Yli 20 työntekijää?

Haluatko juuri teille kohdennetun tarjouksen tai räätälöityä palvelua? Pyydä tarjous!

Haluatko juuri teille kohdennetun tarjouksen tai räätälöityä palvelua? Pyydä tarjous!

Työsuhde-edut juuri sinun yrityksellesi

Tutustu tarjontaamme ja täytä  tarjouspyyntölomake – se vie vai hetken eikä sido sinua mihinkään!

Pyydä tarjous

Lounasetu

Lounasetu on Suomen suosituin työsuhde-etu ja Edenredin lounasverkosto markkinoiden laajin. Lounasetu käy maksuvälineenä lähes 15 000 lounaspaikassa, kahvilassa ja ruokakaupassa. Lisäksi etu kattaa ruoan kuljetuskustannukset ja toimii myös Woltissa.

Lounasetu on 25 % verovapaata ja voit tarjoa sitä henkilöstölle luontoisetuna tai lounasvähennyksenä. Edun yleinen voimassaoloaika on 2 vuotta.

Tutustu etuun
Nainen istuu lounaalla ravintolassa

Liikunta- ja kulttuurietu

Liikunta- ja kulttuurietu on hyvinvointia edistävä vaihtoehto palkankorotukselle. Tämä suosittu ja verovapaa etu tarjoaa yli 10 000 mahdollisuutta uusiin kokemuksiin! 

Oli kyseessä esimerkiksi verkkovalmennukset, elokuva-, teatteri- tai konserttiliput, välinevuokra, lasketteluliput, museokierros tai kuntosalin jäsenyys, Virikkeellä maksaminen onnistuu vaivatta!

Edun yleinen voimassaoloaika on 2 vuotta.

Tutustu etuun
Mies ja nainen kävelevät juoksumatoilla kuntosalilla

Hierontaetu

Verovapaa hierontaetu rentouttaa ja palauttaa työntekijöitä sekä ennaltaehkäisee sairauspoissaoloja ja stressiä. Sen tarjoaminen on edullinen tapa sitouttaa työntekijöitä.

Lisäksi, jos yrityksenne on maininnut työterveyshuoltoa koskevassa sopimuksessa, ohjesäännössä tai muussa vastaavassa asiakirjassa fysioterapian kuuluvan yrityksen työterveyspakettiin, voit hierontaetua käyttää myös fysioterapiaan!

Edun yleinen voimassaoloaika on 2 vuotta.

Tutustu etuun
Mies makaa hierontapöydällä hierottavana

Työmatkaetu

Työmatkaetu on palkankorotuksen tapaan tarjottava työsuhde-etu. Se on sekä työntekijän että ympäristön hyvinvointia edistävä valinta. 

Työmatkaetu on tarkoitettu asunnon ja työpaikan välistä matkaa varten. Lipun käyttöön ei kuitenkaan liity matkojen lukumäärää tai kellonaikaa koskevia rajoituksia.

Edun yleinen voimassaoloaika on 2 vuotta.

Tutustu etuun
Mies ja nainen seisovat pysäkillä ratikan vieressä

Hammashoitoetu

Hammashoitoetu on  kustannustehokas tapa ylläpitää työntekijöiden kokonaisvaltaista terveyttä ja erottua edukseen työnantajamarkkinoilla.

Hammashoitoetua voi käyttää mm. hammastarkastuksiin, reikien paikkaukseen, hammaskiven poistoon tai muihin hoitotoimenpiteisiin. Edulla voi ostaa myös henkilökohtaisen lahjakortin em. palveluihin ja maksaa lääketieteellisesti perustellun oikomishoidon. 

Edun yleinen voimassaoloaika on 2 vuotta.

Tutustu etuun
Mies hymyilee istuessaan hammaslääkärin vieressä

Delicard®-lahjakortit

Delicard®-lahjakorteilla sanot yksilöllisesti kiitos!

Delicard® takaa aidosti yksilöllisen lahjan, sillä jokainen työntekijä, asiakas ja kumppani valitsee sen itse laadukkaasta ja monipuolisesta valikoimastamme. Hintaan kuuluu myös paketin toimitus saajalleen hänen valitsemanaan ajankohtana.

Pyydä tarjous
Tutustu lahjakortteihin
Edenred Delicard Gourmet, Moments ja Unlimited-lahjakortit kalliotaustan edessä.

Jätä tarjouspyyntö

Hienoa, että haluat tarjota työntekijöillesi Edenredin työsuhde-etuja. Jos työntekijöitä on vähintään 20, täytä alla olevat kentät ja jätä meille tarjouspyyntö – se ei velvoita sinua mihinkään.