Virike käy myös messuihin ja digitapahtumiin

Virike käy myös messuihin ja digitapahtumiin

Suosittu liikunta- ja kulttuurietumme Edenred Virike tarjoaa kattavat virkistäytymismahdollisuudet myös digitapahtumien osalta. Etua voi hyödyntää mm. eri urheilu- ja taiteenaloihin liittyvien messujen osallistumismaksuihin. Samalla Virike-edun hyödyntäminen on mahdollista myös reaaliaikaisiin virtuaalitapahtumiin. 

Henkilöstöetujen merkitys (työ)hyvinvoinnin lisäämisessä ja työssä jaksamisessa tunnistetaan yhä useammassa yrityksessä. On hienoa, että niitä koskevassa poliittisessa päätöksenteossa huomioidaan muuttuvan maailman trendit. Niin eduista nauttivat työntekijät kuin etuja vastaanottavat palveluntarjoajat hyötyvät henkilöstöetujärjestelmästä, joka vastaa tämän päivän kuluttajien toiveita ja tarpeita. 

Tuloverolain 69 §:ssä määriteltyyn kulttuuritoimintaan ovat aiemmin sisältyneet vierailut eri taiteenaloihin liittyvissä kulttuurikohteissa ja tapahtumissa. 16. heinäkuuta 2021 voimaan astunut, lakimuutos kuuluu: “Kulttuuritoimintana pidetään myös urheiluun ja edellä mainittuihin eri taiteenaloihin liittyviä messuja. Lisäksi kulttuuritoimintana pidetään etäyhteyden avulla tapahtuvaa reaaliaikaista osallistumista edellä mainittuun toimintaan.“ (15.7.2021/709) 

Kun henkilöstöetujen käyttöön annetaan lisää vaihtoehtoja, voivat etujaan hyödyntävät kuluttajat inspiroitua kokeilemaan uutta. Tällöin voittavat niin etujen käyttäjät kuin palveluntarjoajat. 

Virtuaaliset kulttuuritapahtumat yleistyvät jatkuvasti

Tietotekniikan vauhdikas kehitys ja poikkeusajat ovat osaltaan vaikuttaneet digitaaliseen murrokseen kulttuuritapahtumien järjestämisessä. Kulttuurista nauttiminen onnistuu nykyään mainiosti sähköisin etäyhteyksin, vaikka kotoa tai mökiltä käsin. Huomioitavaa on kuitenkin, että Virike-etu käy reaaliaikaisiin digitapahtumiin eli virtuaalitallenteiden katsomiseen se ei sovellu. 

Edenred Virike tarjoaa lakimuutoksen myötä entistä enemmän valinnanvaraa. Uudet käyttömahdollisuudet auttavat samalla taloudellisesti koville joutuneita kulttuurialan yrityksiä.

Edenred Finland toimitusjohtaja Peter Hiltunen: 

Yli 9000 Virike-etumme käyttöpaikkaa saavat seurakseen digitaalisia teatteri- ja oopperaesityksiä sekä konsertteja ja messuja tarjoavia yrityksiä. Esimerkiksi Helsingin Messukeskuksen liittyminen käyttöpaikkaverkostoomme on aivan loistojuttu!

Messut tarjoavat virkistäviä liikunta- ja kulttuurielämyksiä 

 
Messut ovat suosittuja tapahtumia uuden oppimiseen ja tarjoavat monia virkistäviä kokemuksia samassa tapahtumassa. Messukävijät pääsevät tutustumaan uusiin ideoihin ja virkistäytymään hyvinvointia tukevien aktiviteettien parissa. 

Tapahtuma-ala on mukautunut poikkeusaikojen vaatimuksiin, minkä vuoksi useat messut ovat siirtyneet kokonaan virtuaalisiksi tai vaihtoehtoisesti hybridimalliin. Tarkennus kulttuuritoiminnan määritelmään kuitenkin mahdollistaa Virike-edun käyttäjille kulttuuri- ja liikuntaelämyksiä mallista riippumatta. 

Virkistävät virtuaalitapahtumat ja mielekkäät messut odottavat

Kannustamme Edenred Virikkeen käyttäjiä nauttimaan kulttuuri- ja liikuntaelämyksistä myös messuilla ja virtuaalitapahtumissa. 

Olemme ylpeitä voidessamme tarjota Edenred Virikkeelle aina vain monipuolisempia käyttömuotoja ja päästessämme siten tukemaan asiakkaidemme hyvinvointia vieläkin kokonaisvaltaisemmin.

– Peter Hiltunen