Edenredin Virikeseteli ja Lounasseteli

Noutopalvelu

Seteleiden Noutopalvelu helpottaa Lounari- ja Virike-kumppanin arkea!

Seteleiden Noutopalvelu helpottaa Lounari- ja Virike-kumppanin arkea!

Mikä Noutopalvelu?

Lounari- ja Virike-kumppanit voivat tilata käyttöönsä arkea helpottavan Noutopalvelun. Se takaa 100 % vakuutetut Lounas- ja Virikeseteleiden tilitykset. 

Mitä tämä tarkoittaa käytännössä? Täytettyäsi alla olevan tilauslomakkeen yhteistyökumppanimme Matkahuolto hakee Edenredin setelit suoraan toimipisteestäsi valitsemanasi ajankohtana. Palvelun hinta 29,90 € + ALV vähennetään kätevästi suoraan sinulle tilitettävästä summasta.

Noutopalvelu numeroina

0 €

pakkausmateriaalit 

100 %

vakuutettu palvelu 

5 pankkipäivässä

rahat tilillesi

1200 seteliä

per pakkauskuori 

1 tilityslomake

per pakkauskuori 

29,90 €

palvelun hinta

Tilaa Noutopalvelu

Lue tarkemmat ohjeet

Onko sinulla kaikki tarvitsemasi?

Matkahuollon pakkausmateriaalit

Tarvitset Noutopalvelua varten Matkahuollon omia pakkauskuoria. Jos tilaat palvelun ensimmäistä kertaa tai tarvitset lisää pakkauskuoria, ilmoita niiden tarpeesta Noutopalvelun tilauslomakkeella ruksimalla 'Tarvitsen lisää Matkahuollon pakkausmateriaaleja' -kenttä. Kuljettaja tuo sinulle kuoria seuraavan noudon yhteydessä. 

Edenredin tilityslomakkeet ja tilityslomaketaskut

Tarvitset tilityslomakkeita ja tilityslomaketaskuja aina tilittäessäsi Edenredin seteleitä. Toimitamme nämä kumppaneillemme automaattisesti, mutta voit tarvittaessa tilata niitä veloituksetta yhteydenottolomakkeella.

Valitse tuotteeksi ’Lounasseteli’ tai ’Virikeseteli’, aiheeksi ’Tilitykset’ ja vaihtoehdoksi ’Tilityslomakkeet’. Täytä lomake huolellisesti ja lähetä pyyntö. Materiaalit toimitetaan noin viidessä arkipäivässä. 

Kauppias katsoo tietokonettaan kahvilan tiskillä

Liity verkostoon

Lisää näkyvyyttäsi sekä kasvata asiakas- ja kassavirtaasi liittymällä Edenredin kumppaniverkostoon!

Liity verkostoon