Mikä on Google Pay, missä sitä voi käyttää ja miten lisään korttini Google Wallettiin?

Google Pay on Android-älylaitteille tarkoitettu helppo, turvallinen ja ilmainen lähimaksutapa.

Google Pay mahdollistaa Edenred-kortilla (Lounas- ja/tai Virike-etu) maksamisen älylaitteella. Google Pay on saatavilla mm. Android älypuhelimiin, kelloihin ja tabletteihin (esim. Samsung, Sony, HTC, LG, Google), joissa on käyttöjärjestelmänä Lollipop 5.0 tai uudempi.

Lisättyäsi fyysisen tai virtuaalisen Edenred-kortin Google Wallettiin, voit tehdä lähimaksuja Android-älylaitteellasi asettamalla sen lähelle maksupäätettä. Voit käyttää Google Payta kaikissa Edenredin verkostoon kuuluvissa paikoissa, joissa on lähimaksuja (NFC) vastaanottava maksupääte. Google Pay-maksujen käyttöpaikkaverkosto on siis sama kuin Edenred-kortilla.

Näin lisäät Edenred-korttisi Google Wallettiin:

  1. Mastercard-pohjaisen Edenred-kortin lisääminen Google Payhin onnistuu muiden maksukorttien tapaan. Aloita lataamalla tai avaamalla Google Pay -sovellus.
  2. Valitse ’Lisää maksutapa’ ja syötä kortin tiedot manuaalisesti (kortinnumero, voimassaoloaika, CVC) tai skannaa fyysisen kortin tiedot kameralla.
  3. Seuraa puhelimen ohjeita ja lue sekä hyväksy käyttöehdot.
  4. Valitse vahvistustapa. Saat vahvistuskoodin joko sähköpostitse tai soittamalla asiakaspalveluumme. Syötä vastaanottamasti koodi ja olet valmis! 

Lue vielä nämä: 

Missä käyttöpaikoissa voin maksaa Apple Paylla tai Google Paylla?