En saa lisättyä pankkikorttia MyEdenred-tililleni Wolt-maksua varten. Miten toimin?

Jos Edenred-korttisi CVC-koodin lisääminen ei onnistu, luo uusi käyttäjätunnus MyEdenrediin. Tarkista myös, että olet lisäämässä oikean kortin oikeassa kohdassa.

Jos Edenred-korttisi CVC-koodin lisääminen ei onnistu, luo uudet MyEdenred-tunnukset

Jos et pysty lisäämään Edenred-korttisi CVC-koodia Wolt-maksuja varten, tarkista onko MyEdenred-tilin käyttäjätunnuksessasi erikoismerkkejä, ääkkösiä tai tyhjää välilyöntiä. Jos näin on, sinun tulee luoda uusi käyttäjätunnus ilman erikoismerkkejä tai ääkkösiä.

Jos sinulla on muita ongelmia maksutavan lisäyksessä, katso ohje tästä.

Näin luot uudet tunnukset:

1. Mene nykyiselle MyEdenred-käyttäjätilillesi ja ota ylös käytössäsi olevan Edenred-kortin tiedot Lounari-etusi kohdalta, niin etu- kuin kääntöpuolelta. Löydät ne kun menet valikosta Lounari-edun kohdalle ja avaat 'Katso korttitiedot'.

  • Fyysisen korttisi tiedot näet myös suoraan kortistasi ja virtuaalisen korttisi tiedot löydät Edenrediltä saamastasi sähköpostista. Suosittelemme kuitenkin hakemaan korttitiedot nykyiseltä käyttäjätililtäsi, niin säästyt etsimisen vaivalta.

2. Kirjaudu ulos MyEdenredistä. Palaudut näin kirjautumissivulle.

3. Valitse ’Aktivoi kortti’, syötä (jo vanhaan tiliisi liitetyn) Edenredin maksukorttisi tiedot ja luo itsellesi täysin uusi käyttäjätunnus ja salasana.

4. Luo uudet tunnukset, jossa ei ole erikoismerkkejä (kuten  / ° * & × é ð Ω), ääkkösiä (kuten ä ö å) tai tyhjiä välilyöntejä. Sen sijaan tavallisimmat erikoismerkit ( - – .+_@ ) ovat sallittuja.

  •  Työsuhde-etusi on linkitetty työnantajasi toimesta kortti- ja henkilötietoihisi, joten edut siirtyvät uudelle tilillesi automaattisesti, vaikka aktivoisit uudet tunnukset.
  • Huom. Yleensä edut siirtyvät tilille hyvin nopeasti uudelleen aktivoinnin jälkeen, pisimmillään viive voi olla yhden vuorokauden.

5.  Kun näet edut uudella tililläsi,  pääset käyttämään korttiisi liitettyjä työsuhde-etuja uudella tunnuksella ja liittämään Edenredin maksutavaksi myös Wolttiin.

Tarkemman ohjeen kortin aktivointiin löydät täältä. 

Tarkista myös, että pankkikortin lisäyskohdassa lisäät henkilökohtaisen pankki/luottokorttisi, etkä Edenred-korttiasi.


Näin poistat väärän kortin ja lisäät oikean

  • Varmista, että et ole lisäämässä 'Oma pankkikortti' - kohtaan Edenred-korttia tai Amex-luottokorttia.
  • Jos lisäsit vahingossa Edenred-kortin tai Amex-luottokortin, voit poistaa virheellisen kortin MyEdenredissä kohdassa "Oma pankkikortti" ja lisätä tilalle voimassaolevan pankki- tai luottokorttisi.
  • Jos et vieläkään saa korttia lisättyä, ota yhteys Edenredin asiakaspalveluun.
  • Jos ongelma liittyy Wolt-tilaukseen, otathan yhteyttä Woltin asiakaspalveluun.