1. Tuki
  2. Palveluntarjoaja
  3. Maksujen tilittäminen ja laskutus

Miten Edenredin setelitilitykset toimivat?

Palveluntarjoajan tulee lähettää tilitettävät Lounas- ja/tai Virikesetelit tilityslomakkeen kanssa Edenredin määrittämään toimitusosoitteeseen.

Edenred maksaa tilitykset viiden pankkipäivän sisällä tilityksen saapumisesta. Maksettavasta summasta on vähennetty provisio automaattisesti. Arkipäivinä kello 14.00 mennessä toimitetut setelit lasketaan ko. päivänä saapuneiksi.
Toimitamme uusia tilityslomakkeita säännöllisesti ilman erillistä tilausta, mutta voit tilata niitä myös lisää yhteydenottolomakkeella (valitse tuote ’Lounas-/Virikeseteli’, aiheeksi ’Tilitykset’ ja vaihtoehdoksi ’Tilityslomakkeet’).
Emme pysty tekemään tilitystä ilman tilityslomaketta. Käsin kirjoitettu viesti vastaavilla tiedoilla ei riitä. Myöskään sähköpostitse lähetetty tieto ei riitä tilityksen tekemiseen.
Voit tilittää samassa tilityksessä eriarvoisia Lounas- tai Virikeseteleitä. Lounas ja Virikesetelit tulee kuitenkin tilittää erikseen ja niille tulee käyttää erillisiä tilityslomakkeita. Huomioithan myös vanhentuvien Lounasseteleiden ja Virikeseteleiden vuosittaiset tilitysaikataulut!
Mahdolliset huomautukset tilitykseen liittyen on tehtävä yhteydenottolomakkeella 21 päivän kuluessa tilityksen lähetyspäivästä.
Suosittelemme tilityksien lähettämiseen seteleiden Noutopalvelua, joka hakee setelisi suoraan toimipisteestäsi! Noutopalvelun kautta lähetetyt tilitykset ovat 100 % vakuutettuja. Noutopalvelu on siis turvallisin, helpoin ja edullisin tapa tilittää Lounas- tai Virikesetelit!