Miten toimin, jos yritykselläni on vielä käytössä Edenredin vanha Lounas- tai Virike-maksukortti?

Edenred on siirtynyt vanhoista Ticket-korteista uusiin Edenred-kortteihin.

Osalla yrityksistä saattaa vielä olla käytössä Ticket-kortti, joka sisältää joko lounas- tai Virike-edun (tunnistat kortin sen violetista väristä ja Lounas tai Virike -tekstistä). Olemme luopuneet näistä korteista ja siirtyneet uusiin ja kattavampiin Edenred-kortteihin, jotka tunnistat niiden valkoisesta väristä. Ticket-kortit uusitaan 26.10.2021 alkaen automaattisesti Edenred-korteiksi.

Edenred-kortti

Edenred Lounas - ja Edenred Virike -kortti (vanha) sekä Edenred-kortti (uusi).

Toimi näin:

 1. Tilaa uusi kortti Työnantajaportaalissa joko
  1. Suoraan uutena korttina 'Edenred-kortti' -tuotteen alta Excel- tai verkkotilauslomakkeella TAI
  2. Uusintatilauksena vanhentuvan 'Edenred Virike -kortin' tai 'Edenred Lounari -kortin' asetuksista. Kortti uusitaan automaattisesti Edenred-kortiksi.
 2. Saldo siirtyy uuden kortin aktivoinnin yhteydessä MyEdenred-tilien välillä, jos korttitilaus tehdään samalla asiakasnumerolla kuin vanhalla kortilla. Saldojen migraatiossa saattaa olla pietä viivettä, mutta ne siirtyvät vuorokauden sisällä.
 3. Sopimuksesi uusiutuu automaattisesti virtuaaliseksi tai fyysiseksi Edenred-kortiksi, edellisen korttisi käyttömallista riippuen. 

Miksi Edenred-kortti?

 • Kortti sisältää sekä lounas- että Virike-edun. Et siis tarvitse enää erillisiä kortteja, mutta voit silti ladata kortille vain toista eduista niin halutessasi
 • Mastercard-pohjainen maksukortti toimii lähimaksulla kaikilla verkostomme lähimaksua tukevilla maksupäätteillä (lähimaksurajan huomioiden), verkkomaksulla (käyttöpaikasta riippuen), sekä sitä tukevissa sovelluksissa (käyttöpaikasta riippuen).
 • Mikä parasta, Edenred-kortin voi lisätä maksutavaksi Apple Payhin ja Google Walletiin
 • Et edelleenkään tarvitse PIN-koodia kortilla maksamiseen
 • Kortti on turvallinen käyttää ja sen käyttövarmuus on 99,9 %
 • Edenredin maksukortit ovat myös ympäristöystävällisiä, sillä ne ovat täysin muovittomia!