Miten maksan Edenred Pay -mobiilimaksulla?

Edenred Pay -mobiilimaksu on helppo ja turvallinen tapa maksaa työsuhde-edullasi. Se mahdollistaa etusi hyödyntämisen puhelimella suoraan MyEdenred-palvelusta.

Kaikille Edenredin Lounari-, Virike- ja Hieronta-käyttöpaikoilla on valmius ottaa Edenred Pay -mobiilimaksuja vastaan. 

  1. Avaa MyEdenred-sovellus tai -selainversio ja aloita valitsemalla ’Luo Mobiilimaksu’ tai klikkaamalla karttabanneria. 
  2. Valitse Edenredin verkostoon kuuluva käyttöpaikka MyEdenredistä nimen tai sijainnin perusteella (sovellus näyttää lähellä olevat käyttöpaikat, jos puhelimessasi on paikannustoiminto päällä).
  3. Tarkista, että olet tekemässä maksua oikealta edulta (esim. hierontaa ei voi maksaa Virike-edulla) ja valitse 'Luo mobiilimaksu'.
  4. Syötä sovellukseen maksettava summa (huomioi etujen maksurajat) ja täsmennä halutessasi lisätietokenttään maksamasi palvelu. ’Vahvista’ maksu.  
  5. Näytä kuitti kassahenkilölle.
Huom! Jos teet etämaksua (esimerkiksi palveluntarjoajan verkkokaupassa), noudata käyttöpaikkakohtaisia ohjeita maksutapahtuman vahvistamiseen ja palvelun käyttöönottoon
Jos maksat lounasedulla maksimiarvon ylittävän aterian tai saldosi ei kata maksettavaa palvelua kokonaan, maksa ylijäävä osuus toisella maksutavalla, esim. omalla pankkikortillasi. Varmista palveluntarjoajalta, miten jaat maksun kahteen osaan.