Edenred Virike -tarjoukset

Tältä sivulta löydät kumppaneidemme ilmoittamat liikunta- ja kulttuuritarjoukset. Löydät kaikki yli 9000 Virikkeen käyttöpaikkaa käyttöpaikkahausta.

Virikekumppani, voit ilmoittaa tarjouksesi meille täällä. Jos et vielä kuulu verkostoomme, liity nyt!

Edenred Virike -tarjoukset

Tältä sivulta löydät kumppaneidemme ilmoittamat liikunta- ja kulttuuritarjoukset. Löydät kaikki yli 9000 Virikkeen käyttöpaikkaa käyttöpaikkahausta.

Virikekumppani, voit ilmoittaa tarjouksesi meille täällä. Jos et vielä kuulu verkostoomme, liity nyt!

Espoo

PRIMITIVE SKILLS

Personal training kokeilutunti hintaan 25 € (norm. 95 €)! Tule kokeilemaan personal trainingia, kokeilutunnilla kartoitetaan sinun tavoitteitasi sekä tehdään esimerkkitreeni, missä koet millaista harjoittelu on Primitive skills-tyyliin! Sopii kaikentasoisille kuntoilijoille, aiempaa liikuntataustaa ei tarvitse edes olla.

Tarjous on voimassa vain uusille tutustujille.

Tarjous on voimassa 31.12.2022 asti.

Verkkosivut ›

Punkaharju

AURINKOLAUKKA ISLANNINHEVOSTALLI

1 h ratsastus tarjoushintaan 30 € (norm. 35 €).

Olemme erikoistuneet tarjoamaan aloittelijoille ja ensikertalaisille turvallista ratsastusopetusta islanninhevosten parissa. Tule mukaan aloittamaan uusi harrastus ihanien issikoiden seurassa!

Tarjous on voimassa 1.1.2022-31.12.2022.

Verkkosivut ›

Helsinki

TEKFIT KAMPPI

Kaksi 20 minuutin TekFIT EMS-treeniä viikossa ja voit saavuttaa tavoitteesi! EMS, eli Electro Muscular Stimulation -harjoittelu, on Suomessa vielä melko uutta, supertehokkaan treenimetodin nimeen vannotaan ympäri maailmaa yli 5000+ EMS-studiossa.
4 syytä innostua EMS-treenistä viimeistään nyt:

Säästät aikaa – Treenin tehokkuuden vuoksi 2 x 20 minuutin treeniä viikossa riittää!

Lisätehot käyttöön – Treenin ajaksi päälle puetaan EMS-teknologialla varustettu puku, joka lähettää sähköimpulsseja lihaksiin koko 20-minuuttisen treenin ajan. Valmentaja säätää impulssien voimakkuutta treenin edetessä sopiviksi, jotta treenin aikana tehtävät liikkeet tuntuvat lihaksissa.

Takuuvarmoja tuloksia – TekFITin valmentajat pitävän huolen siitä, että 20 minuuttia kestävä treeni saa hien virtaamaan ja saavutat tavoitteesi.

Henkilökohtainen ohjaus – Jokainen treeni räätälöidään juuri sinulle sopivaksi! Sinun ei myöskään tarvitse miettiä, mitä liikkeitä tehdä tai lähteäkö treeniin vai ei – varaa treeni varauskalenterista ja seuraa valmentajan ohjeita.

Edenredin asiakkaana saat InBody-mittauksen maksutta 1. käyntikerran yhteydessä.

Tarjous on voimassa vain uusille tutustujille 31.7.2022 asti.

Verkkosivut ›

Vantaa

CTN RECOVERY CLINIC

CTN Recovery klinikassa sinua hoidetaan kokonaisuutena ja tarjolla on ammattitaitoista konsultaatiota ja apua askelanalyysistä ja Inbody-testauksesta aina yksilöityyn fysioterapia- ja laitehoitopaketteihin. Käytettävissäsi ovat mm. ammattitaitoiset alaraajakuntouttajat, hierojat, ravinto- ja PT-palvelut, ohjattua kuntoutusta ja kuntosalitoimintaa.

Nyt CTN Recovery Clinic tarjoaa Cryo°Cabin -kokovartalohuippukylmähoidon hintaan 49 € (norm. 59 €).

