Syö hyvin, harrasta paljon ja ota aikaa itsellesi

Edenredin työsuhde-eduilla.

Aloita etujen käyttö
Löydä käyttöpaikkoja

Edenredin työsuhde-eduilla.

Hyvin­vointi kuuluu kaikille

Edenredin monipuolinen etuvalikoima avaa sinulle ovet hyvinvoiviin hetkiin – oli kyseessä hymyilyttävän herkullinen ateria, ikimuistoinen konsertti tai voittajafiiliksen tuova treeni. Vai tukeeko sinun arkeasi parhaiten itsellesi annettu aika hierontapöydällä tai helppo siirtymä paikasta A paikkaan B? 

Lounasetu

Ravintolat, kahvilat, kioskit, Wolt, ruokakaupat... Edenred Lounari tarjoaa käyttöösi 15 000 käyttöpaikan verkoston rahanarvoisen etusi hyödyntämiseen.

Lounastauko antaa energiaa päivään niin etänä kuin toimistolla, kellonajasta tai viikonpäivästä riippumatta. Liitä siis fyysinen tai virtuaalinen Edenred-korttisi Apple Payhin tai Google Payhin, maksa mobiilisti Edenred Paylla, vilauta Edenred-korttiasi tai maksa tutuilla ja turvallisilla Lounasseteleillä.

Verohallinto määrittää lounasedulle vuosittaiset minimi- ja maksimiarvot. Ylijäävän osuuden voi maksaa kätevästi toisella maksutavalla. Edun yleinen voimassaoloaika on 2 vuotta.

Lounarin käyttövinkit
Wolt-maksuohjeet
Nainen istuu lounaalla ravintolassa

Liikunta- ja kulttuurietu

Kuntosalikortti, padelvuoro, tanssitunti, välinevuokra, laskettelulippu, pääsylippu... Edenredin liikunta- ja kulttuurietu sekä kattava käyttöpaikkaverkostomme avaavat ovet tuhansiin harrastusmahdollisuuksiin ympäri Suomen.

Edenred Virike tarjoaa käyttöösi monipuolisimmat maksutavat. Liitä fyysinen tai virtuaalinen Edenred-korttisi Apple Payhin tai Google Payhin, maksa mobiilisti Edenred Paylla, vilauta Edenred-korttiasi tai maksa tutuilla ja turvallisilla Virikeseteleillä.

Verohallinto määrittää liikunta- ja kulttuuriedulle vuosikohtaisen verovapaan enimmäisarvon. Edun yleinen voimassaoloaika on 2 vuotta.

Top 10 käyttökohdetta
Kesän festarit 2024
Mies ja nainen kuntoilevat kuntosalin juoksumatoilla

Hierontaetu

Anna jumeille kyytiä hierontaedulla! Edenred Hieronta toimii maksutapana erilaisiin klassisen ja urheiluhieronnan hoitoihin. Lisäksi edulla voi maksaa henkilökohtaiseen käyttöön tulevia hierontalahjakortteja. Verohallinnon ohjeistuksen mukaisesti fysioterapia tai spa-palvelut eivät kuulu hierontaedun piiriin.

Hierontapalveluiden maksaminen onnistuu helposti Edenred Pay -mobiilimaksulla MyEdenred-sovelluksen kautta, sekä Apple Paylla tai Google Paylla älylaitteesi lompakko-sovelluksella.

Verohallinto määrittää hierontaedulle vuosikohtaisen verovapaan enimmäisarvon. Edun yleinen voimassaoloaika on 2 vuotta.

Hierontaedun vinkit
Löydä käyttöpaikkoja
Nuori mies makaa hierontapöydällä

Työmatkaetu

Työmatkaetu on tarkoitettu kodin ja työpaikan välisiin matkoihin, mutta sitä ei ole rajoitettu aikaan tai paikkaan.

Työmatkaetu tekee lähimatkustamisesta helppoa, sillä virtuaalinen Edenred Työmatka -maksukortti toimii Apple Paylla ja Google Paylla, ja sen voi liittää maksutavaksi mm. HSL- ja VR Matkalla -mobiilisovelluksiin. Voit myös ladata paikallisliikenteen matkakorttisi esim. R-kioskeilla ja HSL:n toimipisteissä. Lisäksi R-kioskeilta voit ostaa edulla kaikkia VR:n lähiliikenteen lippuja sekä kaukoliikenteen kertalippuja. Tarkasta myyntipisteet Käyttöpaikkahausta.

