Miten ja missä Edenred Lounaria voi käyttää?

Edenred Lounari käy verkostomme ravintoloissa, kahviloissa, kioskeissa, ruokakaupoissa, ravintolavaunuissa ja muissa aterioita tarjoavissa toimipaikoissa.

Edenred-kortilla, Apple Paylla, Google Paylla, Edenred Pay -mobiilimaksulla ja Lounasseteleillä voi maksaa Edenredin käyttöpaikkaverkostoon kuuluvissa ravintoloissa, kahviloissa, kioskeissa, ruokakaupoissa, ravintolavaunuissa ja muissa aterioita tarjoavissa toimipaikoissa. Verkostomme on Suomen laajin ja siihen kuuluu tuhansia lounasedun käyttöpaikkoja ympäri Suomen. Löydät kaikki verkostomme käyttöpaikat käyttöpaikkahausta.
Huomioithan, että kaikki käyttöpaikat eivät välttämättä hyväksy kaikkia maksutapoja. Voit tarkistaa myös käyttöpaikkakohtaiset maksutapavaihtoehdot käyttöpaikkahausta.
Huomioithan maksaessasi Verohallinnon määrittämät lounasedun vuosittaiset minimi- ja maksimiarvot ›
Verohallinon mukaan lounasetu on henkilökohtainen, joten sillä ei ole mahdollista maksaa muiden, esimerkiksi perheenjäsenen, ateriaa. Huomioithan myös, että edulla voi maksaa vain kerran päivässä. Toimipaikoilla on oikeus kieltäytyä myymästä aterioita muille kuin edun käyttäjälle ja tarvittaessa edun käyttäjää voidaan pyytää todistamaan henkilöllisyytensä myyntitilanteessa.