Edenredin maksutapojen vastaanottaminen

Vastaanottamalla Edenredin monipuolisia maksutapoja laajennat myös asiakaskuntaasi ja voit hyödyntää asiakkaidesi koko ostovoiman.

Vastaanottamalla Edenredin monipuolisia maksutapoja laajennat myös asiakaskuntaasi ja voit hyödyntää asiakkaidesi koko ostovoiman.

Helppo käyttää, vastaanottaa sekä tilittää 

Mahtavaa, että tarjoat asiakkaillesi laajan maksutapojen kirjon! Edenredin kattava työsuhde-etujen valikoima sisältää markkinoiden monipuolisimmat maksutavat, joita sinun on myös helppo hallinnoida. 

Korttimaksut

Edenred-kortti

Edenredin maksukortti toimii Lounari- ja Virike-palveluihin. Myös työmatkaedun käyttäjille on erillinen Edenred Työmatka -kortti. 

Mastercard-pohjaiset Edenred-maksukorttimme sisältävät lähimaksuominaisuuden ja toimivat minkä tahansa pankkikortin tavoin. Korttimme toimivat kaikilla maksupäätteillä (myös iZettle ja SumUp), jotka tukevat Mastercardia, eikä maksaminen vaadi PIN-koodia tai allekirjoitusta.

Jos kumppanilla on verkkokauppasopimus Edenredin kanssa ja valmius vastaanottaa Mastercard-korttimaksuja,  voi maksutavaksi lisätä myös Edenred-verkkomaksun.  

Korttimaksujen tilitys 

Korttimaksujen tilitykset on automatisoitu, eikä tilitys vaadi sinulta toimenpiteitä. Saat korttimaksujesi välittäjältä tilityksen pankkitilillesi 24–48 tunnin kuluessa, kuten millä tahansa debit-kortilla maksettaessa. 

Korttimaksujen palvelupalkkiomaksut laskutetaan sinulta erillisellä laskulla kerran kuussa. 

Korttimaksuina tilitetään myös...

Apple Pay

Apple Pay on iOS-laitteiden oma maksutapa, joka mahdollistaa korttimaksujen tekemisen kaikilla lähimaksua tukevilla maksupäätteillä.

Apple Paylla voi maksaa Lounari- ja Virike-palveluita. Myös Apple Paylla tehdyt maksut tilitetään automaattisina korttimaksuina.

Näin edunsaaja maksaa Apple Paylla

Google Pay

Google Pay on Android-laitteiden oma maksutapa, joka mahdollistaa korttimaksujen tekemisen älylaitteella kaikilla lähimaksua tukevilla maksupäätteillä!

Google Paylla voi maksaa Lounari- ja Virike-palveluita. Myös Google Paylla tehdyt maksut tilitetään automaattisina korttimaksuina.

Näin edunsaaja maksaa Google Paylla

Mobiilimaksut

Edenred Pay

Edenred Pay on Edenredin oma mobiilimaksutapa, joka mahdollistaa edulla maksamisen suoraan MyEdenred-sovelluksella. Edenred Paylla voi maksaa Lounari-, Virike- ja Hieronta-palveluita. 

5 syytä vastaanottaa Edenred Pay -maksuja

Näin edunsaaja maksaa Edenred Paylla

Jos olet rekisteröitynyt Edenredin Kumppani-portaaliin, sinulla on valmius ottaa vastaan Edenred Pay -mobiilimaksuja. 

Kuulutko jo verkostoomme, mutta et ole rekisteröitynyt portaaliin?

Huom! Mikäli olet erikseen pyytänyt asiakaspalveluamme aktivoimaan Edenred Payn pois käytöstäsi, ota asiakaspalveluumme yhteys saadaksesi sen uudestaan päälle.

Mobiilimaksujen tilitys

Mobiilimaksut tilitetään pankkitilillesi kuukausittain alla olevan tilitysaikataulun mukaisesti. Tilityksestä vähennetään automaattisesti palvelumaksujen osuus.

  • Kuukauden 1.-14. päivä vastaanotetut maksut tilitetään 16. päivä
  • Kuukauden 15.-31. päivä vastaanotetut maksut tilitetään seuraavan kuukauden 2. päivä

Voit seurata mobiilimaksuja ja tilityksiä Kumppani-portaalissa. 

Setelit

Lounas- ja Virikeseteli 

Setelit ovat etujen perinteisin maksutapa ja käyvät lounaiden ja liikunta- ja kulttuuripalveluiden maksamiseen käteisen tavoin. Huomioithan, että seteleistä ei anneta vaihtorahaa takaisin. 

Seteleiden arvot vaihtuvat vuosittain ja niiden voimassaolon voi tarkistaa suoraan seteleiden alakulmasta. 

Seteleiden tilitys 

Setelit tulee lähettää määriteltyyn toimitusosoitteeseen tilitystä varten. Edenred maksaa tilitykset 5 pankkipäivän sisällä niiden vastaanottamisesta.  Palvelupalkkiomaksut vähennetään tilityksistä automaattisesti. Lue tilitysohjeet täältä.

Postitusosoite: 
Edenred Finland Oy, PL 5, 13101 Hämeenlinna 

Noutopalvelu

Suosittelemme tilittämiseen Edenredin Noutopalvelua. Noutopalvelu on sinulle turvallisin, helpoin ja edullisin tapa tilittää Lounas- ja Virikesetelisi. 100 % vakuutettu palvelu hakee setelit suoraan toimipisteestäsi. 

Tutustu Noutopalveluun

Edenred-Palveluntarjoaja-Hero-v2

Liity verkostoon

Lisää näkyvyyttäsi sekä kasvata asiakas- ja kassavirtaasi liittymällä Edenredin kumppaniverkostoon!

Liity verkostoon