Verohallinto määrittää työmatkaedulle vuosikohtaisen verovapaan enimmäisarvon. Edun yleinen voimassaoloaika on 2 vuotta.

VR Matkalla
HSL
Mies ja nainen seisovat pysäkillä ratikan vieressä

Hammashoitoetu

Tämä etu pistää hymyilemään! Voit käyttää Edenredin hammashoitoetua mm. hammastarkastuksiin, reikien paikkaukseen ja hammaskiven poistoon. Edulla voi ostaa myös henkilökohtaisen lahjakortin em. palveluihin ja maksaa lääketieteellisesti perustellun oikomishoidon. Etua ei kuitenkaan voi käyttää esteettisten palveluiden maksamiseen.

Kela on määrittänyt, että hammashoitoedulla maksettaviin hoitoihin voi soveltaa suorakorvausmenettelyä, kun muut korvauksen edellytykset täyttyvät ja Kela-kortti on esitetty.

Edenred Hammashoito on täysin virtuaalinen etu. Palveluiden maksaminen onnistuu helposti Apple Paylla tai Google Paylla.

Verohallinto määrittää hammashoitoedulle vuosikohtaisen verovapaan enimmäisarvon Edun yleinen voimassaoloaika on 2 vuotta.

Hammashoitoedun käyttö
Löydä käyttöpaikkoja
Mies istuu hymyillen hammaslääkärin vieressä

Polkupyöräetu

Polkupyöräetu tuo vauhtia ja vapaudentunnetta arkeen! Työsuhdepyörällä taitat niin työ- kuin vapaa-ajan matkat. Edun verovapauden ansiosta voit hankkia itsellesi pyörän jopa 35 % edullisemmin. 

Pääset valitsemaan mieleisesi polkupyörän perinteisistä fillareista sähköpyöriin yhteistyökumppanimme Vapauden yli 200 pyörämerkin valikoimasta.

Verohallinto määrittää polkupyöräedulle vuosikohtaisen verovapaan enimmäisarvon.

Kaikki irti pyöräedusta
Laske säästösi
Hymyilevä nuori nainen polkee työsuhdepyörällä pitkin Helsingin katuja.

Delicard®-lahjakortit

Tiedossa valmistujaisia, syntymäpäiviä tai muita tärkeitä merkkipäiviä? Hanki lahjaksi monipuolinen Edenred Delicard® -lahjakortti, joka avaa ovet tarkasti valikoituihin elämyksiin, upeisiin design-esineisiin ja herkullisiin hetkiin.

Delicard® on aidosti yksilöllinen lahja, sillä jokainen lahjansaaja valitsee itselleen mieluisan vaihtoehdon laadukkaasta, vastuullisesta ja laajasta valikoimastamme.

Hintaan kuuluu myös paketin toimitus saajalleen hänen valitsemanaan ajankohtana.

Verkkokauppaan
Edenred Delicard Gourmet, Moments ja Unlimited-lahjakortit kalliotaustan edessä.
Mies ja nainen maalaamassa, molemmat hymyilevät.

Vanhat suosikit vai uudet tuttavuudet?

Löydät ne kaikki Käyttöpaikkahaustamme! 

Kymmenet tuhannet Edenredin käyttöpaikat ja -mahdollisuudet odottavat jo sinua. Klikkaa itsesi Käyttöpaikkahakuun ja filtteröi mm. sijainnin, edun, lajin tai maksutavan mukaan. Hyödynnä rahanarvoisia etujasi jo tänään!

Löydä käyttöpaikkoja
Hymyilevä nuori nainen juna-asemalla reppu selässään

Tartu tarjouksiin

Tutustu käyttöpaikkojemme jättämiin tarjouksiin ja hyödynnä etuasi vieläkin tehokkaammin. 

Tartu tarjouksiin

Ota edut käyttöön

Oletko saanut Edenredin työsuhde-edut ensimmäistä kertaa käyttöösi? Lataa sovelluskaupastasi ilmainen MyEdenred Finland -mobiilisovellus, aktivoi korttisi ja aloita etujen käyttö jo tänään!

Aloita etujen käyttö

Monipuoliset maksutavat

Mikä on sinun maksutapasi? Edenredin monipuoliset maksutavat mahdollistavat kaiken seteleistä älykelloon. 

Maksutavat

Lähetä käyttöpaikkavinkki

Eikö suosikkipaikkasi vielä kuulu verkostoomme? Lähetä meille käyttöpaikkavinkki, me kannustamme heidätkin mukaan!