Miten Edenred Lounari toimii Woltissa?

Aloita Edenredin käyttö Woltissa rekisteröitymällä Wolt-käyttäjäksi.

Jotta voit käyttää Edenrediä maksutapana Woltissa, tulee sinulla olla käytössäsi Edenredin lounasetu sekä käyttäjätili MyEdenred-sovelluksessa.

Kun lisäät pankki- tai luottokorttisi MyEdenred-tilillesi ja yhdistät tilisi Woltiin, jatkossa lounasmaksurajan ylittävä osuus veloitetaan automaattisesti henkilökohtaiselta pankki- tai luottokortiltasi. Näin maksat helposti Woltin tilaukset yhdellä maksulla; lounasmaksurajan verran veloitetaan automaattisesti lounasedustasi ja mahdollinen ylimenevä osuus lisäämältäsi kortilta. 

Ongelmia?  Tarkistathan, ettet yritä lisätä Edenred-korttiasi vaan henkilökohtaisen pankki- tai luottokorttisi (ei Amex-korttia). Jos CVC-koodi ei toimi, katso ohje täältä.
Jos olet aiemmin käyttänyt Lounaria yhdistettynä Wolt-krediitteihin, katso lisätiedot täältä.

Näin yhdistät MyEdenred-tilisi sekä pankki/luottokorttisi Wolttiin:
 1. Avaa Wolt ja siirry profiiliisi. Valitse 'Maksutavat'.
 2. Valitse 'Edenred' 'Muut maksutavat' tai 'Henkilökohtainen' -valinnan alta. 
 3. Aloita tilien yhdistäminen syöttämällä MyEdenred-tunnukset.
 4. Syötä Edenred-korttisi kolminumeroinen CVC-koodi.
  • Löydät CVC-koodin fyysisen kortin takaa tai MyEdenredin 'Katso korttitiedot' valinnasta. 
  • Huom! Jos sinulla on ongelmia CVC-koodin lisäämisessä, katso ohje täältä.
 5. Lisää seuraavaksi oman pankki-/luottokorttisi tiedot kohdassa 'Lisää pankki- tai luottokorttisi' ja klikkaa 'Vahvista'.​ 
  • Huom! Tässä kohtaa et voi lisätä Edenred-korttiasi, vaan henkilökohtaisen pankki- tai luottokorttisi. Amex-luottokortti ei käy maksuvälineeksi Edenredin ja Woltin välisissä maksuissa. 
 6. Vahvista kortin lisääminen tunnistautumalla verkkopankkitunnuksillasi.
  • Järjestelmä varmistaa tapahtuman veloittamalla sinulta 1 €. Summa palautetaan tilillesi automaattisesti tunnistautumisen jälkeen. 
 7. Näet näytöllä MyEdenrediin lisäämäsi pankki-tai luottokorttisi tiedot. Jatka painamalla 'Vahvista' ja hyväksy Edenred-kortin ja Woltin käyttöehdot klikkaamalla 'Jatka'.
 8. Valmista! Voit nyt maksaa lounastilauksesi yhdellä maksulla – lounasmaksurajan ylittävä osuus veloitetaan automaattisesti lisäämältäsi pankki- tai luottokortiltasi. Valitse kassalla maksutavaksi 'Edenred'. 
Voit maksaa edullasi ruoan lisäksi myös aterian kuljetuskustannukset.  Huomioithan, että et voi maksaa Wolt-krediittejä Edenred Lounarilla.

Huomioi tämä, jos olet lisännyt Edenred-korttisi jo aiemmin Woltiin:

Jos olet jo aiemmin lisännyt Edenred-korttisi Woltin maksutapoihin, sinun tulee silti yhdistää MyEdenred-tilisi Woltiin, jos haluat maksaa tilauksesi tästä lähtien yhdellä maksulla. Tulet tämän jälkeen näkemään kaksi Edenred-maksutapaa Woltissa.

 • Jos haluat maksaa yhdellä maksulla (ilman krediittejä), valitse maksutavaksi Edenred-valinta, jonka alla näet MyEdenred-käyttäjänimesi. 
 • Jos haluat maksaa Lounarilla ja Wolt-krediteillä, valitse maksutavaksi Edenred-valinta, jonka alla näet Edenred-korttisi numerosarjan.Jos käytössäsi on Wolt-krediittejä ja haluat maksaa niillä lounasetusi kanssa, toimi seuraavasti:

 1. Kirjaudu tai rekisteröidy Wolt-palveluun.
 2. Lisää Edenred-kortti maksutavaksi Wolt-tilillesi
  • Lisää fyysinen tai virtuaalinen Edenred-kortti maksutavaksi profiilissasi valitsemalla ’Maksutavat’ ja ’Lisää uusi kortti’.  
 3. Osta Wolt-krediittejä 
 4. Tee tilaus Woltissa
  • Tee tilaus tuttuun tapaan ja maksa lounasedullasi (ja Wolt-krediiteillä).