MyChoice mahdollistaa työsuhde-etujen joustavan käytön

MyChoice mahdollistaa työsuhde-etujen joustavan käytön

Työntekijöiden tarpeet ovat erilaisia ja ne voivat muuttua nopeastikin. Edenredin MyChoice on valinnanvapautta tarjoava ominaisuus, jonka avulla jokainen voi itse valita käyttääkö työsuhde-etujaan enemmän liikuntaan, kulttuuriin, julkiseen liikenteeseen, hammashoitoon vai hierontaan. 

Kun yrityksellä on käytössä vähintään kaksi seuraavista eduista: Virike-, Työmatka-, Hammashoito ja/tai Hierontaetu, voi työntekijä siirtää saldoa reaaliaikaisesti näiden etujen välillä MyChoice-ominaisuuden avulla. Siirtoja voi tehdä enintään 5 kpl 30 päivän sisällä. MyChoice huolehtii tietyin edellytyksin, etteivät ne ylitä Verohallinnon määrittämiä verovapaita enimmäismääriä

Työnantaja - näin saat MyChoicen käyttöön 

Täysin veloituksettoman MyChoicen käyttöönotto on helppoa ja nopeaa: 

  1. Jos käytössänne on kaksi seuraavista eduista: Virike-, työmatka-, hammashoito ja/tai hierontaetu, ota yhteyttä Edenred-yhteyshenkilöösi tai asiakaspalveluun, niin aktivoimme MyChoicen käyttöönne. Ilmoita meille asiakasnumeronne ja päivämäärä, jolloin ominaisuus halutaan käyttöön.
  2. Mikäli käytössänne ei vielä ole Virike-, työmatka-, hammashoito tai hierontaetua, onnistuu uuden edun lisääminen sopimukselle helposti verkosta!

MyChoicen avulla työntekijä voi siirtää saldoa etujensa välillä

Kun MyChoice on aktivoitu yrityksen käyttöön ja työntekijä on aktivoinut etujensa maksukortit MyEdenredissä: 

  1. Avaa valikko MyEdenredin etusivulta ja valitse ’MyChoice’.
  2. Valitse miltä edulta haluat tehdä siirron toiselle.
  3. Syötä siirrettävä summa ja paina ’Siirrä’ (huomioi Verohallinnon ajankohtaiset enimmäismäärät).
  4. Vahvista tilien välinen siirto painamalla ’Vahvista siirto’. Saldo siirtyy toiselle edulle reaaliajassa. Voit tehdä enintään 5 siirtoa 30 päivän aikana.