Arjen hyvinvointia jo vuodesta 1962

Lue lisää toiminnastamme Suomessa ja ympäri maailman

Yhteystiedot

Lue lisää toiminnastamme Suomessa ja ympäri maailman

Edenred Suomessa

Olemme Suomen johtava työsuhde-etujen tarjoaja ja mobiilimaksujen edelläkävijä. Tarjoamme asiakkaillemme kattavimmat sitouttamisen ja palkitsemisen maksuratkaisut – kaikki saman katon alta. Tuotevalikoimaame kuuluvat lounas, liikunta- ja kulttuuri-, hieronta-, työmatka- ja hammashoitoetu sekä Delicard®-lahjakortit.

Rakennamme tehokasta, hyvinvoivaa ja vastuullista työelämää – joka päivä.

Edenred maailmalla

Edenred Finland on osa kansainvälistä, vuonna 1962 perustettua Edenred-konsernia, jonka pääkonttori sijaitsee Pariisissa. Edenred tarjoaa keskitettyjä ratkaisuja niin ruokailuun (ateriaedut), palkitsemiseen (lahjakortit ja muut sitouttamisen ratkaisut), matkustamiseen (multienergia-, huolto-, tietulli-, pysäköinti- ja työmatkaratkaisut) kuin maksamiseen (virtuaalikortit) – ympäri maailmaa. Liiketoimintamme perustuu pääasiassa mobiilisovelluksiin verkkoalustoihin ja maksukortteihin. 

Edenred on listautunut Pariisin Euronext-pörssiin ja sisältyy seuraaviin indekseihin: Euronext CAC 40 ESG®, CACNext 20, CAC Large 60, Euronext 100, FTSE4Good sekä MSCI Europe.

Edenred Group
Konsernin tiedotteet

Edenred numeroina

+70

edenrediläistä Suomessa

+500 000

etujen käyttäjää Suomessa

+18 000

yritysasiakasta Suomessa

+30 000

käyttöpaikkaa Suomessa

12 000

edenrediläistä 45 maassa

+60 miljoonaa

edunsaajaa globaalisti

+1 miljoona

yritysasiakkaita globaalisti

+2 miljoonaa

palveluntarjoajaa globaalisti

Edenred on liitetty Euronext CAC 40 ESG® -indeksiin syyskuussa 2022

Edenred on osa Pariisin pörssin Euronext CAC 40 ESG -indeksiä ja ottaa paikkansa muiden erinomaisia ​​ympäristö-, sosiaali- ja hallintokäytäntöjä (ESG) osoittavien yritysten rinnalla. Edenredin sisällyttäminen indeksiin on tunnustus sitoutumisesta kestävään kehitykseen. Tämä näkyy kunnianhimoisessa "Ideal"-politiikassa, vastuullisuuteen ohjaavien digitaalisten ratkaisujen valikoimassa sekä  konsernin tavoitteessa. Lue tiedote täältä.

Euronext CAC 40 ESG -indeksi kokoaa yhteen 40 yritystä CAC Large 60 -indeksistä, joilla on parhaat ympäristö-, yhteiskunta- ja hallintokäytännöt Moody’s ESG Solutionsin riippumattoman arvioinnin perusteella.

Edenred logo, joka muodostettu kymmenistä ihmisistä

Luomme hyvinvointia tuomalla ihmiset ja palvelut yhteen

Konsernimme tavoite ”Enrich connections. For goodedustaa ihmisiä ja palveluita yhdistävää toimintaamme. Tavoitteemme mukaisesti työskentelemme lisätäksemme sidosryhmiemme hyvinvointia, parantaaksemme yritysten houkuttelevuutta sekä piristääksemme paikallista taloutta.

Edenredin arvot

Asiakkaat kaiken ytimessä 'Passion for customers'

Olemme olemassa edunsaajiamme, asiakkaitamme ja kumppaneitamme varten. Teemme töitä ymmärtääksemme, vastataksemme ja ennakoidaksemme heidän alati muuttuvia tarpeitaan. Me haluamme olla jokaisen suosituksen arvoinen.

Edenred_mies_kahvilassa

Yrittäjähenkisyys 'Entrepreneurial spirit'

Yrittäjähenkisyytemme tukee niin yksilöiden kuin yhteisöjen kasvua. Levitämme konsernimme ydinfilosofiaa uusille alueille vahvistaaksemme paikallisia yhteisöjä ja kurottaaksemme kohti uusia huippuosaamisen tasoja.

Mies istuu nojatuolissa ja katselee tietokonettaan.

Yksinkertaisuus 'Simplicity '

Tiedämme, että asiakkaamme arvostavat yksinkertaista ja helppoa kanssakäymistä. Pyrimme selkeyteen ja läpinäkyvyyteen kaikessa toiminnassamme.

Edenredin edunkäyttäjä maksamassa Edenred Pay mobiilimaksulla.

Mielikuvitus 'Imagination'

Mielikuvitus ruokkii innovaatioita ja helpottaa edistysaskeleiden ottamista. Laitamme joka päivä mielikuvituksemme töihin, jotta pystymme luomaan inspiroivia tapoja yhdistää yrityksiä, edunsaajia ja palveluntarjoajia – nyt ja tulevaisuudessa.

Puhelimen näytöllä on Edenred-kortti, jolla maksetaan parhaillaan maalauskurssia.

Kunnioitus 'Respect'

Laadukas liiketoiminta saavutetaan kunnioituksen avulla. Työskentelemme asiakkaidemme ja toistemme kanssa proaktiivisesti, vastuullisesti ja rehellisesti. Tarjoamme tuotteita ja palveluita, jotka tuottavat arvoa kaikille sidosryhmille ja ottavat huomioon yhteiskunnan kokonaisuudessaan.

Nainen ja mies seisovat rautatieasemalla junan raiteen vieressä ja miehellä on puhelin kädessään

Ihmiset, ympäristö ja kestävä kehitys

Ideal-people_Logo-Color-RGB

Teemme arjesta parempaa. Tavoitteenamme on parantaa ihmisten elämänlaatua ja yritysten toimintaa. Haluamme rikastuttaa arkea, kannustaa terveellisiin valintoihin ja tukea paikallista taloutta.

Ideal-planet_Logos-Color-RGB

Olemme ympäristön puolella. Suojelemme ympäristöä pienentämällä hiilijalanjälkeämme sekä vähentämällä jätteen ja luonnonvarojen kulutusta. Haluamme kannustaa ihmisiä kestäviin valintoihin, kuten ympäristöystävälliseen matkustamiseen ja ruokahävikin minimoimiseen. Tarkastelemme palveluidemme ympäristövaikutuksia niiden koko elinkaaren ajan.

Ideal-progress_Logo-Color-RGB

Luomme arvoa vastuullisesti. Luomme arvoa kehittämällä liiketoimintaamme ja yhteistyöverkostoamme eettisten ohjenuorien mukaisesti. Haluamme täyttää sidosryhmiemme odotukset ja osallistaa heitä digitaaliseen aikakauteen IT-turvallisuus ja tietosuoja edellä.