Meet Edenred People - Kenttämyyntitiimin naisvahvistus

Meet Edenred People – Kenttämyyntitiimin naisvahvistus

“Puolen vuoden jälkeen sain Edenrediltä vakituisen työpaikan puhelinmyyntitiimin koordinaattorina, josta siirryin myöhemmin kenttämyyntiin. Myynti on aina ollut oma juttuni ja tulen varmasti toimimaan sen parissa eläkepäiviin asti.”


 

Moikka,

Olen Sari-Anna ja olen kotoisin Jyväskylästä. Muutin Helsinkiin 8 vuotta sitten tradenomiopiskelujen perässä, jossa suoritin myyntityön koulutusohjelman. Vapaa-ajalla käyn urheilemassa sekä vietän aikaa ystävien ja perheen kanssa. Liikunta on minulle tärkeää, sillä se vaikuttaa merkittävästi hyvinvointiini, kuten siihen miten jaksan töissä ja miten nukun yöuneni. Yhdessä sekä liikunta että läheisten kanssa vietetty aika tuo kokonaisvaltaista energiaa arkeeni.

Yllätyin siitä, kuinka hyvä tiimihenki täällä on

 

Aloitin Edenredillä 3 vuotta sitten juuri valmistuttuani. Tänne oltiin Netsin yrityskaupan myötä perustamassa pienille asiakkaille tarkoitettua puhelinmyyntitiimiä, jonka yhdeksi ensimmäiseksi jäseneksi päädyin headhuntauksen tuloksena. Puolen vuoden jälkeen allekirjoitin vakituisen työsopimuksen puhelinmyyntitiimin koordinaattorina, josta siirryin myöhemmin kenttämyyntiin. Myynti on aina ollut oma juttuni ja tulen varmasti toimimaan sen parissa eläkepäiviin asti.

En tiennyt Edenredistä muuta kuin Lounassetelin ja tänne tultua minut yllätti se, kuinka hyvä tiimihenki yrityksessämme on. Teemme paljon asioita yhdessä, kuten järjestämme juhlia ja osallistumme erilaisiin tapahtumiin. Kaiken kaikkiaan Edenred on yhteisöllinen työpaikka, jonka lisäksi on ollut kiinnostavaa nähdä koko toimialan sähköisten ratkaisujen kehittyminen aina lounasseteleistä mobiilimaksuun.

 

Jokainen päiväni on erilainen

 

Työnkuvaani kuuluu lyhykäisyydessään omaan asiakasportfolioon kuuluvien asiakkaiden kokonaisvaltainen johtaminen, asiakaskokemuksesta vastaaminen sekä uusasiakashankinta. Tyypillinen työpäiväni alkaa toimistolta, jonka lisäksi käyn päivän aikana 1-3 tapaamisessa yleensä kentällä asiakkaan luona. Pidän siitä, etteivät päiväni ole koskaan oikeastaan täysin samanlaisia.

 

Parasta työssäni on asiakkaat

 

Parasta työssäni on se, että pääsen myyjänä toimimaan Edenredin kasvoina asiakkaalle päin ja tapaamaan ihmisiä hyvin eri toimialoilta. Asiakkaiden myötä olen oppinut paljon eri toimialoista, toimintatavoista sekä erilaisista liiketoimintamalleista. On hienoa päästä yhdessä asiakkaan kanssa suunnittelemaan heidän tarpeisiin parhaiten sopivia ratkaisuja sekä luoda hyvä ja luottamuksellinen suhde, joka jatkuu vielä sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen. Kun asiakas kääntyy myöhemmin kaupan jälkeen puoleeni työhyvinvointiin tai etujen tarjoamiseen liittyvissä asioita, tiedän onnistuneeni.

 

Arvoista yrittäjähenkisyys liittyy myyntityöhön vahviten

 

Myyntityö on yrittämistä tulosvastuun myötä, jonka vuoksi yrittäjähenkisyys merkitsee minulle arvoistamme eniten. Tulos on se mistä myyjää mitataan ja se näkyy suoraan kaupassa. Tämä onkin syy, miksi pidän myynnistä. Teet kauppaa sekä itsellesi että firmalle, minkä myötä aidosti harmittaa jos jokin menee pieleen.

Jaamme yrityksessä onnistumisia koko organisaatiolle, joten koen jakamisen arvon näkyvän myös selkeästi organisaatiossa. Yrityskulttuuri on avoin, tiimit toimivat hyvin keskenään ja ketä vain voi lähestyä kysymysten merkeissä.

 

Suosikki lounas ja virikepaikat:

Lounas:

  • Factory Bistro
  • K-Citymarketin salaattibaari

Virike:

  • Lippupisteen tapahtumaliput

Teksti: Miia Virtapuro

10.11.17

Meet Edenred People – Nykyisen työnsä luonut Lapin likkamme

Olen Janniina, Lapin likka ja päädyin Helsinkiin vuonna 2012 monien mutkien kautta.

Lue lisää
Meet Edenred People – Nykyisen työnsä luonut Lapin likkamme 1
21.02.18

Meet Edenred People - Business Controllerimme

Olen Minna ja harrastan lumilautailua, erityiseisti vapaalaskua rinteiden ulkopuolella. Nautin vapaalaskun kaltaisista adrenaliinisporteista, ja laskureissu Norjaan onkin jokavuotisella reissulistallani.

Lue lisää
Meet Edenred People - Business Controllerimme 1

Haluatko kuulla lisää?

Haluatko tietää enemmän Edenredin henkilöstöeturatkaisuista? Autamme sinua mielellämme. Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä.