Miten otan käyttöön HSL säästölipun?

Jatkuva säästötilaus on edullisin tapa ostaa 30 päivän kausilippu, kun matkustat pääkaupunkiseudulla säännöllisesti.

Lippu ostetaan HSL-sovellukseen, ja se on voimassa aina, ilman että sinun tarvitsee erikseen muistaa ladata kautta. HSL-sovelluksen päivitetty versio ja jatkuva säästötilaus ovat saatavissa sovelluskaupoista Android- ja iPhone-puhelimiin.
Jatkuvan säästötilauksen lippu veloitetaan maksukortiltasi 30 vrk:n välein. Liittämällä sovellukseen Edenredin työmatkaetukortin voit ensin käyttää työnantajasi tarjoaman työmatkaetusaldon. Kun saldo on käytetty ja seuraavan kuukauden automaattinen veloitus kortilta ei enää onnistu, saat tästä ilmoituksen sovelluksessa ja sähköpostiviestinä ensimmäisen kerran 2 vuorokautta ennen seuraavaa veloitusta. Voit tällöin vaihtaa sovelluksen maksutavaksi toisen maksukortin, jotta säästölipun tilaus jatkuu ja vältyt irtisanomismaksulta. Voit lopettaa tilauksen 360 vrk:n jälkeen milloin vain ilman irtisanomismaksua.
Huomioithan, että et voi maksaa osaa veloituksesta Edenred Työmatka -kortilla ja osaa toisella maksutavalla. Veloitus tapahtuu siis aina vain yhdeltä maksutavalta kerrallaan.
Ongelmatilanne?
Jos kuukausimaksu ei veloittunut kortiltasi automaattisesti, avaa HSL-sovellus ja kokeile suorittaa veloitusta uudelleen.
HSL-sovelluksessa voit käydä painamassa "yritä veloitusta uudelleen" painiketta täällä:
Liput > tilauksesi > maksutapa > yritä veloitusta uudelleen

Mikäli "yritä veloitusta uudelleen" painike on harmaana, eikä sitä voi painaa - toimi näin:
Lisää Työmatka-korttisi uudelleen > mene Liput > tilauksesi > maksutapa > lisää maksukortti -> aktivoi maksukortti painamalla sitä (kortin kohdalle ilmestyy täppä) ja sen jälkeen "yritä veloitusta uudelleen" muuttuu siniseksi ja maksu menee läpi.