käyttämällä Edenred-etuasi voit voittaa!

Käyttämällä Edenred-etuasi voit voittaa upeita palkintoja! Suoritamme kaksi arvontaa, joissa arvomme kolme huikeaa palkintoa kaikkien aktiivisten Edenred-käyttäjien kesken!

Palkinnot:

iPad (arvo 390 €)
Ravintola-lahjakortti (arvo 100 €)
(Ravintola määräytyy voittajan paikkakunnan mukaan)
Delicard-lahjakortti (arvo 68 €)

Arvonnan säännöt:

Ensimmäinen arvonta suoritetaan 15.4.2021 kaikkien 24.3.-14.4. aikana vähintään 50€ lounas- tai Virike-etua käyttäneiden kesken  ja toinen arvonta suoritetaan 7.5.2021 kaikkien 15.4.-6.5. aikana vähintään 50€ lounas- tai Virike-etua käyttäneiden kesken. Arvonnan suorittaa Edenred Finland oy. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

FAQ – Virike-edun käyttö poikkeusaikana​

Voinko käyttää Edenrediä Tiketissä?​

Kyllä! Voit ostaa lippuja Tiketin verkkokaupasta tai toimipisteestä ja maksaa ostoksen Edenredin edulla. Ostaessasi lippua tapahtumaan, joka on maksettavissa kulttuuriedulla, löydät Edenredin ikonin maksutapavalikossa.

Lue lisää >

Missä etua voi käyttää?​

Edenredin Virike-etu käy yli 9000:ssa liikunta- ja kulttuuripaikassa. Löydät vinkkejä Virike-edun käyttöön käyttöpaikkahausta!

Minkälaisiin online-kursseihin Edenred käy?​

Kumppanimme tarjoaa erittäin monipuolisia verkkovalmennuksia. Käyttöpaikkahaussa voit suodattaa tulokset pelkästään verkkovalmennuksen mukaan. Voit myös tarkistaa palveluntarjoajalta käykö Edenred maksutapana.

Jos käyttöpaikka ei vielä ota vastaan Edenrediä, voit vinkata siitä meille ja me otamme käyttöpaikkaan yhteyttä.

Mistä näen vanhenevan saldoni ja kauanko saldo on voimassa?​

Saldo on voimassa kaksi vuotta sen lataushetkestä. Näet seuraavan 45 päivän aikana vanhenevat saldosi MyEdenredistä valitsemalla etusivulta “Maksutapahtumat” > “Vanhenevat”.

 

Miten voin maksaa online-kurssin?​

Tarkista aina palveluntarjoajalta miten suoritat maksun Edenred-edullasi.

Mistä löydän Virike-tarjoukset?

Kaikki ajankohtaiset Virike-tarjoukset löydät täältä >

Mitä jos Virike-edulla maksampani tapahtuma perutaan?

Mahdollisten peruutusten sattuessa ostetut liput käyvät usein seuraavaan tapahtumaan tai lipun voi vaihtaa/palauttaa. Tarkasta peruutussäännöt palveluntarjoajalta, jolta olet lipun hankkinut. 

Tiketti >

Lippu.fi >

Ticketmaster >