1. Tuki
 2. Työnantaja
 3. Tilaustyökalu ja järjestelmäintegraatio

Miten asetan edunsaajille automaattisen saldolatausmuistutuksen?

Muistuta työntekijöitäsi lataamaan saldoa aktivoimalla saldolatausmuistutus Tilaustyökalussa. Tämä on suositeltavaa esim. kuukausittain ladattavan lounasedun kanssa.

 1. Kirjaudu Tilaustyökaluunja valitse 'Työntekijöiden tilaukset'.
 2. Klikkaa 'Saldolataus – MyEdenred'.
 3. Klikkaa 'Asetukset'.
 4. Jos käytössänne on sekä liikunta- ja kulttuurietu että lounasetu, valitse kummalle edulle haluat muistutuksen asettaa.
 5. Aseta ruksi 'Lähetä muistutus kuukauden' -kohtaan ja valitse päivä, jolloin edunsaaja saa
  muistutuksen. Voit asettaa muistutuksen esim. kuukauden 14. päivälle, jolloin viesti lähtee niille, jotka eivät ole vielä tehneet latauspyyntöä. Tällöin ehdit myös hyväksyä ne
  • Ota huomioon tilausta tehdessä, että laskulla on 7 päivää eräpäivään. Huomioithan myös laskujen käsittely- ja maksujen siirtymäajan.
 6. Kirjoita haluamasi viesti, se lisätään Edenredin viestipohjaan ja lähetetään edunsaajille asettamanasi päivänä. Viesti näkyy myös MyEdenredin latauspyyntösivulla.
  • HUOM! Täytä viestikenttään aina jotakin, jotta kaikki asetukset tallentuvat.
  • Muistutus lähtee vain niille edunsaajille, joille on myönnetty saldon latausoikeus ja jotka eivät vielä ole saldolatausta tehneet ja joilla ei ole toistotoiminto päällä.
  • Muistutusta ei voi laittaa pois päältä yksittäisiltä edunsaajilta eli se lähtee kaikille, joilla edellä mainitut kohdat täyttyvät.

Mitä muistutusviestiin kannattaa kirjoittaa? 

Voit kirjoittaa saldolatausmuistutukseen mm. mihin päivään mennessä latauspyynnöt tulee tehdä, keneltä saa lisätietoa, Verohallinnon maksurajat (lounasetu), miten etu veloitetaan 

Kirjoittamasi viesti näkyy MyEdenredissä latauspyyntösivulla sekä edunsaajalle lähetettävässä sähköpostimuistutuksessa.