Tarjous on voimassa 14.9.2022 asti.

Verkkosivut ›

Turku / Online

YOGANNI

Yksityinen joogatunti räätälöitynä sinun tarpeillesi. Halusitpa apua joogan aloittamiseen tai saada oma harjoitus uudelle tasolle, autan sinua mielelläni! Tunti voidaan pitää fyysisesti Turussa tai verkossa Zoomin välityksellä. Tarjouksena 1 kpl ( 1h) yksityinen joogatunti 100 €/h tai 3 kpl (3 h) yksityistä joogatuntia hintaan 250 €

Tarjous on voimassa 8.10.2022 asti.

Verkkosivut ›

Ota yhteyttä ›

Tampere

SUOMEN STEEL BODY

Uuden asiakkaan tarjous 4 kk 100e. Saat halutessasi laiteperehdytyksen 45 min. Suomen ainoana kulttuurikuntosalina tarjoamme kuukausittain vaihtuvia kulttuuriteemoja mukavine arvontoineen. Ei vain treeniä, vaan myös chilliä! Mahdollista vain Steel Bodylla! Lisätiedot: www.steelbody.fi, kohta: Ajankohtaista ja spessuteemat. Tarjous on voimassa uusille asiakkaille tai asiakkaille, jotka eivät ole asioineet Steel Bodylla 5 vuoteen.

Tarjous on voimassa 31.12.2022 asti.

Verkkosivut ›

Tampere

VILMANKÄMMEN / TAMPEREEN PILATES STUDIO

Tampereen Pilates Studiolla selkä kuntoon yksilöllisesti räätälöidyllä ohjelmalla, Back Pain – Goodbye! Kahdeksan viikon ohjelma maksaa 475 €, jonka lisäksi Edenredin virike-edulla asiakkaat saavat kaupan päälle vielä neljä jatkotuntia (arvo vähintään 76 €).

8 viikon ohjelma sisältää:

4 kpl yksityistunteja, 2 kpl Selän 3D-kuvantaminen Spinal Mouse-menetelmällä ennen ja jälkeen, 1 kpl Kotiharjoite-ohjelma ja liikkeiden ohjaus ja 10 kpl Harjoitetunteja Studiollamme.
Edenredin Virike-edun käyttäjille lisäksi vielä 4 jatkotuntia (arvo vähintään 76 €)

Tarjous on voimassa 31.12.2022 asti

Verkkosivut ›

Jyväskylä

BUUGI LIIKUNTA- JA HYVINVOINTIKESKUS

Buugi Liikunta- ja Hyvinvointikeskus tarjoaa lounastreenit nyt yhteishintaan 10 € sisältäen lounaan ja tunnin kuntosalitreenin/sulkapallo-/padelpelit (norm 16 – 25 €)! Tarjous arkisin klo 10.30-13.30.

Buugi tarjoaa myös lounasreenit yhteishintaan 12 €! Tämä paketti sisältää lounaan ja tunnin kuntosalitreenin/sulkapallo-/padel-/pingispelit arkisin klo 10.30-14.00.

Tarjous on voimassa toistaiseksi.

Verkkosivut ›

Mikkeli

KUNTOKESKUS OTE

Tutustu ja selvitä, miten saavutat tavoitteesi Kuntokeskus Otteella!

Sitoumuksettoman koekuukauden aikana pääset tutustumaan palveluihimme edulliseen 29 € hintaan. Käytössäsi ovat kuntosali-, ryhmäliikunta- ja virtuaalispinningpalvelumme. Etu sisältää myös kulkuavaimen, jolla pääset treenaamaan joka päivä klo 04-24.

Tervetuloa liikkumaan #hyvälläotteella! Etu on tarkoitettu uusille asiakkaille, jotka eivät ole aiemmin käyttäneet koekuukautta, edun voi hyödyntää vain kerran per asiakas.

Tarjous on voimassa toistaiseksi.

Verkkosivut ›

Jyväskylä

PILATES STUDIO CLASSIC

Aloita pilatesharjoittelu yksityistunneilla tai vahvista omaa harjoitteluasi henkilökohtaisen opetuksen avulla.

Pilates-kevätkampanja:
5 x yksityistunti (50 min / krt) 360 € TAI 3 x yksityistunti (50 min / krt) 220 €.

