Seteleiden tilitys ja Noutopalvelu

Tällä sivulla tutustut Edenredin lounas- ja Virikeseteleiden tilitykseen sekä tilaat seteleiden Noutopalvelun.

Tällä sivulla tutustut Edenredin lounas- ja Virikeseteleiden tilitykseen sekä tilaat seteleiden Noutopalvelun.

Lounas- ja Virike-seteleiden tilitys

Vastaanotatko Edenredin seteleitä? Jotta saat palkkion vastaanottamistasi seteleistä, sinun tulee tilittää ne Edenredille säännöllisesti. Vähennämme hinnastomme mukaisen komission automaattisesti tilitettävästä summasta.  

Voit lähettää setelit joko täysvakuutetulla Noutopalvelulla tai muuna arvolähetyksenä. Huomioithan, että muuta kuin seteleiden Noutopalvelua käyttäessäsi olet itse vastuussa lähetyksestä. Seteleiden tilitysosoite on Edenred Finland Oy, PL 5, 13101 Hämeenlinna. 

Lue tilitysohjeet

Helpota arkea seteleiden Noutopalvelulla

Lounari- ja Virike-kumppanit voivat tilata käyttöönsä arkea helpottavan Noutopalvelun. Se takaa 100 % vakuutetut lounas- ja Virikeseteleiden tilitykset.

Mitä tämä tarkoittaa käytännössä? Täytettyäsi alla olevan tilauslomakkeen yhteistyökumppanimme Matkahuolto hakee Edenredin setelit suoraan toimipisteestäsi valitsemanasi ajankohtana. Palvelun hinta 32,90 € + ALV vähennetään kätevästi suoraan sinulle tilitettävästä summasta.

Noutopalvelu numeroina

0 €

pakkausmateriaalit 

100 %

vakuutettu palvelu 

5 pankkipäivässä

rahat tilillesi

1200 seteliä

per pakkauskuori 

1 tilityslomake

per pakkauskuori 

32,90 € (+ ALV)

palvelun hinta

Tilaa Noutopalvelu

Lue tarkemmat ohjeet

Onko sinulla kaikki tarvitsemasi?

Matkahuollon pakkausmateriaalit

Tarvitset Noutopalvelua varten Matkahuollon omia pakkauskuoria. Jos tilaat palvelun ensimmäistä kertaa tai tarvitset lisää pakkauskuoria, ilmoita niiden tarpeesta Noutopalvelun tilauslomakkeella ruksimalla 'Tarvitsen lisää Matkahuollon pakkausmateriaaleja' -kenttä. Kuljettaja tuo sinulle kuoria seuraavan noudon yhteydessä. 

Edenredin tilityslomakkeet ja tilityslomaketaskut

Tarvitset tilityslomakkeita ja tilityslomaketaskuja aina tilittäessäsi Edenredin seteleitä. Toimitamme näitä kumppaneillemme automaattisesti vuosittain, mutta voit tarvittaessa tilata niitä lisää veloituksetta yhteydenottolomakkeella. Valitse tuotteeksi ’Lounasseteli’ tai ’Virikeseteli’, aiheeksi ’Tilitykset’ ja vaihtoehdoksi ’Tilityslomakkeet’. Täytä lomake huolellisesti ja lähetä pyyntö. Materiaalit toimitetaan noin viidessä arkipäivässä.