Edenred möjliggör välbefinnande i vardagen

Bli vår kund

Varför Edenred?

Marknadsledaren i Finland

Fler än 18 000 företagskunder samarbetar redan med oss. Alla har rätt till att må bra – oavsett hur stort ditt företag är.

Bredaste utbudet av betalningsmetoder

Apple Pay, Google Pay, Edenred Pay, Mastercard-kort och traditionella sedlar. Vi är en pionjär inom olika betalningsmetoder!

Mest omfattande partnernätverk

Våra tiotusentals partners finns över hela Finland – från Hangö till Utsjoki.

Internationellt varumärke

Vi lär oss och lyckas globalt som en del av Edenred-koncernen. På så sätt erbjuder vi företagen de mest omfattande och pålitliga lösningarna för att engagera och motivera sina anställda.

Lunchförmån

Lunchförmånen är den populäraste förmånen i Finland. Edenred har marknadens mest omfattande lunchnätverk. Den skattesubventionerade förmånen är ett fantastiskt sätt att erbjuda näringsrika måltider till de anställda och hjälpa dem att återhämta sig.

Beställ nu (EN)
Begär offert (EN)
En ung kvinna njuter av lunch i en lunchrestaurang

Motions- och kulturförmån

Motions- och kulturförmånen gör gott för både kropp och själ! Virike är ett populärt sätt att aktivera anställda och det finns redan tusentals olika sätt att utnyttja förmånen – runt om i Finland.

Beställ nu (EN)
Begär offert (EN)
En man och en kvinna springer på ett löpband på ett gym

Massageförmän

Massageförmånen är Finlands mest avslappnande förmån. Vårt nätverk har redan tusentals partners som kan lindra smärta och värk i kroppen. Massage hjälper de anställda att slappna av och dessutom förebygger den sjukfrånvaro och stress.

Beställ nu (EN)
Begär offert (EN)
En ung man ligger på en massagebänk

Arbetsreseförmån

Den skattefria arbetsreseförmånen gör gott för både de anställda och miljön. Edenred Transport kan användas som betalningsmetod i apparna HSL och VR Matkalla med mera – njut av enkla resor och betalningar!

Beställ nu (EN)
Begär offert (EN)
En man och en kvinna står på en hållplats bredvid en spårvagn

Tandvårdsförmån

Tandvårdsförmånen får dig att le! Edenred Tandvårdsförmån är ett kostnadseffektivt sätt att upprätthålla de anställdas allmänna hälsa och sticka ut på arbetsgivarmarknaden. 

Beställ nu (EN)
Begär offert (EN)
En man sitter och ler bredvid en tandläkare

Delicard®-presentkort

Med våra Delicard®-presentkort tackar du på ett personligt sätt!

Delicard® säkerställer en personlig present eftersom varje anställd, kund och partner väljer den själv från vårt högkvalitativa, hållbara och breda produktsortiment. I priset ingår även leverans av paketet till mottagaren vid ett passande tillfälle som de väljer själv.

Webbutiken (EN)
 Edenred Delicard Gourmet, Moments och Unlimited presentkort framför en stenbakgrund.

Vad är Edenred?

Edenred i Finland

Edenred är Finlands ledande leverantör av personalförmåner och en pionjär inom mobilbetalningar. Vi erbjuder våra kunder de mest omfattande lösningarna för engagemang och belöning – allt under ett och samma tak. Vårt produktsortiment omfattar lunch, motion och kultur, massage, resor till och från arbetet, tandvård samt Delicard®-presentkort.

Vi skapar ett effektivt och ansvarsfullt arbetsliv som gynnar det allmänna välbefinnandet – varje dag.

Edenred runt världen

Edenred Finland är en del av den internationella Edenred-koncernen som grundades år 1962 och har sitt huvudkontor i Paris. Edenred erbjuder en enda lösning för måltider (lunchförmåner), belöningar (presentkort och andra lösningar som ökar engagemang), resor (multi-energi, underhåll, vägtullar, parkering och arbetsreselösningar) och betalningar (virtuella kort) – över hela världen. Vår verksamhet är huvudsakligen baserad på mobilapplikationer, onlineplattformar och betalkort. 

Edenred är listad på Euronext-börsen i Paris och ingår i indexen Euronext CAC 40 ESG®, CACNext 20, CAC Large 60, Euronext 100, FTSE4Good och MSCI Europe.

Edenred i nummer

+70

Edenred-medarbetare i Finland

+500 000

användare av våra förmåner i Finland

+18 000

företagsklienter i Finland

+30 000

partners som tar emot våra förmåner i Finland

10 000

Edenred-medarbetare i 45 länder

+50 miljoner

anställda som använder våra förmåner globalt

+900 000

företagsklienter globalt

+2 miljoner

partners globalt

Människor, miljön och hållbar utveckling

Idealpeople – vi skapar en bättre vardag

Vårt mål är att förbättra människors livskvalitet och företagens verksamhet. Vi vill berika vardagen, uppmuntra till hälsosamma val och stöda den lokala ekonomin.

Idealplanet – vi främjar miljön

Edenred skyddar naturen genom att minska vårt koldioxidavtryck samt minska avfallet och resursförbrukningen. Vi vill uppmuntra människor att göra hållbara val, t.ex. att resa miljövänligt och minimera matsvinn. Vi tar hänsyn till miljöpåverkan av våra tjänster under hela deras livscykel.

Idealprogress – vi skapar hållbart mervärde

Vi skapar långsiktigt värde genom att utveckla vår verksamhet och vårt partnernätverk enligt etiska riktlinjer. Vi vill uppfylla våra intressenters förväntningar och engagera dem i den digitala eran, med fokus på IT-säkerhet och dataskydd.

Begär offert!

Vänligen fyll i formuläret på engelska eller finska.