Avoimet
työpaikkamme

Olemme Suomen johtava työsuhde-etujen tarjoaja ja suomalaisten yritysten kumppani työhyvinvoinnin edistämisessä. Tarjoamme modernit ratkaisut tärkeimpiin henkilöstöetuihin; lounas-, liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaetuun. Haluamme mahdollistaa suomalaisten hyvinvoinnin niin töissä kuin vapaa-ajallakin, ja koska ”you gotta know what you sell” – panostamme aidosti siihen, että meillä viihdytään ja voidaan hyvin.

Tällä hetkellä avoinna olevat tehtävämme:

Inhouse Designer

Haluatko olla mukana vaikuttamassa suomalaisten työhyvinvointiin ja kehittämässä ajanmukaisia palvelukokemuksia asiakkaillemme? Haluatko kätesi jäljen näkyvän monen suomalaisen arkipäivässä? Onko Sinulla kykyä ymmärtää eri sidosryhmien tarpeita, liiketoimintatavoitteita ja prosesseja sekä työskennellä moniosaajien tiimissä yhteisten tavoitteiden eteen?

Haemme Edenred Finlandille kokenutta suunnittelijaa työskentelemään digitaalisten palveluidemme parissa. Työssäsi yhdistät sujuvasti sekä palvelumuotoilun että käyttöliittymäsunnittelun. Tehtävässä Sinulla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan palveluiden suunnitteluun pitkäjänteisesti aina konseptitasolta pienimpiin käyttöliittymien yksityiskohtiin asti, sillä vastaat palveluiden suunnittelusta tiimin tukiessa Sinua omalla osaamisellaan. Mikä parasta, näet myös työsi tulokset livenä ja pääset seuraamaan sen oikeaa toimivuutta. Tarjoamme Sinulle vakituisen työn kansainvälisessä ja menestyksekkäässä FinTech-yrityksessä, jonka yhtenä arvona on yrittäjähenkisyys. Se elää meillä vahvana ja saatkin vapaat kädet tehdä työtäsi ja mahdollisuuksia kehittää omaa osaamistasi eteenpäin. Suunnittelemasi palvelut ovat B-B-C-B konseptissa ja sen mukaisesti moniulotteisia ja kiinnostavia.

Kukoistaaksesi tehtävässä, Sinulla on

 • kykyä ymmärtää ja selvittää erilaisten sidosryhmien ja käyttäjien tarpeita,
 • kokemusta yleisimmistä käyttäjätutkimuksen ja -testauksen menetelmistä, sekä plussana kokemusta työpaja- ja fasilitointimenetelmistä,
 • kykyä kuvata ja kommunikoida käyttäjätarpeet muulle IT-tiimille,
 • kokemusta erilaisten digitaalisten palveluiden käyttäjä- ja asiakaskokemuksen sekä käyttöliittymien suunnittelusta,
 • kykyä kuvata prosesseja sekä toteuttaa ideat konseptitasolta pienimpiin yksityiskohtiin asti sekä kykyä kommunikoida tarpeet ja suunnitelmat toteutustiimille,
 • useamman vuoden ajalta työkokemusta joko palvelumutoilusta tai UI suunnittelusta, voit siis olla joko UI-orientoitunut palvelumuotoilija tai palvelumuotoiluorientoitunut UI suunnittelija,
 • sujuvaa suomen ja englannin kielten taitoa sekä
 • itseohjautuva tyyli ja intoa työskentelyyn sekä asiakasrajapinnassa että toteutustiimin kanssa.

“Edenred is a great platform for personal and professional growth. You learn to think wider, be creative and proactive. But the thing I appreciate the most are the people I work with. Great team of professionals that can work together toward the goals, celebrate each other success, support in challenges and always have fun. If you want to have a team you can bond with, Edenred is a place to be.” Veronica Vallen, Project & Process Manager

Hyvinvointi on meillä Edenredillä tosi tärkeä ja näkyvä asia, minkä takia meillä onkin hyvät työsuhde-edut ja mm. kattava työterveyshuolto. Teemme töitä tosissamme, mutta emme vakavina, mitä kuvastaa tekemisessämme matala hierarkia ja korkeat tavoitteet. Tavoittelemme yksinkertaisuutta kaikessa, mitä teemme, ja siten myös palveluissa, joita tarjoamme asiakkaillemme. Se on vaativa laji, mutta huoli pois, sillä siihen on tarjolla tukea asiantuntevalta ja rennolta työyhteisöltä. Toivommekin, että Sinulla on innokkuutta olla mukana kehittämässä asiakkaillemme hyvin toimivia palveluita ja ylivoimaisia käyttäjäkokemuksia!

