Miten irtisanon sopimukseni?

Voit irtisanoa sopimuksesi täyttämällä yhteydenottolomakkeen. Tutustu myös sopimuksen irtisanomisehtoihin.

Ikävä kuulla että haluat lopettaa sopimuksesi kanssamme! Jos sinulla on vielä kysyttävää tai epäselvyyksiä kumppanuuteen liittyen, kuulisimme mielellämme mitä voisimme tehdä paremmin.

Jos haluat silti edetä sopimuksen irtisanomisen kanssa, täytä yhteydenottolomake valitsemalla viestin aiheeksi 'Sopimukset' ja 'Sopimuksen irtisanominen'. Me otamme asian käsittelyyn.

Tutustuthan myös irtisanomisehtoihimme:

  1. Irtisanomisilmoituksen voi allekirjoittaa yrityksen puolesta vain allekirjoitusoikeuden omaava henkilö tai erikseen valtakirjalla valtuutettu asiamies.
  2. Asiakas on velvollinen maksamaan palvelun kuukausimaksut ja muut hinnaston mukaiset palkkiot kokonaisuudessaan 30 päivää irtisanomistoimeksiannon käsittelystä/voimaan astumisesta.
  3. Edenred käsittelee sopimuksien irtisanomispyynnöt saapumisjärjestyksessä ja sopimus asetetaan päättyväksi heti käsittelyn jälkeen. Sopimuksen ennakoivaa irtisanomista ei voi tehdä. Keskimääräinen käsittelyaika on 1-5 arkipäivää.
  4. Edenred lähettää sopimuksen päättymisestä vahvistusviestin ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.
  5. Sopimuksen päättymisen jälkeen kaikki Edenredin tarjoamat palvelut ja tuotteet päättyvät, kuten kortit, verkkopalvelut, arvoseteleiden tilitys.