Tarjous voimassa kaikille asiakkaille 3.5.2022-3.7.2022.
Tunnit on käytettävä tarjouksen voimassaolon aikana.

Varaa tuntisi numerosta 040 518 3629

Tervetuloa meille harjoittelemaan!

Verkkosivut ›

Tampere

PROXIMAX OY

Valokuvaus / videokuvaus

Täysin varusteltu studio erilaisiin kuvaustarpeisiin. Proximax tarjoaa Tampereen monipuolisimman valokuvausstudion, niin ammattilaisille kuin harrastajillekin. Studion vuokraaminen on helppoa ja varustelunsa vuoksi studio sopii monenlaiseen käyttöön, myös esimerkiksi videokuvaamiseen.

Tarjous on voimassa toistaiseksi.

Verkkosivut ›

Helsinki & Espoo

BOULDERKESKUS

Tutustumistarjous ensikertalaisille! Tule kokeilemaan olympialaisissa vastikään debytoinutta upeaa lajia boulderointia!

Kiipeily on huippuhauska laji, jossa on helppo päästä alkuun! Hallille voit saapua milloin vain aukioloaikojen puitteissa – aikaa ei tarvitse varata eikä sinun tarvitse käydä kursseja aloittaaksesi. Asiakaspalvelijamme pitävät huolen, että pääset turvallisesti alkuun.

Mukaan et tarvitse muuta kuin urheiluun sopivat vaatteet. Kaikki ensikertalaiset saavat vuokrakengät ilmaiseksi, joten aloittaminen on edullista. Sisäänpääsyllä (alk. 10 €) kiipeät niin pitkään kuin jaksat.

Tarjoamme kaikille ensikertalaisille seuraavat kolme kiipeilykertaa ja vuokrakengät hintaan 35 € (norm. 51 €) kun ostat sen samana päivänä! Kertakortti on voimassa vuoden, ja voit käyttää sitä kaikille Boulderkeskuksen halleilla Konalassa, Herttoniemessä, Pasilassa ja Suomenojalla Espoossa.

Verkkosivut ›

Helsinki & Espoo

BOULDERKESKUS

Kesän kynnyksellä kesäkortti kolmeksi kuukaudeksi!
3 kk Premium kesäkortti 245 €
3 kk normaali kesäkortti 195 €

Kesätarjous on voimassa 1.5. – 30.6.2022.

Verkkosivut ›

Verkkovalmennukset

Online

ROCKAWAY.FI

Kotimainen Rockway.fi tarjoaa kaiken, mitä tarvitset soittoharrastuksesi aloittamiseen, ylläpitämiseen ja kehittämiseen. Tuhansia videosisältöjä eri soittimille nuotteineen ja taustanauhoineen käyttää jo yli 130 000 suomalaista. Aloita alkeista tai ota huippuopettajien vaativat soittotekniikat haltuun.

Tarjoushinntat ovat:
– JÄSENYYS 6 KK TILAUSJAKSOLLA €94,50 (Norm. 119€)
– JÄSENYYS 12 KK TILAUSJAKSOLLA €149 (Norm. 238€)

Molemmilla tarjoushintaisilla tilauksilla saat rajattoman pääsyn koko palveluumme, eli kaikkien soittimien kaikille kursseille koko tilauksesi ajaksi.

Tarjous voimassa 31.12.2022 asti.

Verkkosivut ›

Online

FITFARM

Edenredin käyttäjänä saat nyt kaikista FitFarmin suosituista verkkovalmennuksista 10 € alennuksen koodilla EDEN20!

FitFarmilla on laaja tarjonta online-valmennuksia, jotka sopivat eri elämäntilanteissa oleville henkilöille, joiden tavoitteet, haasteet ja taustat ovat erilaisia. Verkkovalmennus on loistava keino hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen. Ohjeet kulkevat mukanasi kätevästi missä ikinä oletkin ja pääset katsomaan niitä ajasta ja paikasta riippumatta. Ammattitaitoinen valmentaja on tukenasi koko valmennuksen ajan, joten sinun ei tarvitse yrittää pärjätä yksin.

Etua ei voi yhdistää muihin alennuksiin, etuihin tai koodeihin. Alennuksen myöntää vain FitFarmin asiakaspalvelu, kun ostat valmennuksen, jonka voi maksaa Edenredin liikuntaedulla.

