Kilpailun säännöt

– Voita viikon lounaat –

 

1. Kilpailun järjestäjä

Edenred Finland Oy

 

2. Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun voi osallistua kaikki täysi-ikäiset suomalaiset. Osallistumalla kilpailuun osallistuja hyväksyy kilpailun säännöt ja palkinnon voittaja vahvistaa täyttävänsä näissä säännöissä määritellyt osallistumiskelpoisuuden ehdot.

 

3. Kilpailuaika ja voittaja

Kilpailu alkaa 22.5.2018 ja päättyy 5.6.2018. Voittaja arvotaan 11.6.2018. Voittaja julkistetaan kilpailun kommenttikentässä, jonka lisäksi hänelle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Palkinnon toimittamisesta sovitaan erikseen. Palkinto luovutetaan voittajille sovitusti, eikä siitä synny kuluja voittajille. Mikäli voittajaa ei tavoiteta Facebookin kautta kohtuullisessa ajassa Edenred Finland Oy pidättää oikeuden arpoa uusi voittaja.

 

4. Kilpailuun osallistuminen

Kilpailuun osallistutaan kommentoimalla kilpailun Facebook-julkaisun alle Suomessa sijaitseva (pois lukien Ahvenanmaa) lounaspaikka, jossa Edenredin kortti tai Lounasseteli™ ei käy maksuvälineenä, eli paikka joka ei kuulu Edenredin palveluntarjoajaverkostoon. Lounaspaikaksi ei lueta mukaan otettaviin lounasiin keskittyneitä yrityksiä (päivittäistavarakaupat ja kotiinkuljetukseen keskittyneet yritykset).

 

5. Palkinto

Kilpailun voittona arvotaan yhdelle onnekkaalle 5 kpl 10,40 € arvoisia Lounasseteleitä.

 

6. Ehdot

Säännöt ja järjestäjän niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Järjestäjä ratkaisee sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet. Jokainen kilpailuun osallistuja vapauttaa Facebookin kaikesta vastuusta. Facebook ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla, eikä se liity mitenkään Facebookiin.

 

Rekisteriseloste