Työmatkaetu eli Edenred Työmatka

Työmatkaetu lisää hyötyliikuntaa ja vähentää ympäristön kuormitusta kannustamalla julkisen liikenteen käyttöön. Se ei ainoastaan tee työntekijöiden arjesta helpompaa, vaan viestii myös yrityksenne arvomaailmasta.

Ota edut käyttöön

Työmatkaetu lisää hyötyliikuntaa ja vähentää ympäristön kuormitusta kannustamalla julkisen liikenteen käyttöön. Se ei ainoastaan tee työntekijöiden arjesta helpompaa, vaan viestii myös yrityksenne arvomaailmasta.

Miksi tarjota työmatkaetua?

Verovapaa luontoisetu

Verovapaa Edenred Työmatka on kustannustehokas tapa sitouttaa työntekijöitä.

Kattava verkosto

Edenredin työmatkaetu käy maksutapana niin junamatkoilla kuin hypätessä ratikan kyytiin.

Pitkä voimassaolo

Edenredin työmatkaedun yleinen voimassaoloaika on 2 vuotta, joka on markkinoiden pisin!

Modernit maksutavat

Edenred Työmatka toimii moderneilla maksutavoillamme; Apple Paylla, Google Paylla ja lisäämällä virtuaalikortin palveluntarjoajien sovelluksiin.

Vincitläisiä liikuttaa Edenderin työmatkaetu

Vincitin työntekijät matkustavat ekologisemmin Edenredin työmatkaedulla! Mobiilimaksaminen helpottaa heidän arkeaan ja on muutenkin ekologisempi tapa liikkua.

Ota edut käyttöön
Edenred-Tyomatka-Web-v2

Miten ja missä työmatkaetu toimii?

Työmatkaetu on tarkoitettu asunnon ja työpaikan välistä matkaa varten. Lipun käyttöön ei kuitenkaan liity matkojen lukumäärää tai kellonaikaa koskevia rajoituksia.

Etu toimii virtuaalisella Edenred Työmatka -maksukortilla, jonka voi lisätä maksutavaksi Apple Payhin ja Google Payhin, sekä liittää HSL- ja VR Matkalla -mobiilisovelluksiin. 

Maksukorttisi toimii lukuisiin julkisen liikenteen palveluihin Apple Payn ja Google Payn kautta. Voit ladata paikallisliikenteen matkakorttisi mm. R-kioskeilla ja Matkahuollon sekä HSL:n toimipisteissä. Lisäksi R-kioskeilta voit ostaa edulla kaikkia VR:n lähiliikenteen lippuja sekä kaukoliikenteen kertalippuja. 

Löydä käyttöpaikkoja
Nainen hymyilee ja istuu junassa matkalla töihin. Vastapäätä on silmälasipäinen mies.

VR Matkalla -sovellus

VR:n yksittäiset-, sarja- ja kausiliput saa nyt ostettua Edenredin työmatkaedulla. Työmatka-kortti toimii maksutapana myös VR Matkalla -mobiilisovelluksessa.

VR Matkalla
Nainen ja mies seisomassa vastakkain raitiovaunupysäkillä

HSL-liput helposti kännykässä

Edenredin Työmatka-kortin saa lisättyä maksutavaksi myös HSL-sovellukseen. Kerta-, sarja-, vuorokausi-, ja kausiliput saa siis helposti maksettua työmatkaedulla.

Työmatkaedun verotus

Työmatkaetu on luontoisetu, jota tarjotaan samalla tavalla kuin palkankorotusta. Se on verovapaa etu, jonka työnantaja voi vähentää verotuksessaan.

Etua ei tarvitse tarjota koko henkilökunnalle kollektiivisesti. Työnantaja voi myös määritellä, kuinka paljon etua tarjotaan Verohallinnon asettaman enimmäismäärän puitteissa.

Tutustu verotukseen

Joustavaa etujen käyttöä

Jos tarjoat työntekijöillenne työmatkaedun lisäksi Virike-, hieronta ja/tai hammashoitoetua, Edenredin MyChoice-ominaisuus mahdollistaa saldon siirtämisen niiden välillä. Näin työntekijät voivat käyttää etujaan entistäkin joustavammin, kuitenkin Verohallinnon määrittelemät enimmäisrajat huomioiden.

Aktivoiminen on täysin maksutonta ja onnistuu ottamalla meihin yhteyttä. 

MyChoice

Pyydä tarjous

Haluatko tietää enemmän Edenredin työmatkaedusta? Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.