Tietoa meistä

Edenred Finland Oy

 

Edenred Finland on Suomen johtava työsuhde-etujen tarjoaja ja suomalaisten yritysten kumppani työhyvinvoinnin edistämisessä. Ratkaisumme sitouttavat ja virkistävät työntekijöitä, mikä puolestaan vaikuttaa merkittävästi koko yrityksen suorituskykyyn.

Valikoimaamme kuuluvat lounasetu, liikunta- ja kulttuurietu sekä työmatkaetuDelicard on ratkaisumme henkilöstön, asiakkaiden sekä yhteistyökumppaneiden muistamiseen.

Edenredin työsuhde-etujen maksuvälineet käyvät yli 21 500 käyttöpaikassa ympäri Suomea. Palvelemme yli 15 000 yritysasiakasta ja tuotteitamme käyttää noin 300 000 työntekijää.

Yrittäjähenkisyys ja innovointikyky ovat tärkeimpiä arvoistamme ja ne näkyvätkin yrityksemme jokapäiväisessä toiminnassa ja tuotekehityksessä.

Asiakaspalvelun yhteystiedot:

Palvelemme puhelimitse numerossa (09) 7594 2848 (pvm/mpm) arkisin klo 9-16.

Voit myös lähettää yhteydenottopyyntölomakkeen, olemme sinuun pikaisesti yhteydessä.

Työnantajien yhteydenottolomake

Palveluntarjoajakumppanien yhteydenottolomake

Työntekijöiden yhteydenottolomake

Käyntiosoitteemme:

Edenred Finland Oy
Elimäenkatu 15
00510 Helsinki
y-tunnus 1057825-2

 

HUOM! Seteleiden palautusosoite:

Edenred Finland Oy
PL 49

00511 Helsinki

Laskutusosoitteemme:

Verkkolaskuosoite (OVT-tunnus): 003710578252
Y-tunnus: 1057825-2
Verkkolaskuvälittäjä: MAVENTA tai 003721291126

Mikäli lähetätte laskuja pankkiverkosta, käyttäkää operaattoritunnusta DABAFIHH Maventan tunnuksen sijaan.

Jos ette vielä toimita verkkolaskuja, paperiset laskut lähetetään osoitteeseen:

Edenred Finland Oy
Elimäenkatu 15
00510 HELSINKI

 

Edenred-ryhmä

Edenred, joka kehitti Ticket Restaurant® lounassetelin, on maailman johtava prepaid-maksuvälineratkaisujen tarjoaja, joka kehittää palveluja työntekijöiden hyvinvoinnin ja organisaatioiden toiminnan tehostamiseksi.

Edenred on listattu Pariisin Euronext pörssiin ja yritys toimii 42 maassa noin 8.000 työntekijän voimin. Edenredillä on lähes 750.000 yritys- ja julkishallinnon asiakasta, 1,4 miljoonaa kumppania ja 43 miljoonaa edunsaajaa.

Edenredin ratkaisut takaavat, että organisaatiot voivat tehostaa toimintaansa ja säästää kustannuksia seuraavilla osa-alueilla:

  • Työsuhde-edut (Ticket Restaurant®, Ticket Alimentación, Ticket CESU, Childcare Vouchers jne.)
  • Kulujen hallinnointi (Ticket Car, Ticket Clean Way, Repom jne.)
  • Motivointi- ja palkitsemisohjelmat (Ticket Compliments, Ticket Kadéos jne.)

Konserni tukee myös julkisia organisaatioita sosiaalisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

 

Edenredin sosiaalisen vastuun politiikka, CSR

Edenredin missiona konsernin perustamisesta lähtien on ollut tehdä työelämästä parempi kaikille. Tähän missioon sitoutuminen on antanut Edenred-konsernille mahdollisuuden tunnistaa yrityksen sosiaalisen vastuun politiikan keskeiset osa-alueet: parantaa jokaisen ihmisen elämää, säilyttää planeettamme ja luoda arvoa vastuullisesti. Edenredillä on oma yksikkönsä, joka keskittyy ainoastaan edistämään vastuullista liiketoimintaa koko konsernin laajuisesti.

Edenred-konsernin hallituksen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja Bertrand Dumazy kuvailee Edenredin toimintaa seuraavanlaisesti:

“Edenred on kansainvälinen yritys ja läsnä kaikissa maanosissa, mutta olemme kuitenkin myös hyvin lähellä paikallisia yhteisöjä henkilöstöeturatkaisuidemme kautta. Toimintamme tavoitteena on rakentaa kehittyvää työelämää ja tukea elinvoimaisempaa paikallistaloutta, myös kestävään kehitykseen perustuvan lähestymistapamme kautta.”

Konsernin konkreettisista CSR toimista näkyvimpänä Suomessa on vuonna 2017 lanseerattu, koko konsernin laajuinen hyväntekeväisyyspäivä, Idealday. Idealdayn myötä jokainen Edenredin työntekijä maailmanlaajuisesti saa mahdollisuuden käyttää vuosittain yhden työpäivän solidaarisuuden tukemiseen. Kukin maa saa valita konsernin kestävän kehityksen strategiaan pohjautuvan tavan tehdä hyvää paikallisesti. Strategia koostuu kolmesta pilarista: Idealpeoplen tavoitteena on parantaa elämänlaatua, Idealplanet on omistettu ympäristön säilyttämiselle ja Idealprogress on suunniteltu vastuullisen arvon luomiseen mm. tuotteidemme kautta.

Yritysten vastuullisuutta kansainvälisesti arvioiva EcoVadis myönsi Edenredin konsernille kultatason tunnustuksen (CSR Rating Gold) tammikuussa 2019. EcoVadis arvioi yritysten vastuullisuutta ympäristöasioiden, työ- ja ihmisoikeuksien, eettisten toimintatapojen ja kestävän hankinnan näkökulmista.

 

Edenredin sosiaalisen vastuun politiikasta voi lukea lisää täältä.

 

Voit seurata Edenrediä Twitterissä: @Edenred