Tietoa meistä

 

Edenred Finland on Suomen johtava työsuhde-etujen tarjoaja ja suomalaisten yritysten kumppani työhyvinvoinnin edistämisessä.
Ratkaisumme sitouttavat ja virkistävät työntekijöitä, mikä puolestaan vaikuttaa merkittävästi koko yrityksen suorituskykyyn.

Tietoa meistä

 

Edenred Finland on Suomen johtava työsuhde-etujen tarjoaja ja suomalaisten yritysten kumppani työhyvinvoinnin edistämisessä.
Ratkaisumme sitouttavat ja virkistävät työntekijöitä, mikä puolestaan vaikuttaa merkittävästi koko yrityksen suorituskykyyn.

Edenred Finland Oy

Valikoimaamme kuuluvat lounasetu, liikunta- ja kulttuurietu sekä työmatkaetuDelicard on ratkaisumme henkilöstön, asiakkaiden sekä yhteistyökumppaneiden muistamiseen.

Edenredin työsuhde-etujen maksuvälineet käyvät yli 24 000 käyttöpaikassa ympäri Suomea. Palvelemme yli 15 000 yritysasiakasta ja tuotteitamme käyttää yli 360 000 työntekijää.

Yrittäjähenkisyys ja innovointikyky ovat tärkeimpiä arvoistamme ja ne näkyvätkin yrityksemme jokapäiväisessä toiminnassa ja tuotekehityksessä.

Seuraa meitä somessa FacebookYoutubeLinkedInTwitter ja Instagram.

Lue lisää arvoistamme

Tutustu Edenredillä tapahtuu -blogiin

Edenred-ryhmä

Edenred on johtava maksuvälineratkaisujen tarjoaja ja yritysten jokapäiväinen kumppani, joka yhdistää 50 miljoonaa työntekijää ja 2 miljoonaa kumppania sekä yli 850 000 yritysasiakasta 46 maassa.

Edenred tarjoaa kohdennettuja maksuratkaisuja aterioihin (lounasetu), kuljetukseen ja liikkumiseen (polttoainekortit, työmatkaetu), palkitsemiseen (lahjakortit, henkilöstön sitouttamisratkaisut) sekä yritysten maksuratkaisut (virtuaalikortit). Nämä ratkaisut lisäävät työhyvinvointia ja ostovoimaa, lisäävät yritysten houkuttavuutta sekä tehokkuutta ja piristävät työmarkkinoita sekä paikallista taloutta.

Edenredin 10 000 työntekijää ovat sitoutuneet tekemään työelämästä toimivan ekosysteemin, joka on turvallisempi, tehokkaampi sekä käyttäjäystävällisempi.

Vuonna 2019, kiitos yrityksen globaalien teknologiavarojen, Edenred hallinnoi 31 miljardin euron liiketoimintavolyymiä pääasiassa mobiilisovellusten, verkkoalustojen sekä korttien kautta.

Edenred on listattu Pariisin Euronext-pörssiin ja sisältyy seuraaviin indekseihin: CAC Next 20, FTSE4Good, DJSI Europe sekä MSCI Europe.

Konserni tukee myös julkisia organisaatioita sosiaalisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Edenredin sosiaalisen vastuun politiikka, CSR

Edenredin missiona konsernin perustamisesta lähtien on ollut tehdä työelämästä parempi kaikille. Tähän missioon sitoutuminen on antanut Edenred-konsernille mahdollisuuden tunnistaa yrityksen sosiaalisen vastuun politiikan keskeiset osa-alueet: parantaa jokaisen ihmisen elämää, säilyttää planeettamme ja luoda arvoa vastuullisesti. Edenredillä on oma yksikkönsä, joka keskittyy ainoastaan edistämään vastuullista liiketoimintaa koko konsernin laajuisesti.

Edenred-konsernin hallituksen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja Bertrand Dumazy kuvailee Edenredin toimintaa seuraavanlaisesti:

”Edenred on kansainvälinen yritys ja läsnä kaikissa maanosissa, mutta olemme kuitenkin myös hyvin lähellä paikallisia yhteisöjä henkilöstöeturatkaisuidemme kautta. Toimintamme tavoitteena on rakentaa kehittyvää työelämää ja tukea elinvoimaisempaa paikallistaloutta, myös kestävään kehitykseen perustuvan lähestymistapamme kautta.”

Konsernin konkreettisista CSR toimista näkyvimpänä Suomessa on vuonna 2017 lanseerattu, koko konsernin laajuinen hyväntekeväisyyspäivä, Idealday. Idealdayn myötä jokainen Edenredin työntekijä maailmanlaajuisesti saa mahdollisuuden käyttää vuosittain yhden työpäivän solidaarisuuden tukemiseen. Kukin maa saa valita konsernin kestävän kehityksen strategiaan pohjautuvan tavan tehdä hyvää paikallisesti. Strategia koostuu kolmesta pilarista: Idealpeoplen tavoitteena on parantaa elämänlaatua, Idealplanet on omistettu ympäristön säilyttämiselle ja Idealprogress on suunniteltu vastuullisen arvon luomiseen mm. tuotteidemme kautta. Täältä voit lukea ja katsoa videon Idealday 2020 pidetyistä kampanjoista ympäri maailman.

Yritysten vastuullisuutta kansainvälisesti arvioiva EcoVadis myönsi Edenredin konsernille kultatason tunnustuksen (CSR Rating Gold) tammikuussa 2019. EcoVadis arvioi yritysten vastuullisuutta ympäristöasioiden, työ- ja ihmisoikeuksien, eettisten toimintatapojen ja kestävän hankinnan näkökulmista.

Edenredin sosiaalisen vastuun politiikasta voi lukea lisää täältä.