Hei työnantaja!

Tutustu Edenredin palveluihin ja ota markkinajohtajan työsuhde-edut käyttöön

Ota edut käyttöön

Tutustu Edenredin palveluihin ja ota markkinajohtajan työsuhde-edut käyttöön

Monipuolisimmat maksutavat

Apple Pay, Google Pay, Edenred Pay, muoviton fyysinen maksukortti sekä perinteiset setelit. Olemme maksuratkaisujen edelläkävijä!

Laajin käyttöpaikkaverkosto

Kymmenet tuhannet käyttöpaikkamme ulottuvat kaikkialle Suomeen – aina Hangosta Utsjoelle asti. 

Pisin voimassaoloaika

Edenredin kaikkien työsuhde-etujen yleinen voimassaoloaika on jopa 2 vuotta. 

Markkinajohtaja Suomessa

Meihin luottaa jo yli 18 000 yritysasiakasta. Hyvinvointi kuuluu kaikille – yrityksen koosta riippumatta.

Tutustu etuihin

Lounasetu

Lounasetu on Suomen suosituin työsuhde-etu ja Edenredin lounasverkosto markkinoiden laajin. Lounasetu käy maksuvälineenä lähes 15 000 lounaspaikassa, kahvilassa ja ruokakaupassa. Lisäksi etu kattaa ruoan kuljetuskustannukset ja toimii myös Woltissa.

Lounasetu on 25 % verovapaata ja voit tarjoa sitä henkilöstölle luontoisetuna tai lounasvähennyksenä.

Tutustu etuun
Tilaa etu
Nainen syömässä lounasta ravintolassa

Liikunta- ja kulttuurietu

Liikunta- ja kulttuurietu on hyvinvointia edistävä vaihtoehto palkankorotukselle. Tämä suosittu ja verovapaa etu tarjoaa yli 10 000 mahdollisuutta uusiin kokemuksiin! 

Oli kyseessä esimerkiksi verkkovalmennukset, elokuva-, teatteri- tai konserttiliput, välinevuokra, lasketteluliput, museokierros tai kuntosalin jäsenyys, Virikkeellä maksaminen onnistuu vaivatta!

Tutustu etuun
Tilaa etu
Mies ja nainen kävelemässä juoksumatoilla kuntosalilla

Hierontaetu

Verovapaa hierontaetu rentouttaa ja palauttaa työntekijöitä sekä ennaltaehkäisee sairauspoissaoloja ja stressiä. Sen tarjoaminen on edullinen tapa sitouttaa työntekijöitä.

Tutustu etuun
Tilaa etu
Mies makaa hierontapöydällä hartiahieronnassa

Työmatkaetu

Työmatkaetu on palkankorotuksen tapaan tarjottava työsuhde-etu. Se on sekä työntekijän että ympäristön hyvinvointia edistävä valinta. 

Työmatkaetu on tarkoitettu asunnon ja työpaikan välistä matkaa varten. Lipun käyttöön ei kuitenkaan liity matkojen lukumäärää tai kellonaikaa koskevia rajoituksia.

Tutustu etuun
Tilaa etu
Mies ja nainen seisovat ratikan vieressä bussipysäkillä

Hammashoitoetu

Edenred Hammashoito on  kustannustehokas tapa ylläpitää työntekijöiden kokonaisvaltaista terveyttä ja erottua edukseen työnantajamarkkinoilla. 

Tutustu etuun
Tilaa etu
Hymyilevä mies istuu hammaslääkärin vieressä

Delicard®-lahjakortit

Delicard®-lahjakorteilla sanot yksilöllisesti kiitos!

Delicard® takaa aidosti yksilöllisen lahjan, sillä jokainen työntekijä, asiakas ja kumppani valitsee sen itse laadukkaasta ja monipuolisesta valikoimastamme. Hintaan kuuluu myös paketin toimitus saajalleen hänen valitsemanaan ajankohtana.

Verkkokauppaan
Edenred Delicard Gourmet, Moments ja Unlimited-lahjakortit kalliotaustan edessä.
Edenred_verotusopas_800x800px

Lataa opas: Työsuhde-etujen verotus

Tuntuuko työsuhde-etujen verotus monimutkaiselta? Koostimme sinulle selkokielisen oppaan!

Lataa verotusopas

Valinnanvapautta MyChoicella

Kaikki työntekijät ovat erilaisia. Siinä missä toiset ovat aktiiviliikkujia tai nauttivat kulttuurista, toiset haluavat käyttöönsä enemmän saldoa hierontaa, hammashuoltoa tai julkista liikennettä varten. Tämä on mahdollista MyChoicella.

MyChoice-ominaisuus mahdollistaa saldon siirtämisen Virike-, hieronta-, työmatka- ja hammashoitoedun välillä. Työntekijät voivat siis käyttää etujaan entistäkin joustavammin, kuitenkin Verohallinnon määrittelemät enimmäisrajat huomioiden  

Aktivoiminen on täysin maksutonta ja onnistuu ottamalla meihin yhteyttä.

Tutustu MyChoiceen

Helpompaa etujen hallintaa integraatiolla

Tarjoamme asiakkaillemme käyttövalmiin järjestelmäintegraation, joka tarkoittaa sinulle vähemmän manuaalista työtä, helpompaa etujen hallinointia ja sujuvampaa tiedonkulkua. Se on saatavilla veloituksettomana standardipakettina tai räätälöitynä ratkaisuna. 

Integraatio mahdollistaa korttien tilaamisen sekä etujen hallinnoinnin suoraan oman HR- tai palkkajärjestelmänne kautta. Olemassaolevaan järjestelmään ei tarvitse tehdä muutoksia – tieto siirtyy automaattisesti! 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kysy lisää! 

Ota yhteyttä

Vincit ja valinnanvapaus kattavalla etutarjonnalla

Edenredin etutarjonta, MyChoice ja laajat käyttöpaikkaverkostot auttavat Vincitiä tarjoamaan työntekijöilleen valinnanvapautta kilpaillulla IT-alalla.

Ota edut käyttöön
MyChoice

Haluatko kuulla lisää?

Haluatko tietää enemmän Edenredin työsuhde-eduista? Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.