Liikuntaetu ja kulttuurietu eli Edenred Virike

Liikunta- ja kulttuurietu on yksi Suomen suosituimmista työsuhde-eduista, sillä se tarjoaa lähes rajattomat käyttömahdollisuudet ympäri Suomen.

Ota edut käyttöön

Liikunta- ja kulttuurietu on yksi Suomen suosituimmista työsuhde-eduista, sillä se tarjoaa lähes rajattomat käyttömahdollisuudet ympäri Suomen.

Miksi tarjota liikunta- ja kulttuurietua?

Verovapaa etu

Verovapaa Edenred Virike on kustannustehokas tapa sitouttaa työntekijöitä.

Kattava käyttöverkosto

Edenredin liikunta- ja kulttuuriverkosto tarjoaa lähes rajattomasti käyttömahdollisuuksia ympäri Suomen.

Pitkä voimassaolo

Edenredin liikunta- ja kulttuuriedun yleinen voimassaoloaika on 2 vuotta, joka on markkinoiden pisin!

Modernit maksutavat

Edenred Virike toimii kaikilla maksutavoillamme, myös Apple Paylla ja Google Paylla.

Mehiläinen ja 8000 liikuntaedun käyttäjää

Mehiläisellä koetaan erittäin tärkeänä henkilöstön hyvinvointi ja palautuminen. Katso, miten Edenredin liikuntaetu ja kulttuurietu tuovat lisää aktiivisuutta ja hyvinvointia työntekijöiden päiviin.

Ota edut käyttöön
Puhelimen näytöllä on Edenred-kortti, jolla maksetaan parhaillaan maalauskurssia.

Miten liikunta- ja kulttuurietu toimii?

Liikunta- ja kulttuurietu tarjoaa työntekijöiden käyttöön markkinoiden monipuolisimmat maksutavat. Vaihtoehtoina ovat Edenred-kortti (virtuaalinen tai fyysinen), Apple Pay, Google Pay, Edenred Pay -mobiilimaksu tai tutut ja turvalliset Virikesetelit. 

Maksutavat
Valmentaja ohjaamassa valmennettavaa kuntosalin soutolaitteella.

Missä liikunta- ja kulttuurietu toimii?

Liikunta- ja kulttuuripalvelut pitävät sisällään aktiviteetteja joka lähtöön. Museot, kuntosalit, välinevuokrat, käsityökurssit, elokuva-, teatteri-, konsertti- ja festariliput, PT-palvelut, tanssitunnit, messut, lasketteluliput... 

Etua voi käyttää tavanomaiseen liikunta- ja kulttuuritoimintaan. Vaihtoehtoja virkistäytymiseen on tuhansia, löydät ne kaikki Käyttöpaikkahaustamme.

Käyttöpaikkahakuun

Liikunta- ja kulttuuriedun verotus

Liikunta- ja kulttuurietu on työntekijälle verovapaata ja työnantajalle verovähennyskelpoista. Verohallinto on määrittänyt liikunta- ja kulttuueriedulle vuosikohtaisen verovapaan enimmäismäärän,  jonka puitteissa sitä voidaan tarjota. Etu tulee ottaa henkilöstölle käyttöön kollektiivisesti (Verohallinto 3.1.1).

Tutustu verotukseen

Joustavaa etujen käyttöä

Jos tarjoat työntekijöillenne liikunta- ja kulttuuriedun lisäksi työmatka-, hieronta ja/tai hammashoitoetua, Edenredin MyChoice-ominaisuus mahdollistaa saldon siirtämisen niiden välillä. Näin työntekijät voivat käyttää etujaan entistäkin joustavammin, kuitenkin Verohallinnon määrittelemät enimmäisrajat huomioiden

Aktivoiminen on täysin maksutonta ja onnistuu ottamalla meihin yhteyttä. 

MyChoice

Pyydä tarjous

Haluatko tietää enemmän Edenredin liikunta- ja kulttuuriedusta? Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.