Lahjamuistamisen ABC

Meillä Edenredillä on jo 25 vuoden kokemus henkilöstön kiittämisestä ja motivoinnista. Tiedämme myös, miten muistaa asiakkaita ja yhteistyökumppaneita parhailla yrityslahjoilla. Suositut Delicard®-lahjakorttimme ovat helppo ja kustannustehokas tapa osoittaa arvostusta. Kokosimme parhaat vinkkimme onnistuneisiin lahjahankintoihin.

 

Aina on oikea hetki muistaa, kiittää ja palkita

 

Usein tärkeintä on ajatus eikä se, miten kallis jokin lahja on. Pieni palkinto hyvästä työstä, generoidusta liidistä tai projektin saamisesta valmiiksi lämmittää jokaisen mieltä ja sitouttaa. Tarjoamme lahjakortteja eri hintakategorioissa. Delicard®-lahjakortti, johon työnantaja voi itse kirjoittaa haluamansa kiitostekstin, on tyylikäs tapa muistaa ja kiittää.

 

Päätä lahjabudjetti ja mieti kokonaiskustannukset

 

Lahjabudjettia miettiessä tulee ottaa huomioon myös lahjojen toimittamisen kulut. Lisäksi lahjojen paketoiminen on työaikaa vievä kustannus. Lahjakorttimme toimitetaan veloituksetta suoraan vastaanottajan kotiovelle tai sähköisenä eDelicardina sähköpostiin, eli sen toimituksesta ei synny ylimääräisiä kustannuksia. Se on tyylikäs ja huolitellun näköinen lahja sellaisenaan.

 

Muista verovapaasti, kun mahdollista

 

Ota lahjahankinnoissasi huomioon Verohallinnon lahjoja koskevat ohjeistukset, jotta varmistat kustannustehokkaat lahjaostokset. Delicard®-lahjakortit mahdollistavat työntekijöiden verovapaan palkitsemisen. Voit antaa työntekijöille lahjakortteja verovapaasti 100 euroon asti. Lahjan verovapauden kannalta ei ole merkitystä, minkä lahjan työntekijä valitsee Delicardin lukuisista laadukkaista tuotevaihtoehdoista. Verovapaus edellyttää lisäksi, että sama lahjojen antamiskäytäntö koskee koko henkilökuntaa.

 

Toimi ajoissa ja vältä turha stressi

 

Moni yrityslahjojen ostaja käyttäytyy muistamisten kanssa kuten vapaa-ajalla. Lahjahankinta tulee ajankohtaiseksi vasta viime tingassa ja stressitasot nousevat. Koska henkilökunnan, asiakkaiden ja yhteistyökumppanien muistaminen on kuitenkin joka vuosi yhtä tärkeää, kannattaa toimia ajoissa. Lahjansaajakin arvostaa ajoissa saatua lahjaa, joka luo hyvää mieltä ja antaa energiaa vuoden loppumetreille.

 

Ajattele lahjansaajaa

 

Sopivan lahjan löytäminen koko firman henkilöstölle tai yhteistyökumppaneille voi olla haastavaa. Työnantajalle helpointa on antaa lahja, joka tarjoaa saajalleen valinnanvapautta. Jokainen Delicardin vastaanottaja saa valita lahjansa korkealaatuisesta tuotevalikoimasta itse.

Panosta laatuun

 

Työnantajamielikuva ja yrityksen brändi riippuvat myös yrityslahjoista. Siksi laatuun panostaminen on aina hyvä idea. Lahjoihin varattu budjetti on pieni hinta lahjansaajien hyvästä mielestä. Lisäksi onnistuneet lahjaostokset parantavat yrityksen brändiä ja työnantajamielikuvaa. Tyylikäs lahja on helppo ja kustannustehokas tapa osoittaa arvostusta, kiittää ja palkita.

 

Mieti, miten lahjat jaetaan

 

Monilla yrityksillä on asiakkaita sekä ympäri Suomen että ulkomailla. Lahjojen lähettäminen on oma vaivansa, kuten on myös niiden noutaminen eri toimituspaikoista. Etenkin omalle henkilöstölle lahjat on hyvä jakaa niin, että mahdollisimman moni on samaan aikaan paikalla. Samalla työnantaja voi yhteisesti kiittää henkilöstöää tehdystä työstä. Delicardit toimitetaan myös kätevästi lahjan saajan kotiovelle tai sähköisessä muodossa, mikäli se on työnantajan toive.

 

Tiimimme auttaa lahjahankinnoissa

 

Mietityttääkö lahjan hankinta edelleen tai haluatko apua sopivan vaihtoehdon löytämiseen? Tiimimme auttaa mielellään! Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

6.09.21

Uudet Delicard®-lahjakortit ovat täällä

Delicard®-lahjakortilla kiität, muistat, onnittelet tai osoitat arvostuksesi helposti. Delicard-lahjakortti sopii kaikkiin lahjantarpeisiin, ja laatutakuumme takaa onnistumisen. 

Lue lisää
18.05.21

Edenred ja Delicard-asiakkaat mahdollistavat harrastusunelmien toteutumisen

Olemme saaneet luovuttaa 189 186 € SOS-Lapsikylän Unelmista totta -hankkeelle.

Lue lisää

Haluatko kuulla lisää?

Haluatko tietää enemmän Edenredin työsuhde-eduista? Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.