Ät gott, njut av dina hobbyer och ta tid för dig själv.

Hitta våra partners (EN)

Vi alla förtjänar att må bra

Edenreds breda sortiment av förmåner möjliggör stunder av välbefinnande – oavsett om det handlar om en utsökt måltid, en minnesvärd konsert eller ett adrenalinfyllt träningspass. Ger du hellre dig själv tid på massagebordet? Eller vill du ta dig smidigare från A till B och på så sätt förenkla din vardag?

Vi alla förtjänar att må bra – vi gör det möjligt för just dig.

Betalningsgränser och -metoder

Edenred erbjuder ett brett och praktiskt utbud av olika betalningsmetoder. Koppla ditt fysiska eller virtuella Edenred-kort till Apple Pay eller Google Wallet, betala mobilt med Edenred Pay, använd ditt Edenred-kort eller betala med de gamla goda sedlarna.

Skatteförvaltningen bestämmer de årliga skattefria värdena för förmånerna. Vanligtvis är förmånerna giltiga i 2 år.

Lunchförmån

Restauranger, kaféer, kiosker, Wolt, hemleveranskostnader, foodtrucks, livsmedelsbutiker... Edenred Lounari följer med dig, vart du än går och äter – såväl på kontoret som på hemmakontoret, oavsett veckodag eller tid på dygnet. 

Lunchförmånen är den populäraste förmånen i Finland. Utnyttja förmånen och njut av billigare luncher och smakrika, avkopplande pauser. Edenred Lounari ger dig tillgång till Finlands mest omfattande lunchnätverk vilket innebär nästan 20 000 möjligheter för användning av förmånen. Dessutom sparar du pengar varje gång du betalar med din förmån!

Läs mer (EN)
En ung kvinna njuter av lunch i en lunchrestaurang

Motions- och kulturförmån

Gymkort, padelpass, uthyrning av spelutrustning, festivalbiljetter, blomsterbinderi... och mycket mer! 

Utnyttja motions- och kulturförmånen som din arbetsgivare erbjuder dig: utöva din favoritsport, njut av ett brett utbud av kulturupplevelser eller prova något helt nytt. Det finns inga begränsningar för hur mycket av den årliga Massage-förmånen du kan använda åt gången. Du kan med andra ord använda upp den vid ett tillfälle, exempelvis för att köpa ett personligt seriekort, eller så kan du betala med förmånen vid flera olika tillfällen.

Läs mer (EN)
En man och en kvinna springer på ett löpband på ett gym

Massageförmån

Stel eller ont i nacken? Känner du effekterna av gårdagens hårda träning eller behöver dina spända biceps en ordentlig stretch? Ta en liten stund för dig själv och hitta ett massagebord nära dig. Vi har tusentals partners som väntar på dig!

Massageförmånen omfattar massagetjänster. Det finns inga begränsningar för användningen av massageförmånen. Du kan använda hela förmånen vid ett tillfälle, exempelvis för att köpa ett seriekort, eller så kan du betala med förmånen vid flera olika tillfällen.

Observera att massageförmånen inte kan användas för spatjänster.

Läs mer (EN)
En ung man ligger på en massagebänk

Arbetsreseförmån

Genom att använda din arbetsreseförmån gör du gott för dig själv, din plånbok och vår gemensamma miljö.

Arbetsreseförmånen är avsedd för resor mellan hemmet och arbetet, men eftersom den inte är bunden till tid eller plats så kan du också använda förmånen för fritidsresor. Förmånen gör det enkelt att pendla då du kan koppla både ditt virtuella och fysiska betalkort som betalningsmetod till HSL och VR Matkalla -apparna!

Läs mer (EN)
En man och en kvinna står på en hållplats bredvid en spårvagn

Hälsofördel

Förmånen kan till exempel användas för tåndvard, fysioterapisk, eller tjänster av specialistläkare. Observera att förmånen inte kan användas för att betala för estetiska tjänster. 

Arbetsgivaren definierar vilka tjänster du kan använda din förmån till. Det är därför värt att kontrollera vilka tjänster som omfattas av din förmån innan du använder din förmån.

FPA har bestämt att det direkta ersättningsförfarandet kan tillämpas på behandlingar som betalas med hälsoförmån, när övriga villkor för ersättning är uppfyllda och FPA-kortet uppvisas.

Läs mer (EN)
En kvinna under utbildning av en personlig tränare

Delicard®-presentkort

Med våra Delicard®-presentkort tackar du på ett personligt sätt!

Delicard® säkerställer en personlig present eftersom gåvans mottagare väljer den själv från vårt högkvalitativa, hållbara och breda produktsortiment. I priset ingår även leverans av paketet till mottagaren vid ett passande tillfälle som de väljer själv.

Webbutiken (EN)
   Edenred Delicard Gourmet, Moments och Unlimited presentkort framför en stenbakgrund.

Ny användare?

1

Ladda ner appen

Efter att du har fått ditt Edenred-kort, ladda ner MyEdenred-appen.

2

Aktivera kortet

Aktivera ditt Edenred-kort och skapa användare till MyEdenred.

3

Kontrollera ditt saldo

Kontrollera ditt saldo eller begär saldopåfyllning i MyEdenred

4

Nu är du redo!

Lägg till ditt kort i Apple Pay eller Google Wallet

En kvinna och en man målar tavlor. I bakgrunden flera stafflier.

Gamla eller nya favoriter?

Du hittar alla Edenreds partners via vår sökfunktion av användningsföremål!

Tiotusentals Edenred-partners och möjligheter för användning av förmåner väntar redan på dig. Klicka dig vidare till sökfunktionen och filtrera till exempel efter plats, förmån, typ av idrott eller betalningsmetod. Nu kör vi!

Hitta våra partners (EN)

Edenreds betalningsmetoder

Edenred-kort

Våra Mastercard-baserade Edenred-betalkort kan användas för kontaktlösa betalningar och fungerar som vilket bankkort som helst. Beroende på tjänsteleverantören, kortet fungerar även på nätbutiker. Debiteringen sker alltid enligt tjänstens aktuella värde så inga pengar slösas bort!

Våra mångsidiga betalkort är giltiga i 2 år i taget och vi erbjuder dem som både fysiska och virtuella kort. Ingen PIN-kod eller signatur krävs för betalningar med Edenred-kort.

Apple Pay och Google Pay

Apple Pay är betalningsmetoden för iOS-enheter och Google Pay för Android-enheter. Med dem kan du göra kortbetalningar på alla betalterminaler som stöder kontaktlösa betalningar – du behöver endast din smarta enhet! 

Du kan koppla ditt fysiska eller virtuella Edenred-kort som betalningsmetod i din smarta enhet. Apple Pay och Google Pay fungerar med alla förmåner. 

Edenred Pay

Edenred Pay är Edenreds egna mobila betalningsmetod som möjliggör betalning med förmåner direkt med din telefon via appen MyEdenred. Med Edenred Pay kan du betala för Lounari-, Virike- och Massage-tjänster.

Alla Edenreds partners kan ta emot Edenred Pay-mobilbetalningar. Från vår sökfunktion kan du kontrollera vilka betalningsmetoder som accepteras hos våra partners. Edenred Pay som betalningsmetod har markerats med en mobiltelefon.

Lunch- och Virikesedlar

Lunch- och Virikesedlarna är det mest traditionella sättet att utnyttja våra förmåner. De kan användas för att betala för luncher samt motions- och kulturtjänster och fungerar på samma sätt som kontant. Observera att det ges ingen växel för sedlarna.

Sedlarnas värde förändras varje år och deras giltighet kan kontrolleras direkt i det nedre hörnet.