Kesä on täällä – parhaat vinkit viihtymiseen

Kesä on täällä – parhaat vinkit viihtymiseen

Suomi herää kesällä henkiin, ja niin myös tapahtumakalenterit sekä lounashetket raittiissa ulkoilmassa. Kesän menoista on löydetty monet rakkaudet, ja törmätty terasseilla vanhoihin tuttaviin vuosien jälkeen. Iloisia jälleennäkemisiä ja lomaromansseja muistellen kokosimme listan aurinkokeleihin soveltuvista lounasvaihtoehdoista sekä kesän eri tapahtumista, jotta voit nauttia eduistasi täysin rinnoin myös kesällä.

 


 

Kesälounaalle ulkoilmaan

 

TERASSIRAVINTOLA

Kesällä virkistävimmät lounastauot voi viettää ulkona ravintolan terassilla. Aurinkoisista kesäkeleistä haaveillen poimimme muutamien kaupunkien listauksia eri terasseista, virittyen samalla jo kunkin kaupungin tunnelmaan. Kurkkaa listat ja suuntaa kesäterassille nauttimaan:

Stadin terdet löytyy täält.

Mansen parhaat terassit sää näät täält.

Turuus parhaat terassit olis listattu tääl.

Rollon just parhaiksi valitut terdet löyät täältä.

 

PIKNIK

Mikäli suuntaat rennolle piknik-lounaalle, muistathan että saat maksettua kaupasta ostetun aterian lounasedullasi! Ateriaksi katsotaan niin salaattiannokset kuin kevyemmät lounastarkoitukseen valmistetut ruuat kuten täytetyt patongit ja ai että – grilliruoat. Tarjoilupisteessä annosteltavat mukaan otettavat annokset kuuluvat myös edun piiriin.

Voit varmistaa täältä, että suosimasi ruokakauppa hyväksyy etumme maksuvälineinä. Listalta löytyy ainakin reilusti Citymarketteja ympäri Suomen!

 

 

Virkistymään Virikkeellä

 

KESÄTEATTERIT

Suuntaa tänä kesänä maakuntamatkalle ja koe kotimaa uusin silmin kesäteatterin parissa. Lähditpä lähelle tai kauas, teatterin siivin pääset toisiin maailmoihin.

Kesäteatterit

 

LAVATANSSIT

Päästä sisäinen tangokuninkaasi valloilleen, tai humppaa tiesi hurmurin sydämeen suuntaamalla lavatansseihin. Tutustu kotipaikkakuntasi tai kesäkohteidesi tarjontaan, taikka järjestä virkistävä lomamatka vaikkapa Jari Sillanpään tai Yölinnun perässä.

Tutustu lavatanssitapahtumiin ympäri Suomen tästä.

Lavatanssit on hyväksytty edun piiriin vasta lähiaikoina, joten suosittelemme ennen tansseille lähtöä olemaan yhteydessä lavatanssipaikkaan ja varmistamaan paikkakohtaisesti edun hyväksyminen.

 

FESTARIT

Festarit sopivat kesään kuin nenä päähän, ja niitä löytyykin jokaiseen makuun jokaiselle kesäviikolle. Festarit ovat täynnä kepeää tunnelmaa, elämyksellistä kulttuuria ja hymyileviä ihmisiä.

Tutustu koko maan kattavaan festarikalenteriin, ja valitse oma suosikkisi Turun Ruisrockista Savonlinnan Oopperajuhliin, ja Lasten taidefestivaaleista Pori Jazzeille.

Festarikalenteri

 

 

 

Nautinnollista kesää Edenrediltä!

 

9.02.18

Näitä ilman kesä ei tule - julkkikset kertovat

Aira Samulin, Laura Lepistö, Kari Aihinen sekä Jorma Uotinen kertovat kesäsuunnitelmistaan.

Lue lisää
Näitä ilman kesä ei tule - julkkikset kertovat 4
9.02.18

Lauta kainaloon ja vesille

Rauhoita keho ja mieli suppailemalla tai vapauta sisäinen surffarisi purjelautailemalla.

Lue lisää
Lauta kainaloon ja vesille

VINKKAA TYÖNANTAJASI

Haluaisitko, että työnantajasi tarjoaisi henkilöstöetuja? Lähetä meille vinkki ja myyntitiimimme ottaa yhteyttä työnantajaasi.