Muoviton ja markkinoiden monipuolisin = Edenredin maksukortti!

Muoviton ja markkinoiden monipuolisin = Edenredin maksukortti!

Edenredin uusi maksukortti hyvästelee muovin ja toivottaa tervetulleeksi maissin hävikkiosista valmistetun ekologisen PLA-kuidun! Kortti tarjoaa lähimaksuominaisuuden lisäksi myös Apple Payn ja Google Payn laajat maksumahdollisuudet ainoana työsuhde-etujen tarjoajana Suomessa. Työsuhde-eduilla maksaminen ei ole koskaan ollut helpompaa – ja ekologisempaa. 
  

Mastercard-pohjainen kortti avaa laajimmat käyttömahdollisuudet 

Edenred on Suomen ainoa työsuhde-etuja tarjoava yritys, jolla on käytössään Mastercard-pohjainen maksukortti. Se tarkoittaa, että kortillamme voi maksaa turvallisesti kaikissa verkostomme käyttöpaikoissa, jotka hyväksyvät Mastercard-maksun – paikan päällä, verkossa sekä Google Pay- ja Apple Pay -mobiilimaksulla. Ensimmäisenä ja ainoana Suomessa! Kortin monipuoliset käyttötavat tekevät työsuhde-eduilla maksamisesta ja niiden vastaanottamisesta entistäkin helpompaa.   

Uudet kortit valmistetaan maissipohjaisesta PLA-kierrätyskuidusta 

Me emme enää käytä muovia maksukorteissamme. Kaikki uudet fyysiset maksukorttimme valmistetaan ekologisesta ja biohajovasta PLA-kuidusta, jota saadaan maissin syötäväksi kelpaamattomista hävikkiosista. Jokaisella muovittomalla kortilla on merkitystä – tiesitkö, että maailmanlaajuisesti pankkikorttien valmistuksessa käytetty muovimäärä vastaa jopa 150 Boeing 747-lentokoneen painoa? 

Panostamme markkinoiden ekologisimpaan maksukorttiin, sillä olemme sitoutuneet kantamaan oman ympäristövastuumme

Mukana mobiilimaksun kuninkaalliset Google Pay ja Apple Pay 

Niin fyysisen kuin virtuaalisen Edenred-kortin voi lisätä myös Google Pay- ja Apple Pay -sovelluksiin, jolloin kaikki tarvittavat maksukortit kulkevat mukana etujen käyttäjän mobiililaitteilla. Kunhan älypuhelin on taskussa, voi lompakon siis jättää jatkossa rauhassa kotiin.