Kiinnostuitko?

Lähetä meille hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveen kera mahdollisimman pian Solaforcen kautta. Mahdollisiin kysymyksiisi vastaa mielellään IT Directorimme Ari Peltoniemi numerosta 050 58 29 628.

 

Hae tehtävää

Laadunvalvoja (QA) testaajaharjoittelija

Laadunvalvoja (QA) testaajaharjoittelija

 

Oletko yksityiskohtaisen silmän omaava, älykäs tuleva laadunvalvojaspesialisti? Haluaisitko kehittää taitojasi innovatiivisessa työyhteisössä ja toimia laadunvalvojan oikeana kätenä merkityksellisissä projekteissa? Liity kansainväliseen ja ketterään tiimiimme Helsinkiin!

Etsimme iloiseen joukkoomme harjoittelijaa auttamaan tuotteidemme, verkkopalveluidemme sekä -sivujamme testaamisessa. Tehtävä sisältää manuaalista funktionaalista testaamista ja automaattista testaamista skripteillä.

Päätehtävät:

 • Verkkosivujen, verkkopalveluiden sekä mobiilisovelluksen manuaalinen ja funktionaalinen testaaminen
 • Testitapauksien kirjoittaminen
 • Automaattinen testaus testiskripteillä

Onnistumisen edellytykset:

 • Tarkka silmä yksityiskohtiin
 • Tehtävään soveltuva tutkinto (käynnissä tai suoritettu)
 • Innokkuus oppia uutta
 • Taidot seuraavista ohjelmista: .NET, C#, työskentely API-rajapinnoissa, SQL ja JS katsotaan eduksi
 • Työlupa Suomessa
 • Hyvät tiimityötaidot
 • Kommunikoit sujuvasti englanniksi

Tarjoamme sinulle:

 • Näköalapaikan kehittyvässä kansainvälisessä yrityksessä
 • Mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi yhdessä projektipäällikön, designereiden ja muiden kehittäjiemme kanssa
 • Rennon ja nuorekkaan työyhteisön, hyvän ilmapiirin ja kivat kollegat
 • Lounas-, Virike- ja Työmatkaedun sekä kilpailukykyisen harjoittelupalkkauksen
 • Mukavan toimiston Vallilassa hyvien kulkuyhteyksien päässä

Meistä:

Edenred Finland on Suomen johtava työsuhde-etujen tarjoaja. Kehitämme ratkaisuja organisaatioiden toiminnan tehostamiseen ja työntekijöiden hyvinvoinnin edistämiseen. Tarjoamme modernit korttiratkaisut tärkeimpiin henkilöstöetuihin; liikunta-, kulttuuri-, lounas- ja työmatkaetuun. Lisäksi tuotevalikoimaamme kuuluvat maksusetelit lounas- ja virike-edulle.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi CV:n kera tästä. Kerrothan hakemuksessasi, kuinka pian voisit aloittaa tehtävässä.

Lähetä hakemuksesi

Lue blogimme

10.11.2017

Meet Edenred People – Nykyisen työnsä luonut Lapin likkamme

Olen Janniina, Lapin likka ja päädyin Helsinkiin vuonna 2012 monien mutkien kautta.

Lue lisää
21.2.2018

Meet Edenred People – Maailmalta tullut Software Architectimme

Olen Amin ja olen alun perin kotoisin Iranista, kaupungista nimeltään Zanjan. Tulin Suomeen opintojen perässä vajaa 10 vuotta sitten, ja kouluttauduin Tietojenkäsittelytieteen Filosofian maisteriksi Helsingin yliopistossa.

Lue lisää