Helppoa maksamista ja matkustamista – myös ympäristö kiittää!

Edenred Työmatka edistää terveyttä lisäämällä hyötyliikuntaa ja vähentää ympäristön kuormitusta kannustamalla julkisen liikenteen käyttöön. Se ei ainoastaan tee työntekijöiden arjesta helpompaa, vaan viestii myös yrityksenne arvomaailmasta.

Tilaa etu
Tutustu hinnastoon

Edenred Työmatka edistää terveyttä lisäämällä hyötyliikuntaa ja vähentää ympäristön kuormitusta kannustamalla julkisen liikenteen käyttöön. Se ei ainoastaan tee työntekijöiden arjesta helpompaa, vaan viestii myös yrityksenne arvomaailmasta.

Miksi tarjota työmatkaetua?

Verovapaa luontoisetu

Kustannustehokas tapa sitouttaa työntekijöitä, tarkista verovapaa enimmäisarvo

Ympäristöteko

Julkisen liikenteen käyttö on ympäristöystävällinen valinta.

Markkinoiden pisin voimassaoloaika

Yleinen voimassaoloaika on jopa 2 vuotta

Monipuolista matkustamista

Junalla kaikkialle Suomeen, bussilla tai ratikalla keskustaan, lautalla Suokkiin ja kaupunkipyörällä minne mieli tekee.

Edenred-Tyomatka-Web-v2

Miten ja missä työmatkaetu toimii?

Työmatkaetu on tarkoitettu asunnon ja työpaikan välistä matkaa varten. Lipun käyttöön ei kuitenkaan liity matkojen lukumäärää tai kellonaikaa koskevia rajoituksia.

Etu toimii niin virtuaalisella kuin fyysisellä Edenred Työmatka -maksukortilla, jonka voi lisätä maksutavaksi Apple Payhin ja Google Payhin, sekä liittää HSL-,  Whim- ja VR Matkalla -mobiilisovelluksiin. 

Myös fyysinen maksukortti toimii lukuisiin julkisen liikenteen palveluihin, jotka toimivat myös virtuaalikortilla lisäämällä sen Apple Payhin tai Google payhin. Edulla voi ladata paikallisliikenteen matkakortin mm. R-kioskeilla sekä Matkahuollon ja HSL:n toimipisteissä.

Tilaa etu
Löydä käyttöpaikkoja
Nainen ja mies seisovat rautatieasemalla junan raiteen vieressä ja miehellä on puhelin kädessään

Työmatkaetu VR Matkalla -sovelluksessa

Maksa yksittäiset-, sarja- ja kausiliput kätevästi puhelimellasi ja junaile ympäri Suomen! Edenredin fyysisen ja virtuaalisen Työmatka-kortin voi lisätä maksutavaksi myös VR Matkalla -mobiilisovellukseen. 

Lue lisää

Etujen käyttöä oman valinnan mukaan

Jos tarjoat työntekijöillenne työmatkaedun lisäksi Virike-, hieronta ja/tai hammashoitoetua, Edenredin MyChoice-ominaisuus mahdollistaa saldon siirtämisen niiden välillä. Näin työntekijät voivat käyttää etujaan entistäkin joustavammin, kuitenkin Verohallinnon määrittelemät enimmäisrajat huomioiden

Aktivoiminen on täysin maksutonta ja onnistuu ottamalla meihin yhteyttä. 

Tutustu MyChoiceen
Ota edut käyttöön

Tilaa nyt

Hienoa, että haluat tarjota työntekijöillenne Edenredin työmatkaedun. Täytä alla oleva lomake ja lisää liikettä arkeen!