1. Tuki
 2. Edunsaaja
 3. Kortin aktivointi ja etujen käyttöönotto

Miten aktivoin Edenred-korttini?

Saat aktivoitua niin fyysisen kuin virtuaalisen Edenred-korttisi MyEdenred Finland -sovelluksessa tai osoitteessa myedenred.fi

Näin aktivoit fyysisen tai virtuaalisen kortin ensimmäistä kertaa:

Huomaathan, että jokaisella edulla/kortilla (Lounari, Virike, Hieronta, Työmatka, Hammashoito) on oma aktivointisarjanumero ja ne täytyy jokainen aktivoida erikseen.  Jos olet jo aiemmin luonut tilin MyEdenrediin, katso ohje etujen aktivoimiseen täältä. 

 
 1. Lataa MyEdenred Finland -sovellus sovelluskaupastasi tai mene osoitteeseen myedenred.fi

  Edenred-MyEdenred-lataus
 2. Avaa MyEdenred ja valitse ’Aktivoi kortti’

 3. Syötä kortin 10-lukuinen sarjanumero ja henkilötunnuksesi.

 1. Fyysisen kortin sarjanumero löytyy kortin takapuolelta.
 2. Virtuaalikortin sarjanumero löytyy Edenredin lähettämästä sähköpostista. (Hieronta-, työmatka- ja hammashoitoetujen kortit ovat pelkästään virtuaalisia.)
   

Huom! Jos järjestelmä herjaa henkilötunnusta, vaikka olet syöttänyt sen oikein, ota yhteys asiakaspalveluumme ja autamme sinua. 

4. Kun olet aktivoinut korttisi, voit siirtyä luomaan tunnuksia tai kirjautua sisään MyEdenrediin. 

 
 1. Jos olet uusi käyttäjä tai vaihtanut työpaikkaa, luo uudet tunnukset. Luo omavalintainen käyttäjätunnus, kuten nimesi. Huomioithan, että käyttäjätunnuksessa ei saa olla erikoismerkkejä tai ääkkösiä.
 2. Huomioithan, että jos sinulla on joskus aiemmin ollut MyEdenred-tili käytössä, et voi käyttää samaa käyttäjätunnusta, vaan sinun tulee luoda uusi käyttäjätunnus.  
 3. Kun olet luonut käyttäjätunnuksen, luo itsellesi salasana.


 
Nyt olet rekisteröitynyt MyEdenrediin ja pääset käyttämään etuasi!

Näin aktivoit uuden edun tai uusitun kortin: Jos sinulla on jo MyEdenred-tili ja olet saanut käyttöösi uuden edun tai uusitun kortin (esim. vanhentuneen tilalle), kirjaudu sisään olemassa olevilla tunnuksillasi ja mene valikosta kyseisen edun välilehdelle ja aktivoi korttisi siellä. 
 

Huomioithan, että jos saat uuden kortin esim. vanhentuneen tilalle, sinun tulee aktivoida se etujen käyttämiseksi.