Miten vastaanotan terveysedun maksuja?

Vastaanottaaksesi Edenred Terveys -maksuja, sinun tulee kuulua Edenredin kumppaniverkostoon. Edenred Terveys -etu toimii Apple tai Google Pay -mobiilimaksutavoilla. Näiden maksutapojen vastaanottamiseen tarvitset lähimaksua tukevan maksupäätteen.

Asiakas lisää Edenred Terveys -virtuaalikorttinsa Apple Payhin tai Google Walletiin ja maksaa palvelun älylaitteellansa (esim. puhelin tai kello). Fyysisellä Edenred-kortilla ei siis voi maksaa. Palveluntarjoajalle maksun vastaanottaminen on todella helppoa, vastaanotat sen kuin minkä tahansa lähimaksulla tehtävän korttimaksun. Lähimaksurajan (50€) ylittävissä summissa asiakkaan älylaite saattaa pyytää tältä lisätunnistusta.

Huomaathan, että sinun tulee myös kuulua Edenred Terveys -verkostoon maksujen vastaanottamista varten. Voit liittyä verkostoomme tästä.

Jos asiakkaalla ei ole tarpeeksi etusaldoa Edenred Terveys -tilillään, hän voi maksaa ylimenevän osuuden toisella maksuvälineellä.

Edenredin korttimaksujen tilitykset on automatisoitu, eikä tilitys vaadi sinulta toimenpiteitä. Saat korttimaksujesi välittäjältä tilityksen pankkitilillesi 24–48 tunnin kuluessa, kuten millä tahansa debit-kortilla maksettaessa. Korttimaksujen palvelupalkkiomaksut laskutetaan sinulta erillisellä laskulla kerran kuussa.