Suorita valmennusmaksu Edenred Pay -mobiilimaksulla, lue ohjeet täältä ›

Tarjous voimassa toistaiseksi.

Verkkosivut ›

Online

EXERCISEMASTER OY

Jos ostat vuoden käyttöoikeuden M-Circuitin kotitreenipakettiin, saat kolmen kuukauden M-Circuit Recovery-harjoitukset ilmaiseksi. Vuoden käyttöoikeus maksaa 120 euroa eli 10 eur/kk (norm. hinta 160 €).
Kaupan päälle tulevan 3 kk Recoveryn normaalihinta on 49 euroa.

Tarjous on voimassa vain ostettaessa www.exercisemaster.fi -verkkokaupasta käyttämällä ale-koodia EDENRED (isoilla kirjaimilla kirjoitettuna).
HUOM! Alennuksen saadaksesi lisää ensin molemmat tuotteet ostoskoriin ja syötä sitten ale-koodi EDENRED.

Tarjous on voimassa 1.5.-1.7.2022.

Lisäksi kaikista Exercisemasterin verkkokaupan tuotteista -15 % alennus maalis-toukokuun ajan! Tarjouksen saa syöttämällä koodi EDENRED15 ostoskorissa tuotteiden valitsemisen jälkeen.

Tarjous on voimassa 1.3.-1.6.2022.

Verkkosivut ›

Online

STRENGHT & MOVEMENT HELSINKI

Strength & Movement Helsinki tarjoaa 3 kuukauden Online Pro -valmennuksen hintaan 159 €/kk (normaalisti 179 €/kk)! Kolmen kuukauden harjoittelun hinta on nyt siis 477 € (normaalisti 537 €). Online-valmennukseen voi osallistua milloin ja missä tahansa, asuinpaikasta riippumatta. Edun saa mainitsemalla tarjouksen ja maksamalla osittain tai kokonaan Edenredin Virike-edulla.

Valmennuspaketti sisältää: Alkukartoituksen, yksilöllisen liikuntasuunnitelman ja 6-8 viikon välein päivitettävät videoidut harjoitusohjelmat, ruokavalioanalyysin ja ohjeistuksen tavoitteitasi tukevaan ruokavalioon, harjoittelun, tulosten ja tapojen seurannan, 1-2 kuukausittaista etätapaamista ja messenger-/sähköpostituen, mobiilisovelluksen, 14 päivän 100 % rahat takaisin -takuu.

Online-valmennus, eli etävalmennus on joustava tapa harjoitella ohjatusti milloin ja missä haluat. Online-valmennuksessa saat kaikki Personal trainer -valmennuksen hyödyt asuinpaikastasi riippumatta ja murto-osalla lähivalmennuksen hinnasta.

Strength & Movement online-valmennus on aitoa yksilövalmennusta etänä.

Tarjous on voimassa toistaiseksi.

Verkkosivut ›

Online

PERSONAL TRAINING TAMPERE

Kolmen kuukauden etävalmennus hintaan 264 € (norm. 330 €).

Valmennus sisältää: 12 tapaamista esim. videopuheluna, muuttuvan kuntosali-/liikuntaohjelman sekä ravinto-ohjelman, sekä jatkuvan puhelin- ja sähköpostituen.

Tarjous on voimassa 1.5.-30.11.2022.

Verkkosivut ›

Online

FITPEAK

Kaikki jäsenyysvaihtoehdot Edenredillä -50 %. Tarjoushinnat FitPeakin jäsenyyksistä 14,99 €/3 kk, 45 €/12 kk tai 29,97 €/6 kk.

Tarjous on voimassa 31.12.2022 asti.

Verkkosivut ›

Online

SYKE TRIBE

Edenredin kumppani SYKE Tribe tarjoaa monipuolisia hyvinvointivalmennuksia verkossa. Tutustu syyskampanjamme valmennuksiin ja saat 15 % alennuksen maksaessasi Virike-edulla!

Tarjous on voimassa toistaiseksi.

