Yritykselläni on useita toimipisteitä. Tuleeko minun tehdä jokaisen hierontaetua tarjoavan yrityksen kanssa erillinen sopimus?

Kyllä, hierontayrityksesi jokaisella toimipisteellä tulee olla erillinen sopimus Edenredin hierontaetua tarjoavan asiakasyrityksen kanssa.

Hierontaedun verovapaus edellyttää Verohallinnon ohjeistuksen tarkkaa noudattamista. Yritysten tulee tästä johtuen määrittää etukäteen ne kumppanit, joiden palveluihin työntekijät voivat hierontaetuaan käyttää.
”– virkistystoiminnaksi katsottavaa hierontaetua ei voi järjestää ilman, että työnantajan ja palveluntarjoajan (hierontapaikan) välille syntyy sopimussuhde. Sopimuksen tekeminen pelkästään kohdennetun maksuvälineen tarjoajan kanssa siten, että maksuväline on käytettävissä kaikissa sen käyttöpaikoissa ilman sopimussuhdetta työnantajan ja palveluntarjoajan (hierontapaikan) välillä, ei siten ole riittävä.” (Verohallinto 3.1.1.13). Lue lisää Verottajan sivuilta.
Edenredin Käyttöpaikan valinta -työkalu tekee sopimuksen luomisesta mutkatonta niin Edenredin hierontakumppaneille kuin asiakasyrityksille. Edenredin verkostoon kuuluvien hierontakumppaneiden ei kuitenkaan tarvitse huolehtia näistä sopimuksista – yritykset hoitavat tarvittavat sopimusasiat suoraan Edenredin kanssa ja vastaavat siitä, että työntekijät tietävät missä he voivat etuaan käyttää. Pääset tutkimaan olemassa olevia sopimuksia Kumppani portaalin kautta.