Fitness24Sevenin kuntosalit ympäri Suomen liikuttavat Virike-etulaisia

Fitness24Sevenin kuntosalit ympäri Suomen liikuttavat Virike-etulaisia

Virike-edun käyttäjien harras toive on kuultu ja meillä on loistavia sporttiuutisia! Monipuolisen ja helposti saavutettavan Fitness24Sevenin kuntosalit Helsingistä Rovaniemelle ovat nyt käyttöpaikkaverkostossamme, ja kuntosalijäsenyyden voi ostaa Virike-edulla.  

Suoraan maksuohjeisiin voit hypätä tästä.

Lähes 60 salia ympäri Suomen, yhteensä 250 salia eri maissa – avoinna 24 h

Fitness24Seven –salit ovat monelle tuttuja, sillä kuntosaleja löytyy lähes 60 Suomesta kaikista isommista kaupungeista, pohjoisin Rovaniemeltä ja eteläisin Helsingin Punavuoresta. Fitness24Seven tarjoaa yhdellä jäsenyydellä kaikki palvelut sekä verkostonsa salit käyttöön. Kuntosaleja löytyy yhteensä 250 eri maista – Suomen lisäksi Ruotsista, Norjasta, Kolumbiasta sekä Thaimaasta. Oletpa sitten työreissulla, matkalla taikka opintojen tai töiden vuoksi toisella paikkakunnalla, salijäsenyys kulkee aina mukana. 

“Meillä käy liikkujia, jotka tulevat monelta eri aktiivisuustasolta, mikä on todella hienoa. Alusta saakka olemme Fitness24Sevenillä halunneet tarjota taustasta, elämäntilanteesta tai asuinpaikasta riippumatta mahdollisuuden hyvinvoinnista huolehtimiseen”, Fitness24Sevenin yritysmyynnin asiantuntija Camilla Grandén kertoo. 

Kuntosaliharjoittelua, laiteopastusta, personal trainerin palveluita sekä ryhmäliikuntaa 

Fitness24Sevenillä on erilaisia saleja: suuremmat tarjoavat myös ryhmäliikuntatunteja sekä osalla saleista on mahdollista ostaa personal trainerin palveluita saadakseen täsmällisempää tehoa treeniin. PT-saleilla on käytössä myös maksuton hyvinvoinninkartoitus, joka on matalan kynnyksen tutustumishetki personal training palveluihin. Lisäksi suurimmalla osalla Fitness24Seven saleilla on naisille täysin oma treenialue. 

“Tarjoamme monenlaiset puitteet, niin voima- kuin kestävyysharjoitteluun, itsenäisesti, pt:n ohjaamana tai ryhmäliikunnassa. Haluamme olla myös ensikertalaisille kuntosalina helposti lähestyttävä, matalan kynnyksen sali. Puitteet mahdollistavat treenaamisen myös urheilijoille.”, Fitness 24Sevenin markkinointikoordinaattori Anna Mero kertoo. 

Jos oma lähin Fitness24Sevenin kuntosali ei tarjoa esimerkiksi pt-palveluita, voi maksuttoman hyvinvoinnin kartoituksen varata seuraavaksi lähimmältä salilta, jolta palvelu löytyy. Yksittäisten salien palvelutarjonta selviää kuntosalien nettisivuilta. 

Joillain saleilla tarjotaan myös veloituksetonta laiteopastusta. 

“Laiteopastusta kannattaa hyödyntää, jos jännittää tulla salille ja tuntuu, ettei tiedä, mitä laitteilla pitäisi tehdä”, Grandén vinkkaa

Liikunta ja kuntosaliharjoittelu tukee työhyvinvointia ja vähentää sairauspoissaoloja 

Fitness24Seven tarjoaa ryhmäliikuntaa sekä pt-palveluita myös yrityksille. Usein on huomattu, kuinka sairaspoissaolot korreloivat sen kanssa, jos työntekijöillä ei ole ollut arjessa joko tarpeeksi aktiivisuutta tai vaihtoehtoisesti palautumista, jolloin hermosto ei pääse rauhoittumaan. 

“Tutkitusti liikunnalla ja kuntosaliharjoittelulla on monia vaikutuksia niin fyysiseen kuin henkiseen hyvinvointiin. Kun muistaa liikkua, syödä ja palautua, sillä on todella suuri merkitys kokonaiskuvassa. Varsinkin päätetyöskentelyssä liikunnan rooli on hyvin tärkeä vastapaino ”,  Mero summaa. 

Löydä oma tyylisi ja hetkesi liikkua – unohda ennakkoluulot 

Fitness24Sevenillä halutaan korostaa sitä, että jokaisella on oma tyyli ja aika liikkua. Yritys haluaa ohjata ihmisiä kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia.  
 
Harjoittelussa kannustetaan moninaisuuteen; kaikkien ei tarvitse tehdä 60 minuutin treeniä salilla monta kertaa viikossa, jotta harjoitus olisi hyödyllinen. Yhtä hyvin salilla voi tehdä vaikka cross trainerillä puolen tunnin treenin, harjoitella liikkuvuutta tai käydä kehonhuollon tunnilla.  

“Pikku hiljaa myös salilla käymisen stereotypia alkaa karisemaan pois.  Tärkeää on, että liikkuminen tuntuu mukavalta. Olemme myös 24 tuntia vuorokaudessa auki, jotta jokainen voisi löytää omaan arkeen sopivan treenihetken - jokaisella kävijällä on omat elämänvaiheensa ja haluamme olla mahdollistamassa liikunnan läpi koko elämän.”, Grandén päättää. 

Näin maksat Fitness24Seven-jäsenyyden Edenredillä 

Virike-edulla voit maksaa ainoastaan Fitness24Sevenin vastaanotoissa. Tee siis näin: 

  1. Etsi lähin kuntosalisi ja vieraile vastaanoton aukioloaikojen puitteissa. Fitness24Sevenin avulias henkilökunta opastaa sinua paikan päällä. Katso salikohtaiset yhteystiedot.
  2. Liity jäseneksi haluamallasi jäsenyydellä
  3. Starttaa treenit ja nauti liikunnan ilosta! 

    Lisätietoja Fitness24Sevenistä.

Tutustu etuun