Edenredin maksutavat

Tutustu markkinoiden monipuolisimpiin maksutapoihin: mobiili- ja korttimaksut sekä perinteiset setelit

Tutustu markkinoiden monipuolisimpiin maksutapoihin: mobiili- ja korttimaksut sekä perinteiset setelit

Mikä on sinun maksutapasi?

Setelit, maksukortti, puhelin, älykello...

Edenredin maksutavat ovat markkinoiden monipuolisimmat. Kattava työsuhde-etujen valikoima sisältää monta eri maksuvaihtoehtoa, tutustu niihin alta!

Edenred card

Edenred-kortti

Mastercard-pohjainen Edenred-korttimme sisältää lähimaksuominaisuuden ja toimii minkä tahansa pankkikortin tavoin – palveluntarjoajasta riippuen myös verkkokaupassa. Veloitus tapahtuu aina  palvelun todellisen arvon mukaan, rahaa ei siis mene hukkaan!  

Edenred-kortille voi ladata niin lounas- kuin Virike-etua. Lisäksi tarjoamme työmatkaedun käyttäjille erillisen Edenred Työmatka -kortin, jonka voi esimerkiksi liittää HSL-sovellukseen. Hieronta- ja Hammashoito toimivat erillisillä virtuaalikorteilla. 

Monipuolinen maksukorttimme on voimassa 2 vuotta kerrallaan, ja on saatavilla niin fyysisenä kuin virtuaalisena. Kortilla maksaminen ei vaadi PIN-koodia.  

Edenred_setelit

Lounas- ja Virikeseteli

Setelit ovat etujen perinteisin maksutapa ja käyvät lounaiden ja liikunta- ja kulttuuripalveluiden maksamiseen käteisen tavoin. Huomioithan, että seteleistä ei anneta vaihtorahaa takaisin. 

Seteleiden arvot vaihtuvat vuosittain ja niiden voimassaolon voi tarkistaa suoraan seteleiden alakulmasta.  

Edenred_Mobile payments-1

Mobiilimaksut

Edenred on mobiilimaksamisen edelläkävijä. Olemme Suomen ainoa työsuhde-etujen tarjoaja, joka mahdollistaa maksamisen kolmella suositulla, helpolla ja turvallisella mobiilimaksutavalla: Edenred Pay, Apple Pay ja Google Pay. Tarvitset vain älylaitteen!

Mobiilimaksutavat

Edenred Pay

Edenred Pay on Edenredin oma mobiilimaksutapa, joka mahdollistaa etusi hyödyntämisen puhelimella suoraan MyEdenred-palvelusta. Voit maksaa Edenred Paylla Lounari-, Virike- ja Hieronta-palveluita. 

Kaikille Edenredin käyttöpaikoilla on valmius ottaa Edenred Pay -mobiilimaksuja vastaan. Varmista palveluntarjoajan hyväksymät maksutavat Käyttöpaikkahausta, tunnistat Edenred Payn kännykkä-ikonista. 

Maksa Edenred Paylla

Apple Pay

Apple Pay on iOS-laitteiden oma maksutapa, joka mahdollistaa korttimaksujen tekemisen kaikilla lähimaksua tukevilla maksupäätteillä – tarvitset vain älylaitteesi! Jos sinulta siis löytyy mm. iPhone (6s tai uudempi malli), iPad tai Apple Watch, voit liittää fyysisen tai virtuaalisen Edenred-korttisi laitteeseesi maksutavaksi. Voit maksaa Apple Paylla Lounari- ja Virike-palveluita. 

Lisää kortti Apple Wallettiin

Maksa Apple Paylla

Google Pay

Google Pay on Android-laitteiden oma maksutapa, joka mahdollistaa korttimaksujen tekemisen älylaitteellasi kaikilla lähimaksua tukevilla maksupäätteillä! Jos sinulta löytyy Android-käyttöjärjestelmää tukeva puhelin tai muu älylaite (Android Lollipop 5.0 tai uudempi), voit liittää fyysisen tai virtuaalisen Edenred-korttisi laitteeseesi maksutavaksi. Voit maksaa Google Paylla Lounari- ja Virike-palveluita. 

Lisää kortti Google Wallettiin

Maksa Google Paylla