Verkkosivut ›

Lue lisää ›

Online

TRAINER4YOU, Miellyttävä Muutos -verkkokurssi

Verkkokurssi antaa sinulle eväät kestävän ja miellyttävän muutoksen tekemiseen pieniä, mutta vaikuttavia elintapamuutoksia tekemällä. Kurssi ei edellytä kurjuuden kokemista, suuria luopumisia, tiukan dieetin noudattamista tai päivittäisiä, rankkoja treenejä. Itse asiassa tällä verkkokurssilla liikunta astuu kuvioihin vasta ihan loppusuoralla. Osiot sisältävät myös tehtäviä, jotka auttavat sinua elämäntapamuutoksen toteuttamisessa.

Miellyttävä muutos verkkokurssi koostuu viidestä suuremmasta osa-alueesta, jotka ovat: 1. Onnistunut elämäntapamuutos 2. Uni, stressi ja tapojen muuttaminen 3. Onnistunut ravitsemusmuutos 4. Onnistunut arkiaktiivisuusmuutos 5. Onnistunut kuntoliikuntamuutos.

Trainer4You tarjoaa verkkokurssin hintaan 59 € (norm. 135 €).

Tarjous on voimassa toistaiseksi!

Verkkosivut ›

Mobiilimaksuohje ›

Online

TRAINER4YOU, Psyykkisen valmennuksen työkalupakki 

Psyykkisen valmennuksen työkalupakki on luotu sinulle, jos haluat saavuttaa tavoitteesi, muodostaa pysyviä tapoja tai päästä huippusuorituksiin. Psyykkiset taidot ovat yhteydessä hyvinvointiin ja menestymiseen, mutta kuinka niitä voidaan käytännössä harjoitella ja hyödyntää? Tämän kurssin avulla jokaisella olisi mahdollisuus päästä kehittämään omaa itsetuntemustaan ja erilaisia psyykkisiä taitoja (kuten motivaatiota, itseluottamusta ja asennetta) sekä saavuttamaan tavoitteitaan ja luomaan pysyviä tapoja omassa arjessaan.

Kurssin avulla saat käyttöösi psyykkisen valmennuksen olennaisimpien osa-alueiden teoriatiedon sekä konkreettiset työkalut. Verkkokurssi jakautuu seuraaviin teemoihin: tapojen anatomia, kuka olen, mitä haluan, tavoitteen saavuttaminen, miksi, psyykkiset perustaidot, henkilökohtaisen kehittymisen psyykkiset taidot, psyykkiset suoritustaidot ja huippusuoritus.

Trainer4You tarjoaa verkkokurssin hintaan 79 € (norm. 149 €).

Tarjous on voimassa toistaiseksi!

Verkkosivut ›

Online

TRAINER4YOU, Tie Tuloksiin -verkkokurssi

Verkkokurssi sinulle, joka olet kiinnostunut liikunnan, levon ja ravitsemuksen vaikutuksista omaan hyvinvointiisi ja harjoitteluusi. Jos olet kuntoilija tai aloittelija, tältä verkkokurssilta saat kattavan tietopohjan järkevästä harjoittelusta ja pääset fiksusti liikkeelle. Jos olet aktiivikuntoilija, saat jäsenneltyä tietoa hyvinvoinnin ja suorituskyvyn eri osa-alueista, jota omaan harjoitteluusi peilaamalla pääset varmasti parempiin tuloksiin.

Verkkokurssilta saat vastauksia mm. kysymyksiin, mitä on hyvinvointi, miten suorituskyky kehittyy, kuinka lihaksia kasvatetaan, kuinka voimaa hankitaan, miten kestävyyskuntoa kehitetään, mitä kannattaisi syödä pysyäkseen terveenä, miksi uni on tärkeää ja mitä vammojen ennaltaehkäisemiseksi on tehtävissä.

Verkkokurssi jakautuu viiteen opintokokonaisuuteen, jotka ovat: 1. hyvinvoinnin osatekijät 2. Kestävyysharjoittelu 3. Lihaskuntoharjoittelu 4. Lepo ja palautuminen 5. Ravitsemus. Luentojen lisäksi tulemme tekemään käytännön harjoitteita ja jakamaan neuvoja harjoittelun ohjelmointiin.

Trainer4You tarjoaa verkkokurssin hintaan 59 € (norm. 95 €).

Tarjous on voimassa toistaiseksi.

Verkkosivut ›

Mobiilimaksuohje ›

Hei Virikekumppani, ilmoita meille tarjous!

 

Ilmoita tarjous ›