Mikä on Google Pay, missä sitä voi käyttää ja miten lisään kortin Google Wallettiin?

Google Pay on Android-älylaitteille tarkoitettu helppo, turvallinen ja ilmainen lähimaksutapa.

Jos käytössäsi on Edenredin maksukortti (virtuaalinen tai fyysinen) ja Google Payta tukeva älylaite, voit käyttää laitetta kaikkien etujesi maksuvälineenä! Maksu onnistuu lähimaksua tukevilla maksupäätteillä täysin veloituksetta. Kyseessä on siis korttimaksu, mutta maksuvälineenä toimii vain älylaitteesi.

Google Pay on saatavilla mm. Android älypuhelimiin, kelloihin ja tabletteihin (esim. Samsung, Sony, HTC, LG, Google), joissa on käyttöjärjestelmänä Lollipop 5.0 tai uudempi.

Lisättyäsi fyysisen tai virtuaalisen Edenred-maksukortin Google Wallettiin, voit tehdä lähimaksuja Android-älylaitteellasi asettamalla sen lähelle maksupäätettä. Voit käyttää Google Payta kaikissa Edenredin verkostoon kuuluvissa paikoissa, joissa on lähimaksuja (NFC) vastaanottava maksupääte.

Näin lisäät Edenredin maksukortin Google Wallettiin:

  1. Mastercard-pohjaiset Edenred-maksukortit lisätään Google Payhin muiden maksukorttien tapaan. Aloita siis lataamalla tai avaamalla Google Pay -sovellus.
  2. Valitse ’Lisää maksutapa’ ja syötä kortin tiedot manuaalisesti (kortinnumero, voimassaoloaika, CVC) tai skannaa fyysisen kortin tiedot kameralla.
  3. Seuraa puhelimen ohjeita ja lue sekä hyväksy käyttöehdot.
  4. Valitse vahvistustapa. Saat vahvistuskoodin joko sähköpostitse tai soittamalla asiakaspalveluumme. Syötä vastaanottamasti koodi ja olet valmis! 

Lue vielä nämä: 

Missä käyttöpaikoissa voin maksaa Apple Paylla tai Google Paylla?