Setelimaksujen vastaanotto ja tilitys

Yrittäjä, hyödynnä luontoisetusi

Yrittäjänä sinun kannattaa maksaa osa omasta palkastasi luontoisetuina, koska niiden verovähennysoikeudesta syntyy selkeää taloudellista hyötyä. Jos ruokailet usein lounasravintoloissa tai harrastat säännöllistä liikuntaa, hyödynnä veroedut!

 


Mikäli sinulla on työntekijöitä, voit tarjota henkilöstöedut myös heille. Lounasseteleiden verovapaa etu on 25%; työnantajana voit vähentää edun verotuksessa ja työntekijän palkasta puolestaan vähennetään 75% .

Tutustu etujen verotukseen tarkemmin infograafin avulla.

Lounasseteli™

Voit käyttää lounasseteleitä kuukausittaisen työpäivien määrän verran eli keskimäärin 22 seteliä kuukaudessa. Seteleitä on neljää eri arvoa 8,90 € ja 10, 50 €:n välillä – valitse sopivin arvo sen mukaan mikä lounaan hinta on yleisimmin käyttämissäsi lounaspaikoissa. Edenredin lounasverkosto on Suomen laajin, Lounasseteli™ käy yli 14 500 ravintolassa ja lounaspaikassa. Voit ostaa lounasseteleillä myös ruokakaupoista mukaan otettavia aterioita.

Virikeseteli® eli liikunta- ja kulttuuriseteli

Liikunta- ja kulttuurietua voi käyttää vuodessa verottomasti 400 € henkilöä kohden. Myös osakeyhtiön, avoimen yhtiön ja kommandiittiyhtiön osakas, joka työskentelee yhtiössään, voi saada edun verovapaasti. Seteleitä voit käyttää Edenredin verkostoon kuuluvissa yli 6 500 liikunta- ja kulttuuripaikassa ympäri Suomen.

Seteleiden tilaaminen on nopeaa ja vaivatonta

Seteleiden tilaaminen Edenredin verkkosivuilta on helppoa ja kätevää; yli 90% asiakkaistamme pitää setelitilausta vaivattomana ja lähes 90% asiakkaistamme on tyytyväisiä seteleiden toimitusnopeuteen sekä toimituksen laatuun.

Näin tilaat seteleitä:

 

  1. Työnantajasivustollamme voit laskurin avulla määrittää tarvittavan Lounassetelimäärän.
  2. Tilatessasi seteleitä ensimmäistä kertaa, pyydämme täyttämään yhteystietosi sekä määrittämään tunnukset sivustolle. Kirjautuessasi seuraavan kerran tietosi ovat valmiina palvelussa ja voit kopioda esimerkiksi edellisen tilauksen uuden pohjaksi.
  3. Maksa esim. verkkopankissa tai luottokortilla tilauksen yhteydessä, näin saat setelit käyttöösi parin päivän kuluessa.
  4. Toimitamme setelit suoraan yrityksesi toimipisteeseen.

Tilaa seteleitä ›

16.11.17

Lounasetu maksaa itsensä takaisin

Hetki, jonka laittaa lounastaukoon maksaa itsensä takaisin lisäämällä tuottavuutta ja työtehoa. Lisäksi lounasetu tukee ravintola-alan työllisyyttä.

Lue lisää
Lounasetu maksaa itsensä takaisin
15.11.17

Hyvinvointia henkilöstöeduilla

Työelämän 2 trendiä: Työn ja vapaa-ajan raja hämärtyy ja palkan merkitys motivaattorina vähenee.

Lue lisää
enemmistö suomalaisista uskoo työsuhde-etujen vaikuttavan työhyvinvointiin

HALUAN KUULLA LISÄÄ PALVELUISTA TYÖNANTAJILLE

Haluatko tietää enemmän Edenredin henkilöstöeturatkaisuista? Autamme sinua mielellämme. Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä.