Tietoa meistä

Edenred Finland on Suomen johtava työsuhde-eturatkaisujen tarjoaja. Edenred kehittää ratkaisuja organisaatioiden toiminnan tehostamiseen ja työntekijöiden hyvinvoinnin edistämiseen.

Edenred Finland Oy

Edenred Finland on Suomen johtava työsuhde-etujen tarjoaja ja suomalaisten yritysten kumppani työhyvinvoinnin edistämisessä. Ratkaisumme sitouttavat ja virkistävät työntekijöitä, mikä puolestaan vaikuttaa merkittävästi koko yrityksen suorituskykyyn.

Valikoimaamme kuuluu lounas-, liikunta- ja kulttuuri- sekä työmatkaeturatkaisu. Edenredin kortti käy yli 21 500 käyttöpaikassa ympäri Suomea.

Palvelemme yli 15 000 yritysasiakasta ja tuotteitamme käyttää noin 300 000 työntekijää.

Yrittäjähenkisyys ja innovointikyky ovat tärkeimpiä arvoistamme ja ne näkyvätkin yrityksemme jokapäiväisessä toiminnassa ja tuotekehityksessä.

 

Osoitteemme:

Edenred Finland Oy
Elimäenkatu 15
00510 Helsinki
y-tunnus 1057825-2

HUOM! Seteleiden palautusosoite:

Edenred Finland Oy
Prepaid-asiakaspalvelu
PL 49 / 00511 Helsinki

 

Puhelinnumeromme:

(09) 7594 2848 (pvm/mpm)

 

Voit seurata Edenred Finlandia FacebookissaYoutubessaLinkedIn:ssä, Twitterissä sekä Instagramissa. Tilaa myös uutiskirjeemme.

 

Edenred-ryhmä

Edenred, joka kehitti Ticket Restaurant® lounassetelin, on maailman johtava prepaid-maksuvälineratkaisujen tarjoaja, joka kehittää palveluja työntekijöiden hyvinvoinnin ja organisaatioiden toiminnan tehostamiseksi.

Edenred on listattu Pariisin Euronext pörssiin ja yritys toimii 42 maassa noin 8.000 työntekijän voimin. Edenredillä on lähes 750.000 yritys- ja julkishallinnon asiakasta, 1,4 miljoonaa kumppania ja 43 miljoonaa edunsaajaa.

Edenredin ratkaisut takaavat, että organisaatiot voivat tehostaa toimintaansa ja säästää kustannuksia seuraavilla osa-alueilla:

  • Työsuhde-edut (Ticket Restaurant®, Ticket Alimentación, Ticket CESU, Childcare Vouchers jne.)
  • Kulujen hallinnointi (Ticket Car, Ticket Clean Way, Repom jne.)
  • Motivointi- ja palkitsemisohjelmat (Ticket Compliments, Ticket Kadéos jne.)

Konserni tukee myös julkisia organisaatioita sosiaalisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Voit seurata Edenrediä Twitterissä: @Edenred

HALUAN KUULLA LISÄÄ PALVELUISTA TYÖNANTAJILLE

Haluatko tietää enemmän Edenredin henkilöstöeturatkaisuista? Autamme sinua mielellämme. Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä.