Miten Delicard®-lahjakortilla lunastetut lahjat toimitetaan?

Aineettomien lahjojen aktivointikoodit toimitetaan sähköpostitse. Muut tuotteet toimitetaan CO2-kompensoidusti DHL:n toimesta

Aineettomien lahjojen aktivointikoodit toimitetaan sähköpostitse (tarkistathan myös roskapostikansiosi).

Huomioithan, että jos lunastit lahjasi lahjoituksena hyväntekeväisyyteen, sinun ei tarvitse aktivoida tuotetta erikseen. Lähetämme sinulle tässä tapauksessa lahjoitustodistuksen sähköpostiisi.

Tavara- ja ruokalahjat toimitetaan DHL:n toimesta määrittelemääsi osoitteeseen tai noutopisteeseen (pl. ruokatuotteet, joiden toimitusta ei voi tilata noutopisteeseen säilyvyyden takaamiseksi). Mikä parasta, DHL:n toimitukset ovat täysin CO2-kompensoituja ja sisältävät monipuolisia tapoja tehdä toimituksesta sinulle mahdollisimman vaivattoman. 

DHL lähettää sinulle tuotteen toimituksen alkamisen jälkeen lähetystunnuksen, jolla voit seurata sen kulkua. Saat DHL:ltä myös sähköpostin ja tekstiviestin toimitusajan ja -tavan vahvistamiseksi. Olethan vastaanottamassa lähetystä sovittuna ajankohtana ja säilytäthän korttinumerosi, kunnes olet vastaanottanut lahjasi. Mikäli kuljettaja ei tavoita vastaanottajaa, DHL:ltä ollaan yhteydessä uuden toimitusajankohdan sopimiseksi.

HUOM! Ruokatuotteet tulee vastaanottaa valittuna toimituspäivänä säilyvyyden takaamiseksi.