Olen fysioterapeutti, mitä minun pitää ottaa huomioon terveysetuun liittyen?

Verohallinto määrittää fysioterapian osaksi terveysetua, koska se on terveydenhoitoa. Näin ollen esimerkiksi fysioterapia, kiropraktia ja osteopatia kuuuluvat Edenred Terveys -edun piiriin.

Verohallinnon määrityksen mukaisesti hieronnan tarkoitus on virkistää ja rentouttaa, kun taas fysioterapia on terveydenhoitoa. Näin ollen fysioterapia ei kuulu osaksi hierontaetua.

Jos tarjoat hierontaa ja fysioterapiaa:

Sinun tulee luoda erilliset kumppanisopimukset Edenred Hieronta ja Edenred Terveys -maksujen vastaanottamista varten, sillä kyseessä on verotuksellisesti 2 erilaista työsuhde-etua. Luo Kumppani-portaalin -tunnukset terveysedun piiriin fysioterapiapalveluillesi ja hierontaedun piiriin hierontapalveluillesi.

Mikäli kuulut jo Edenred Hieronta -edun kumppaniverkostoon, mutta et vielä terveysedun verkostoon ja tarjoat fysioterapiaa, naprapatiaa tai osteopatiaa, luo Kumppani-portaalin tunnukset näille palveluille. Nämä palvelut vaativat oman sopimuksen ja omat Kumppani-portaalin tunnukset, jotta voit vastaanottaa Edenred Terveys -maksuja.

Sopimusta ei pääse tekemään jo käytössä olevalla käyttäjätunnuksella ja käyttäjätunnuksen ei tarvitse olla sähköpostiosoite.

Tarjoat vain fysioterapiaa, naprapatiaa tai osteopatiaa:

Jos tarjoat ainoastaan fysioterapiaa, naprapatiaa tai osteopatiaa ja haluat vastaanottaa Edenred-mkasuja, sinun tulee luoda sopimus rekisteröitymällä Kumppani-portaaliimme. Näin asiakkaasi voivat maksaa em. palveluja Edenred Terveys -edulla.

Mikäli olet tällä hetkellä osa Edenred Hieronta -verkostoa, mutta palveluihisi ei kuulu hierontaa, hierontaverkoston kumppanuuden voit peruuttaa sivujemme yhteydenottolomakkeen avulla.

Muut huomioitavat asiat:

  • Terveysedun maksuvälineinä toimivat Apple Pay ja Google Pay, fyysistä korttia ei siis ole. Maksun vastaanottamiseen tarvitset lähimaksua tukevan maksupäätteen ja lisäksi sinun tulee kuulua Edenred Terveys -kumppaniverkostoon. Lue lisää terveysedun maksutavoista ja niiden vastaanottamisesta täältä.
  • Ajantasainen hinnasto perimästämme palvelupalkkiosta löytyy täältä.
  • Edenred Terveys -etu kattaa laajasti eri terveydenhuollon palveluita: fysioterapia, kiropraktia, naprapatia, osteopatia, hammaslääkäripalvelut, erikoislääkäripalvelut, silmälääkäripalvelut, psykoterapia, ergonomia-asiantuntija ja paljon muuta.