Meille töihin

Markkinoinnin asiantuntija, logistiikan analyytikko, myynnin tuki, kontrolleri... Haluatko liittyä joukkoomme? 

Markkinoinnin asiantuntija, logistiikan analyytikko, myynnin tuki, kontrolleri... Haluatko liittyä joukkoomme? 

Yhdessä luomme parempaa arkea

Keitä olemme?

Edenred Finland Oy  Suomen johtava työsuhde-etuja tarjoaja ja arjen hyvinvoinnin mahdollistaja. Helsingin toimistoa täydentää reilu paletti erilaisia työtehtäviä sekä noin 70 oman alansa rautaista ammattilaista. 

Työskentelemme aidosti kansainvälisessä ja monikulttuurisessa ympäristössä, sillä Edenredin logon voi bongata ympäri maapallon! Tämä luo myös monipuolisia uramahdollisuuksia, jotka kirjaimellisesti ylittävät rajoja.

Mitä teemme?

Edenredin toiminta perustuu työsuhde-etuihin kohdennettujen maksuvälineiden tarjoamiseen. Näitä ovat digitaaliset maksuratkaisut, Mastercard-pohjaiset maksukortit sekä perinteiset etusetelit.

Edenredin palveluihin kuuluvat lounas-, liikunta- ja kulttuuri-, hieronta-, työmatka- ja hammashoitoetu sekä Delicard®-lahjakortit. Toimimme niin asiakasyritysten, etujen käyttäjien kuin palveluntarjoajien kanssa, mikä tekee jokaisesta työpäivästä erilaisen!

Avoimet työpaikat

Kiva, kun löysit tänne! Valitettavasti meillä ei ole tällä hetkellä avoimia rekrytointeja käynnissä. Tule kuitenkin tarkistamaan mahdolliset avoimet paikat myöhemmin.